53= Perfectionisme = Zelfwaardering- Zelfvertrouwen.

Een hele goedemorgen onder de water deken van vandaag, het doet Moeder Natuur goed je ziet ze schudden van heerlijkheid dat ze zich vol kunnen zijgen met water. Alleen voor de mensen met COPD en REUMA is het iets minder buiten de bedrukking en vocht zal geen goed doen. Maar de automatiche-overlevings-piloot inschakelen en het wordt een top dag vandaag.

De 53= Perfectionisme = Zelfwaardering- Zelfvertrouwen.

Wat is Perfrctionisme, wat is dat nu echt, en heeft het Grip op mij?
Onzekerheid = Zekerheid FaalAngst = Angst Acceptatie = Afwijzing.
Eenzaamheid- Burn-out –Fobieen ontwikkelen – voldoen aan de Eisen die gesteld worden in de maatschappij.enz.
Als je controle over hebt, een beheersing en in balans zijn/of bent dan is perfectionisme niet aan de orde het is een compensatie van het gebrek van eigenwaarde en acceptatie.
Maar helaas zie ik om mij heen dat dit heel hoog in het vaandel staat, raar eigenlijk, dan zou ik over mijn eigen Grens heen gaan om mee te kunnen in de maatschappij of het sociaalsysteem??!!
Nee, Nee dat is de bedoeling van het leven niet, en zeker niet zo dat je op je tenen loopt van “PERFECT ZIJN.” Voor wie eigenlijk !!!!! Voor wie dien je je te BEWIJZEN, is dat je omgeving-school-ouders-werk, voor wie hopelijk toch niet voor jezelf hé.

Als dat is dan kijk of je last hebt van wat ik hier boven geschreven heb,je hebt er last van ,of je zit er bijna tegenaan!! En dan ben ,je bent zo onzeker over jezelf ,wat ,over alles eigenlijk.
Weet wat er nu ook nog speelt het begint al in de kindertijd daar wordt er al mee gewerkt je bent net 3/4 jaar oud ,en peuter zijn is niet cool meer !! en zo sluipt het erin. Ik merk het jammer genoeg als ik het school leerproject geef.Dus ga even met jezelf aan de slag en kijk hoe ver ben je hier in door geschoten.

Leer Vertrouwen op je Eigen Bewust Zijn = Eigen-Wijs. Schenk aan dacht aan je GEVOELENS, je Voor gevoel, Innerlijk Weten, Intuïtieve kant verder ontwikkelen. Leer je ZELF vertrouwen weer te handhaven, neem het zelf weer in handen koester het met Eerbied en Liefde. Een ander kan het niet voor je doen, je zult het zelf ondernemen gaan en uitvoeren, de ander kan je weg brengen van je Zelf en onzeker maken, ben geen Schaap dat iedereen volgt. Je hebt het vermogen om het Perfectionisme op een laag pitje te zetten en allen maar erbij halen als het nodig is, je gebruikt het allen als het nodig is meer niet en ook niet minder. Dan ben je in Balans, dan ben je Zeker van je zelf en je gaat er 100% procent voor, geen Twijfel of Angst.

Weet dat je goed bent zoals je bent, en er is er maar 1 van zo UNIEK ben je.

Als dit niet zo de overhand had was pesten een stuk minder bijna Nihil en was plagen humor !??
Communiceer met jezelf op het hoogste level en dat die EIGENWAARDE voor jezelf hebben in Eerbied en Liefde voor je zelf.
Ik wens jullie een te gekke dag vandaag het is Vrijdag een lang weekend staat voor de Deur – Maak jij die Deur open ??!!

Warme Hart Groet

Naamloos-1