WIST JE DAT

Hallo Bezoekers,

Ik heb deze 2 video’s waar ik je graag mee wil kennis laten maken . Het sluit aan elkaar en geeft je inzicht in de gebeurtenissen momenteel die om je heen gebeuren.

Je bent niet in de macht om het te veranderen, ALS JE ZELF DE VERANDERING BIJ JEZELF INZET BEN JE AL EEN GROTE. Jij kan het verschil bij dragen, doordat je dit uit triggert valt het andere op en aangezien mensen apen zijn en schapen zullen die dat ook gaan doen. En langzaam zal de verandering en de BEWUSTWORDING  meer en meer worden.

Je blijft bij jezelf wat het aller belangrijkste is, als je jezelf zo behandelt zoals jij behandelt wilt worden dan straal je dat uit, ook in je gedrag en handelingen.

De grote machthebbers ja, die zijn druk bezig met van alles en nog wat. Geeft je een bezigheid om meer en meer Allert te worden en er NIET door gevoed te worden is de grootste uitdaging.

Bekijk en luister maar eens; doe er je voordeel mee,wat het voor jouw ook mag zijn . Veel plezier.

https://www.youtube.com/watch?v=qPiynOBfjOU

Dan snap je ook deze boodschap en waar zij het over hebben ; Aluminium fluoride ENZ. ZO KUN JE DEZE GEHEEL ONDERBOUWEN. Je hebt dan voor jezelf een leuke zoektocht.

https://www.youtube.com/watch?v=oU1_-rJ5MVs

Ook de tegenstrijdigheid van info heb ik je hieronder er bij gegeven.

ENJOY youre day,

INFO WEETJES ;

www.naturalnews.

tegenstrijdig is ; https://www.alcoa.com/alumina_minerals/north_america/en/products/product3.asp (EN DEZE IN HET SPECIAL Aluminum Fluoride)