13= de Prairiewolf=Bedrieger.

Een Hele Goedemorgen Lieve Mensen,

Het is een prachtig weer buiten we boffen met deze mooie 2 dagen, jammer dat er zo’n rare lucht hing vanmorgen vroeg al en gisteravond een waas dat was zichtbaar door de auto lichten en ook al die rare lucht maar goed dat het gevroren heeft hahahha.
Maar alleé.

Vandaag zijn we vergezeld met 13= de Prairiewolf=Bedrieger.
(Jamie Sams)

De Prairiewolf zegt ons dat er een kracht onderweg is, maar of het je bevalt is nog een 2 de. Wat wil dat nu zeggen!
Je kunt er om lachen als een boer met kiespijn of een uitbundige lach.
De Prairiewolf staat bij de Indianen bekent als een bedrieger, maar dat hij vaak in zijn eigen valkuilen loopt, en toch zo creatief en vindingrijk is om er een draai aan te geven.
Dat komt omdat hij zich zelf ieder keer weer verbaast over zijn streken. En dat lieve mensen is omdat hij vergeet van zijn ervaringen te leren.
Hij verfijnt zijn Zelfsabotage tot in de puntjes, maar………Dat is waar het om draait. Hij is zo naar zich zelf toe geloofwaardig dat hij de Echte waarheid niet meer weet, hij heeft dan geen overzicht meer van de realiteit en het bedriegen van…….
Hij is zo instaat bij anderen overtuigend over te komen, dat er ingetrapt wordt. Maar weet dat eens de Spiegels zullen versplinteren, als de schaduw niet meer voorbij kan.

Weet dat je je eigen ervaringen,belevingen, je waarnemingen, kijk en ga bij jezelf te raden wat je aan het doen bent,of wat je gaat doen, wat je gelooft.
Vandaar dat we Zaterdag Overgave hadden dat heeft ook hier weer een verbinding, kom uit je nevelsluier, doe je verwarde deken af gooien,.

Laat de Prairiewolf je leraar zijn (weet dat een wolf altijd de leraar kwaliteiten heeft en bezit)in een ontdekkingstocht van nieuwsgierig zijn, positief verandering aanbrengen, grappenmakerij en lachen.
Zo ontstaan nieuwe inzichten op alle niveaus.

Ik wens je veel plezier vandaag geniet ervan.
Warme Hart Groet