Truus de mier

Hallo Bezoekers,

Ja, Truus de mier zegt;” kijk eens naar wat hier staat ”

Ik zal een stukje ervan in het Nederlands citeren en lees zelf verder op de link die onder bij INFO staat. Het is een interessante verweving van de hedendaagse gebeurtenissen die op film en …… ja, enzo zijn vast gelegd.

Politicalvelcraft : Geplaatst door Volubrjotr op 13 november 2014

Hongarije is het maken van de geschiedenis van de eerste orde, samen met IJsland en Rusland.

Niet sinds de jaren 1930 in Duitsland heeft een groot Europees land durfde te ontsnappen uit de klauwen van de Rothschild-gecontroleerde internationale bankwezen kartels. Dit is verbazingwekkende nieuws dat nationalistische patriotten wereldwijd moeten aanmoedigen om de strijd voor de vrijheid van financiële tirannie te verhogen.

Daardoor vond Truus de mier deze video er ook wel bij passen om het compleet te maken.

Geüpload op 19 feb. 2012

“De farao SHOW” – een film in het Engels over de vijand binnen en hun geheime symbolen, zodat ze kunnen zich beter identificeren onder elkaar en andere codes van herkenning.

Zij regeren de wereld; wij zijn hun slaven. Hun basis: Zwitserland. De kruistochten: het laatste bolwerk van de Tempeliers Accon viel op 18 mei 1291, slechts 2 en een halve maand later werd Zwitserland opgericht op 1 augustus 1291 – de tijd om terug te komen op een paard in die dagen.

Dus de Templar`s schat verborgen was in Zwitserland, waarmee de Zwitserse banken werden opgericht en alle oorlogen werden gefinancierd door sindsdien – en uit de tempeliers kwamen de vrijmetselaars.

De Farao’s zijn er nog steeds en zijn uitspraak van de wereld door middel van geheime genootschappen – “en de farao en zijn leger verdween in de zee”. . . de zee van mensen die, door middel van het mengen ze zijn onder ons op alle belangrijke posities, en Zwitserland is hun grootste basis; het huis van de Tempeliers. Daarom zijn vlag toont een vereenvoudigde Templar`s vlag in dezelfde kleur.

Zij deden het.

Hier kun je de video zien, een aanrader en aanvulling op je weten, nu is dat mooi of is dat mooi.

have fun .

 

 

INFO WEETJES HIER ;

Politicalvercraft.