60 = Vreugde = Nieuwe vermogens – Schoonheid.

60 = Vreugde = Nieuwe vermogens – Schoonheid.

Vreugde is een kracht die je verteld dat je van het Leven houdt. Je houdt zo van het Leven en op zo een manier dat jouw aanwezigheid voor anderen aanstekend is en dat zij er uit putten kunnen. Je Leert hen om deze bijzondere kracht in werking te zetten en te hanteren. JE haalt bij de mensen het Beste in hun naar boven of het nu kinderen of volwassenen zijn,in Respect en ze te Horen en te Zien, in Stilte of in Dans de schoonheid komt naar boven ,hun eigen Schoonheid.

Je neemt de Harteloosheid en Veracht achterbaksheid die in Disharmonie is op een afstand waar. Je kijkt en bekijkt de situatie zonder Oordeel en Veroordeel,je neemt het in acht. Je laat alle ontkenningen vallen .Je weet dat je nooit zo Beperkt bent en dat je dat je eigen zelf Oplegt en zo Jezelf Belemmert.
Jij leert anderen en Jezelf de bronnen van je ware potentieel weer aan te boren, nieuwe Vermogens te creëren en te ontdekken. En zo weet je dat alle doelen mogelijk zijn. Door te Eren van alle bekwaamheden in ieder persoon is de weg naar Vrede voor Jezelf .

Dit is een nieuw Inzicht –vermogen en om deze te laten integreren kun je het delen met anderen wat je Waarneemt en Beleeft ,hoe het aan voelt bij je en wat het doet in je Lichaam.
Je weet dat Voelen – Helen is dus daar hoort de Vreugde bij die de Schoonheid weer geeft,de Innerlijke Schoonheid laat zien en laat stralen ; wie je werkelijk bent. Het is een Helingsproces dat in zijn /haar eigen Ritme gaat .Ga mee op het Ritme jouw ritme en Straal. Weet dat Schoonheid in ALLES zit .Zo mag je en kun je de Nieuwe Vermogens gebruiken in Vreugde en Schoonheid in alle Dankbaarheid en in Liefde.

Ik wens jullie een Vreugdevolle dag in Al zijn/haar Schoonheid.
Warme Hart Groet