27= Draagwieg = Vermogen tot Antwoorden

Een hele Goedemorgen Lieve Mensen,Zo heerlijk weertje buiten en het Luisteren is geïntrigeerd als je het gelezen hebt met 100%.

We mogen dit samen weven met de energie en leer van 27= Draagwieg = Vermogen tot Antwoorden.

We kennen eigenlijk de draagzak die een hele tijd terug in ons land is geïntroduceerd  en komt met de culturen mee die naar ons land komen vaar Asiel, of werk.
Maar niet alleen de Ver/gebondenheid, Veiligheid, Bescherming, Warmte, liefde, die het met zich mee brengt maar ook een andere energie en betekenis is hier aan de orde. En wil iets vertellen dat naar ons gericht is .

Het is ook dat je je eigen opgedane Indrukken,Ervaringen en Waarnemingen er in stopt.Symbolisch gezien dan hé , dat is dat we rugpijn noemen en een zware rug ,krom lopen, hernia, niet kunnen tillen ,geen kracht in de armen omdat je geen kracht in je rug hebt en (misschien je benen), je kunt je rug niet strekken of recht doen. Deze symptomen ziin ook heel belangrijk.

Het Lichaam verteld je iets en LUISTER je erna ,is het 2 de en een ????? vandaar gister Luisteren.
Je wordt eigenlijk Her-innerd aan je Verantwoordelijkheid die je voor/over jezelf hebt. Gebruik je je Creativiteit, reageer je in je eigen waarheid ? het is je eigen Antwoord weet je dat !!
Krijg je herhalingen/oude patronen die steeds zwaarder gaan wegen ? Kijk eens in je Rugzak/Draagwieg en ga eens uitmesten maak het eens leeg of gedeelte leeg. Het is aan het proces waar je je in bevind natuurlijk en in je eigen Ritme.
Past het nog bij je in de toekomst of mag je er gebruik van maken dat je het nu pas nodig hebt wat je les van een situatie of wat heel zwaar weegt nu pas het antwoord krijgt en dat je nu pas weet wat de bedoeling ervan is.
Weet dat alles is goed en alles mag jij ZELF legt de beperking op.

Heb het Vermogen en Kracht, Luister naar je Antwoorden en pas ze toe, dan Herken je JEZELF en mag je groeien op verschillende niveaus.

Ik wens je vandaag een heerlijke dag toe .
Warme Hart Groet,