zichtbare tijden

20104399dPPYWROxVG_ph

Goedemorgen folks,

Een nieuwe dag met nieuwe kansen, sta jij open voor vernieuwing en durf je het oude zo bekende los te laten en een stap in het onbekende te zetten of ben je zo vast geroest dat je het niet aan durft en bang bent het bekende te verliezen.

Het enigste wat je kan verliezen is je zelf om niet in je te geloven,

Zie het alsof je te horen krijgt dat je een chronische ziekte hebt en van nu af dat moment alles wat je altijd op die ene bepaalde manier gedaan hebt die zo vertrouwd is, los dient te laten, en zo alles op een nieuwe, andere manier moet doen. Je wereld zal even op zijn kop staan maar heb vertrouwen in jezelf dan gaat het vanzelf goed komen.

Geloof me maar want ik spreek uit eigen ervaring. (zoals ik al 11 jaar MS=Lyme= Reuma  heb)

Of het is dat je de nieuwe weg inslaat zonder je familie als voor heen om je los te maken van de beperkingen die zij je bewust/onbewust opleggen en hun in onvoorwaardelijke liefde achter laten en zonder wrok en dankbaar voor alles wat ze voor je gedaan hebben dat is heel belangrijk, (zij lopen een weg die ik niet loop , ik ga links af en zij rechtdoor) zo is het al enkele maanden, het losmaken van oude energieën die je in een wurggreep houden (maar zij kunnen nog niet los laten en menen zich nog steeds met jou en je situatie te moeten bemoeien, niet in willen zien en accepteren dat je een eigen kant op gaat zonder hun is moeilijk te accepteren door hun, maar dat is hun leer proces waar ik niet meer in pas en zal passen) en dan de toekomst tegemoet kijkend en ingaan met die gene die je na staan en je onvoorwaardelijk lief hebben en je zelf laten zijn, net zoals jij hun je liefde geeft.. Geen vieze zware energieën meer in huis en om je heen of waarmee je familie je heeft aangevallen/belaagd, en dat nog steeds doen en hen die ik onvoorwaardelijk lief heb..Omdat ze het niet eens zijn met je keuze want nu verliezen ze de controle over jou hahahahaha en dat slaat hun tegen de borst. En het erge is dat ze niet accepteren dat je contact met iemand hebt die alles voor je betekend, en dat zij alles proberen om dat contact te verbreken, om iemand zijn/haar eigen leven te laten leven is voor sommige familieleden heeeeeeeeeeeeel moeilijk want je MOET in dat bepaalde door hun bedachte patroon passen.

 

Maar vrijheid.

In mijn geval slapen de schapen nog heel hard in mijn familie en lopen rondjes bij en naar de kerk als de klokken luiden, als volledig wakkere is dat een mooi schouwspel. Maar op den duur vermoeiend om hen met bepaalde uitspraken niet telkens tegen het hoofd te stoten hahahahaha.

Dit gebeurt de komende tijd heel veel om ons heen “go with the flow”.

Houd er rekening mee als je dit doet, het door je familie als verraad wordt gezien en ze je van alle kanten zwart proberen te maken. Dat is het niet, je kiest voor jezelf zonder die opgelegde familiare verbindingen die je diep van binnen al lang hebt gevoeld, maar niet durfde aan te pakken of  je wist niet hoe. Doe wat voor jou gevoel goed aanvoelt en stap in het onbekende, het nieuwe. Er is altijd licht aan het einde van de tunnel.

En als je familie dan toch naar je toekomen om te controleren heb je elkaar niks meer te zeggen van jou kant uit omdat jij op een heeeeeeeeeel ander niveau zit als zij (ik zeg het altijd zo jij zit op de bovenste verdieping en zij op de onderste, en ze kunnen niet met je meekomen omdat ze niet weten hoe de lift werkt en hun dit afschrikt

Hoop dat hen die hetzelfde ondergaan hier iets aan hebben,

May the force be with you, my friends.