24 = Schelpen-medicijn-wiel = Beschutting,Geborgenheid, Rust.

Een hele mooie ochtend en het verloop van deze nieuwe dag lieve vrienden.

We zijn bij de bijzondere Schelpen kracht gekomen,we kennen ze allemaal en zijn of waren er door gefascineerd ( geboeid of geïnteresseerd ) maar wat is leuk om te weten voor ik verder ga .

De schelp verleent het dier stevigheid, en beschermt het dier tegen uitwendige invloeden; uitdrogen ,een bescherming voor blessures, (eigenlijk een skelet voor het weekdier) . De Schelp is en bestaat uit kalk (calciet , aragoniet en vele mineralen ) .Als je dit leest en de Weetheid naar voren haalt van de Kracht van het Water en Het Zuiden weet je eigenlijk al welke kant het uit rolt ??!! of niet soms; Het los laat patroon is hier geheel in verwerkt en wordt door Moeder Aarde je aan gereikt neem je het van Harte aan of verkalk je het en zet je het in de vrieskast??!!  we nemen ook het eten even onder de  loep dat mag hier geen ont-breking van zijn het hoort er ook bijasl het een teveel of tekort is geeft klachten want  het doel is ;  Harmonie weer terug vinden en in Balans brengen. doe je dit in de vorm van een;

o = cirkel

Deze is heel krachtig een cirkel vergis je daar niet in.??!! Ik krijg wel eens feedback/ervaring van ;” Zo dat is niet wat ik verwacht had ,ik ben verder weg gezakt of nu zie ik het helemaal niet meer , of oooo ik wist dat niet , Jee wat geweldig mag ik nog eens een oefening doen en ondersteun je me hier in dit werkt voor mij ” dit zijn wat uit spraken. Maar personen die het Geestelijk heel zwaar hebben beginnen van uit hun voeten weer de Verbinding met Moeder Aarde het maakt hun zwaar en door deze elementen erbij te gebruiken door breken we de oude patronen en kunnen de nieuwe inzichten gaan bewegen en ruimte creëren.En zo maken ze kennis met de energieën die er zijn en waar ze zelf ook uit bestaan , ze leren hoe krachtvol ze zijn ,ze komen als het ware bij hun zelf thuis en dat is het doel. En geven dan ook toe dat ze dit onderschat hebben. Door dat er weer balans is kan de medicatie in het tempo van de persoon afgebouwd worden geweldig toch. De beloning is dan ook van ongekende kracht in vele vormen die je ontvangen mag.

zoom.nl

Deze foto is daarvan. Deze past erbij het geeft veel weer en is powervol.

schelpen-zoeken---

Het Pad hier Op Moeder Aarde is een ERVARING van dualiteit en begrip ervan.Wanneer we er aan gaan beginnen dan heeft het sarcasme de overhand en willen dit niet meer ,tot die ingaven waren we gekomen .We gaan ervoor en werken aan ons zelf om weer BEWUST deel te nemen aan het LEVEN. het verlies van EIGENWAARDE weer te herstellen , HARMONIE EN HEELHEID weer in je leven te laten.Zo kunnen pijnen in alle vormen de revue bij je passeren maar ze brengen alle wat mee. Wil dat wel zien???

Als je de verbinding herstellen wilt ,dien je ook te weten wat er je omringt,  Als je on-geaard bezig bent dan zweef je(krijg je kortsluiting) ??!!! en ben je Geaard (krijg je stroom) bezig dan heb je verbinding met je HART en alle elementen die ook in jouw zijn vertegenwoordigt en die jij ook bezit .

Ben je een Weekdier die zich beschut voelt in zijn schelp ??!! En dat de schelp je een geborgenheid geeft en zo krijg je je rust die je ontvangt??!! Maar wat gebeurt er als je de schelp een klein stukje open doet?! verdrink je dan ,of geeft het je de kracht om uit je schulp te komen (anders lees het stukje van de slak nog maar eens door) . Heb je ANGSTEN van; angst om gek te worden /zwaar hoofd, angst om los te laten , angst om………..

Weet dat deze kracht je de verbinding geeft met je gevoelens en mededogen.

Veren en Stenen ; deze hebben we al behandelt we zijn nu met de Schelpen aan  de zwier, en het Hout komt morgen voorbij. k heb ze even bij elkaar gezet zodat je de verbindingen kunt en mag gaan zien.

Veren     = Kracht van /element Lucht  =  Het Noorden.

Stenen    = Kracht van /element Aarde  =  Het Westen.

Schelpen = Kracht van /element  Water = Het Zuiden.

Hout        = Kracht van /element  Vuur   = Het Oosten.

Zo lieve Vrienden ik zeg BY BY Zwaai Zwaai fijne dag .

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.