6=Waterval = Contrast, onverwachte wending,vitaliteit.

Hallo Lieve Vrienden,

Gister zijn de tonen van de Fluit aan het woord geweest en hebben ons duidelijk gemaakt dat er moed voor nodig is om de Frequentie die je Hart raakt tot je te laten komen.

Dit is een contrast van wat de Waterval ons mee wil geven door zijn geluid te laten horen ,het kan oorverdovend zijn maar het kan ook als zacht muziek klinken.waterval

www.dejongintra.nl

Zoals de foto hierboven laat zien. Het geeft bedrog, grappige momenten, ongeremde vitaliteit zul je bezitten om er door-heen te banen  en te beleven dit  Natuurlijke ONGECONTROLEERDE Energie van onze Moeder Natuur.

Met bedrog bedoel ik te zeggen dat je moeilijk kunt inschatten hoe diep het is, het vervormt je kijk in diepte bepaling,

De stroming kan langzaam gaan of heel snel en met een zwarte kracht naar beneden vallen met een oerkracht, het kan ook van alles mee nemen in zijn stroom ? Wat neem jij mee ?

De handelingen zijn tegenover gesteld van en aan elkaar ; wat wil het nu eigenlijk zeggen ; Overdreven honger, Ongeremde seksuele gevoelens, Onbegrensde leeg zuigerrij, Onverantwoordelijke manier van handelingen van je dagelijkse gedrag, =  het omzetten in een taal die jij begrijpt .Krachten uit de realiteit spreken daar integen  zelden met duidelijke woorden; hier op het Aardse is de communicatie (met jezelf en anderen) meestal verbaal, maar in andere Werelden is het altijd ON-VERBAAL daarom kun je soms iets helemaal niet verwoorden of onder woorden brengen en alleen maar voelen.

Al deze gevoelens en ervaringen,belevingen en behoeftes verbergen een belangrijke waarheid. Een waarheid die herkent wil worden .

www.bekijkdewereld.nl

waterval 2

Als je dit alles HERKENT EN BEKENT EN BEWUST ACCEPTEERT , dat is nog het moeilijkste van alles maar dat is het Aardse zijn ,je missie;  Acceptatie van jezelf in alles en met alles en door alles.

Dan kun je door de waterval heen kijken , het geeft een onverwacht resultaat die zich uit in Dronkenschap van het Leven (zonder alcohol) ,lichtzinnigheid is ook van de partij dan , je geeft je over ,je bent in overgave met JEZELF . en het is ongeremd  en laagdrempelig, gewaagt , melancholisch .

Laat de muziek van de waterval je bereiken.

Veel plezier vandaag .

Warme Hart Groet

© Copyright (c) Takecare4.eu
Alle eigendomsrechten zijn mondiaal en notarieel vastgelegd.