26 = Veren-medicijn-wiel = Positieve Draai laten vliegen, laten stromen op energie van lucht.

Goedemorgen allemaal,lieve vrienden,

We zijn met het Element Lucht mee gestroomd en bij het Veren-medicijn-wiel aan gekomen. Doordat we de 4 Elementen/krachten ; Lucht – Vuur – Water – Aarde ; de 4 kracht richtingen ; Noord- Oost – Zuid -West.

Zoals je ziet het Medicijnwiel met veren = Medicijnwiel is een symbolisch begrip en een weergaven van het Leven. De Zon wordt zo overal terug gehaald en als symbool gezien ,maar ook als gebruiksvoorwerp wordt de ronde vorm in vele aardse dingen gebruikt.
Cirkelvorm is een heilige vorm = in vele vormen, materiële dingen terug te vinden, en de Indianen-Stammen/oervolken maakten dankbaar gebruik van de Kracht van het Medicijnwiel met eerbied en respect. Door Vader Zon te Eren ,om alles warm te maken en groei , rijp over , over de aardse velden uit te spreiden ( als een deken) .  Maar ook voor de Dieren en de Mensheid. Het op komen en het neerdalen. Zagen ze en beleefde ze ook heling ervan en zo is het Medicijnwiel een krachtig Element geworden.

Ik heb deze zelf gemaakt  en heb  met Veren gewerkt  , ik kreeg het door van White Wolf   om deze te gebruiken en in te zetten.

Zoals je de foto ziet;

Een Positieve Draai, aan iets geven, waar ken en mag het gaan bewegen of de verandering plaats vinden ??
Je kunt een kwart door draaien het is aan jouw het gaat om jouw en jouw tempo je eigen tempo dat geen tijd kent.
Alleen de tijd die jij eraan hangt, dus de druk erop legt, wat eis je????


En draai het nu om eis = verzoek, tijd = pauze, druk = rust.

Welke wind wil je dat er voert Noord, West,Oost, Zuid ?? Met andere woorden welke Kracht wil je het geven ?!!
Ga nu bij jezelf te raden: Wil ik genezing, verandering, balans, welke Positieve Draai geef ik eraan?

Weet dat welke Draai je ook geeft dat je het Zelf doet, en dat is altijd GOED, het is Je eigen groeiproces, jij hebt de kracht om het te bewerkstelligen.

De gebondenheid die het in werking zet door deze te activeren komt er een enrgie stroomvrij die ook de Fysieke kant in beweging zet. Je Dwarrelt neer als een Veer,in je eigen tempo JIJ hebt de teugels zelf in Handen, het is jouw levens Feestje , Dat is de verantwoording die over terug te vinden is maar bij vele verloren is gegaan.

De Stroom aan Woorden en gedachten die mee drijven op deze energie richt zo veel schade aan meet daar tegenover kan het ook gelukzaligheid, volledigheid, evenwicht en aanvulling geven het is de DUALITEIT die hier Op Deze Planeet aanwezig is.

Ga mee ,en waar fladder je naar toe welke richting ga je in of wil je aan geven.

Ik wens je een mooie vlucht toe vandaag.

Warme Hart Groet