25= Stenen-medicijn-wiel = Strijd, Vervulling, terug-keren van gebeurtenissen en gevoelens,handelingen.

Hallo Allemaal Lieve vrienden en een frisse ochtend die zich langzaam ontvouwd in de dag,

We worden gebracht naar ; 25 =Stenenmedicijnwiel= Strijd, Vervulling het terug-keren van gebeurtenissen en gevoelens en handelingen.

Ja het sluit helemaal aan in de Wereldwijde situatie van de Mensen geschiedenis en Al wat leeft op Moeder Aarde,maar ook in je eigen situatie en voor jezelf heel belangrijk.Als jij versteend bent  in je gevoelens wat heeft dat ertoe gebracht welke strijd heb je gevoerd ??!!

Zoals de Veren -medicijn-wiel heeft laten zien dat je zo licht als een veertje kunt zijn ,en het luchtig in kunt zien door er een positieve draai aan te geven,nu lieve schat dat staat het stenenvolk ook toe ,vandaar de Stenen-medicijn-wiel.

Daarom wil ik deze foto laten zien er straalt nog heel wat power af deze is nog 1 van de oude overblijvende erfgoed van de oude  Leermeesters -wijsheden van de Indian. het is ook zo mooi dat het zo aansluiten is en voel me vereerd om dit te mogen delen met jullie.

www.blue-horse-village.be

medicijnwiel 1 stenen.

In vele gevallen heb je 2 wielen nodig het zelfde als 2 benen anders is de balans zoek ??

Er zijn hulpmiddelen als je een of je benen verloren hebt , en het is een hele belevenis en kan een beladen levensles zijn ,maar ook dat is aan jouw om er aan/invulling aan te geven . Maar Goed. Niet alleen voor de persoon in kwestie maar voor ieder die met deze persoon verbonden is .(een heel web)

De Stenen vertegenwoordigen Moeder Aarde en haar Aardkrachten.

Dat kun je terug lezen ; 27 = Kracht van Aarde en 64 =Westen .( voeten dienen geworteld te zijn ,anders ga je ZWEVEN !!!! ) Zie je de verbondenheid hoe alles met elkaar en in elkaar is verweven.

Je kunt de mooie Kristallen nemen die op geslepen zijn maar de gewone steen net zo Krachtvol hoor? alleen blinken niet zo en dat maakt weer de dag en nacht verschil de dualiteit ook hierin terug te vinden.

Stenen    =  Aarde Kracht.

Kristallen =  Lichtkracht .

Deze 2 samen ondersteunen elkaar ,ik gebruik altijd deze combinatie ,en is heel Krachtvol om te Aarden en te helen.

Kinderen vinden het leuk om met de stenen te spelen nog steeds ? en jij ???? Zo Aarde de kids en blijven ze geaard,maar wij westerse ; ” Laat die steen liggen, NIET mee gooien , dadelijk door een ruit”” herken je dat ??!!!  We gooien de Aarding weg en we doen het zelf  lief mens. Zo leren ze zich zelf Tellen en Rekenen ,Spelen ,Samen delen net als knikkeren eigenlijk en als je het op een  Ritmische manier aanleert zijn de resultaten vele malen hoger. De mooiheid wat een kind of persoon er in ziet is voor de persoon bestemd en wordt vaak niet gezien door anderen ,zo wordt er dan raar gesproken ;”doe niet zo gek, doe dat gekke ding weg, doe niet zo stom, je bent gek “” en ik kan zo nog wel even door gaan ook ouders zeggen dat tegen hun kinderen net zo goed als andere leeftijd genoten dat zeggen . Ben Eerlijk we kennen het allemaal en zelf ook gezegd ?? !!  Met gevolg ; VERSTENEN van GEVOELENS  ,VERVULLING IS OMGESLAGEN IN TE-NEER-GESLAGENHEID, VANDAAR DE TERUG -KEER. BOEMERANG EFFECT.

Maar we kunnen zelf ook met Gal Stenen- Nierstenen,- Steenpuisten, geplaagd (belaagd) worden ??? Ja en daar zijn we dan helemaal niet zo blij mee. Daarom kijk dan wat er zich afspeelt in je leven, hervat de situatie en handel op een ander basis en manier. Noodzakelijke verantwoording is acceptatie en dat ben je tegen over jezelf echt wel verschuldigd als je er geen gehoor aan geeft.Daarom lief mens;

Ken jezelf en je zult de wereld kennen.

www.zinweb.nl

medicijnwiel 2

Ik wens je een fijne ontdekkingstocht in het land van het WIEL.

Warme Hart Groet Patricia.

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.