De Specht.

Ik zou graag willen dat het in het groot blijft staan lieve Mensen van FB jullie delen niet mijn pagina in, dat doe ik zelf. Het kan confronterend zijn wat ik schrijf maar een Wake up is een goed goed. Thanks,Een hele Goedemorgen Lieve Mensen.Vandaag is de Specht naar ons toe gevlogen met de boodschap :
De Bonte Specht en De Bos specht kennen we wel, klein snel en we horen de Specht vaak maar zien is een 2 de ?Het Luisteren wordt ons wel op het Hart gedrukt hé. Continuïteit = het Woord hiervoor.
Als hij op de Boom tikt zit er een ritme in, en er komt voeding naar de oppervlakte gekropen. Kunnen we onderscheiden in Voeding en Horen.
Zijn geroffel, het tikken maakt je bewust dat er verandering mag plaats vinden en Luister je er ook naar??? Het is tijd om een nieuw Ritme te volgen.
Dus het is belangrijk voor je Individuele levensvlucht/pad je eigen Ritme uit te stippelen.

Een gemiste overwinning-kans-situatie staat niet gelijk aan een MISLUKKING maar geeft je inzicht en en kracht om het nog eens te proberen.
Weet echter dat het geen zin heeft je BOOS te maken dat blokkeert, maar een positieve Kritiek is als het krikken van een Boomschors kijk wat er onder zit??!!!!
Deze is dan rechtvaardige kritiek, net zo als de actievoerders doen voor de Zorg, en opkomen voor heel de mensheid in Nederland. Een rechtvaardig kritiek is altijd uitgenodigd en vraagt om verandering, net zo als je je eigen verandering om Rechtvaardigheid vraagt ?! Die koester je toch ook ?

Ik wens je een fijne Donderdag toe,
Warme Hart Groet,