23= Hout -medicijn-wiel= herstelend in en van het Evenwicht.

Hallo en een goedemorgen in deze regenachtige ochtend lieve mensen,

Het is fris en stil buiten de vogels trekken zich terug ,maar ook de vlinders en bijen,kevertjes mieren enz.Let deze dagen die nu aanbreken hier goed op ,let op de signalen van hun.

Vanmorgen kwam ik een reeks aan dode vogels tegen die er gisteren nog niet lagen?? 3 dode Kauwkes forum.belgiumdigital.com

kauwkes

vorige week lagen er ook al, en nu weer ??  Het is een grappige-slimme vogel hij is goed tam te maken (familie van de Kraai) ,maar goed. Het doet pijn omdat te zien.

Het Houten Medicijnwiel = Herstellen van het Evenwicht , het Fundament is aan het afbrokkelen, als dat uit balans is , en dat is en kan alle vormen aan nemen bijv; Relatie , Natuur, Werk, Vrienden, Familie, met je Kinderen, kapotte materiële dingen ; wasmachine,stofzuiger,auto enz. Wat dacht je van JEZELF, als je uit het evenwicht bent ,door nieuws,een situatie ,door woorden, beschuldigingen. Levend onder een DRUK gevoel ,stress.

Zoals we weten is Hout ook een element , geen hoofdclan ,maar een zijtak ervan. het is toch een heersende element en met een karakter dat aan het geheel een passende vorm geeft. Bomen zijn lucht zuiveraars en geven ons gefilterde zuurstof. Bossen zijn plaatsen waar dieren en de natuur gedijen het gaat zoals het gaat zonder ingrijpen geheel alles in verbinding en verloop  met elkaar. In de Steden/Dorpen is het Aanpassingsvermogen ,Flexibiliteit,Condities en dergelijke wat er is en afspeelt in je omgeving met vaak een zoektocht aan respect. Er zijn zoveel liggende -voldoende takken van bomen die op de grond zijn gewaaid,  en in de omgeving van bomen, die zijn afgewaaid ze waren niet zo sterk , ze waren overbodig ,hebben de door stroom niet optimaal gehad, de wind vlaag gebroken , enz.

WAAROM BREKEN WE DAN TAKKEN AF . !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dat geef ik ook en benoem ik ook in mijn video die ik maak voor inzichten en de betekenis ervan staat bij Dier -Symbool-Taal leerproject. Zijn wij ook gebroken ? of volgen ,afwachtende houding aan nemen, uitstellen ,slachtoffer rol spelen en er aan gaan hangen en je erin onder dompelen . Wat is je levenscyclus nu eigenlijk? welk Vuur brand er bij jouw kijk daarom de element Vuur en en het Oosten nog eens. Dat geeft  je vaak een Bassis-principe weer zodat  je  weet waar een blokkade zich bevind.

ORDENING HEET DAT ; DE 4 HEILIGE WETTEN VAN DE 4 ELEMENTEN.

Het is de bedoeling te herkennen van wat zich buiten jouw bevind ook binnen jouw aanwezig is. Actie = Reactie en   Oorzaak= Gevolg Gevolg = Oorzaak  en Reactie = Actie.

Om een te zijn met harmonie zodat je de Evenwicht hersteld hebt of kunt gaan herstellen is MOED voor nodig , het geeft een ontwikkeling van persoonlijke groei,dat weer inhoud dat je andere weer ont-groeit.

tallenwww.lichtpuntjekristallen.nl

Dit is de foto van hun zij hebben versteend hout ,ik leg die er ook in als ik een cirkel maak met takken van hout ,verkleurde bladeren en de Versteende Hout stukje leg ik in het midden dit is een krachtig wiel ,zo kan ik dan samen met de persoon een heling doe.

versteendhout.

Liefde en Wil = Daadkrachtig zijn zo kun je de beslissingen nemen om het nieuwe alle vormen te geven wat bij jouw hoort en wat je ten goede komt.

Dat brengt wat verwarring met zich mee,maar goed dat is waar je even door heen gaat en vanzelf oplost dat is een fijn gegeven.

Het Hart danst van Vuur , laat dat Vuur in je branden ,je bent een Gevoelig ,Intellectueel, Helder-voelend en wetend wezen .Een deel van het hele geheel. In alle vormen ,kleuren en niveaus. Alles is in verbinding met elkaar dat geeft verbondenheid en geborgenheid.

Ik wens je een regenachtige dag toe die je RUST geeft .

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.