14= De Mol = Blindelings Vertrouwen,intuïtief, sensitief,en doelgericht.

Een hele Goede morgen lief mens,
Zo en een fijn weekend gehad ? Dan kun je er weer een weekje tegen aan?

14= De Mol = Blindelings Vertrouwen,intuïtief, sensitief,en doelgericht.

De Mol kon ons weer terug vinden na het weekend en wil dit tegen je zeggen:
Dit kleine bijzondere dier kan even gemakkelijk voor- als achterwaarts graven .Zij kunnen hun haren in de huidaanhechting kantelen zodat het glad is ,als zij aan het graven zijn in hun gangen ,zelfs de Haren gaan mee in de flow !! (gaan jouw haren wel eens omhoog ? of tegen de draad in ? of staties geladen?)
Het is echter niet blind zoals vele onder ons denken, ze hebben hele kleine oogjes voor de bescherming van de zand ,maar veel zien ze er niet door .Daarom zijn de andere zintuigen heel sterk ontwikkeld ,de belangrijkste zintuig zijn ; een hele roze super snuit die gevoelige snorharen en tastzenuwen bevat en ook hun kleien staartje bevat vele zenuw zintuigen, kijk eens naar de foto dan zie je een hartvorm op zijn snoet staan?

De mol leidt een solitair bestaan.
Alleen in de paartijd vormen ze paartjes.
Omdat hun territoria kunnen overlappen, communiceren mollen met elkaar door middel van geuren en geluiden.

Dat zijn wij eigenlijk ook, maar dat is weer een ander verhaal,maar we kunnen er wel eens even bij stil staan.

Maar een mol is een groep van ongeveer 6 honderdduizend miljard miljard moleculen wiskundig gezien is dit dan . Maar ook een tv programma “Wie is de Mol?”, enz.
Dus er wordt toch gebruik van gemaakt van hem ook zijn bontvachtje !? want wij mensen zijn geen fan van hem in het echte leven (de meeste niet dan) want wat een molshopen ???.
Maar ook deze sterft uit als de grond en regenwormen zo vol gif zitten stikken ze erdoor .
Maar goed laten we hopen dat Moeder Natuur ook hier weer een oplossing en antwoordt op heeft ,en natuurlijk dat de Mensheid de verantwoordelijkheid neemt !!!???

De Mol verteld en spiegelt veel meer als we eigenlijk denken namelijk; de verborgen delen van het spirituele.
Het Zintuig, Gevoel; Gemoedsgesteldheid, Wil, Lust; opzichzelfstaande Taaluiting, Waarnemen en Behoeften.(Gehoor= slakkenhuis=trilling/ferquntie; Reukzintuig= moleculen/stoffen = ruiken ; Smaak/proeven = tong -moleculen/stoffen = proeven.)
Wij mensen hebben vijf zintuigen: zien, horen, ruiken, voelen en proeven deze zijn belangrijk voor de studie gebieden in de Neurologie en het cognitieve Psychologie.Waar veel gebruik van wordt gemaakt op alle niveaus.Denk hier maar eens aan de HSP personen, die in hokjes worden geplaatst !!

mol

Wat zoek je ; Wat wil je niet zien ; Wat wil je niet horen; Wat wil je niet voelen ; wat wil je niet proeven ??
Vraag je dat maar eens af, ga die confrontatie aan, wat verberg je ,ik hoop NIET jezelf, jezelf verloochenen is een Onbewuste handeling deze kan omgezet worden in een Bewuste handeling, de vrije Keuze is aan jezelf ?!
maak contact met moeder Aarde ,zo kan de energie vrij stromen in jou en in haar ,voel en ruik haar het is een deel van jou?

De foto is van ;

www.scientias.nl

Ik wens je een graaflijke dag vandaag.
Warme Hart Groet Patricia.