Wijze Spreekers

Hallo Lieve lezers,

Ik kwam deze vidoe filmpje tegen en luister eens naar de verschillende sprekers : John Lennon, een Cabereté en heel de  zaal licht plat maar verstomd ook weer meteen ?!!

 

 

Hoe BEWUST  ben je van het geheel.

Gisteravond was ik met mijn Boys een hapje gaan eten en toen naar de film van X-MEN. De oudste had dit van mij gekregen voor het harde werk wat hij gedaan heeft in zijn examenjaar geslaagd of niet, Hij heeft er voor gewerkt en zijn Best gedaan.

Ook de film die zoveel verteld van wat er gebeurt in de Wereld en een groep mensen een gezicht geeft / krijgen, is geweldig het was ook muis stil; geen kraakje van een een zakje of what ever, Nee muis stil.

En als JFK voorbij kwam met inhoud inzichtelijk een tipje van de sluier optillend hoorde je van personen die wisten waar het over ging de boodschap die erin zit van ; een poef en oooja een opluchting van een soort bevesteging / herkenning.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Y_A8p99CYgM

 

De HSP people komen hier naar voren toe, wat nu in werklijkheid totaal niet gebeurt ze worden verdrongen en stilgehouden / mond dood gemaakt.of zo gedrogeerd dat ze ….. ja dat weet je zelf heel goed daar zijn geen woorden voor eigenlijk.

Het is niet alleen dat het voedsel afbreuk heeft op het bestaan, maar wetende dat je wegdrijft van je totale zijn. wetende dat je lichaam zich zelf genezen kan. wetende dat je eigenwijsheid beschikt,en die mag uitbouwen en onderzoeken. Wetende dat je veel power hebt en de varantwoordelijkheid zelf in eigenhand dient te nemen.

Inplaats te volgen als een kudde dier ; schaap,koe,aap, of zwarte Piet, enz.

Daarom is onderwijs o zo belangrijk en krijgt het flinke deuken, ze lopen achte met de nieuwe info die de kinderen dienen te ontvangen,ik steek het geheel niet onder de stoel. Het is oude leerstof wat ze voor geschoteled krijgen en dan vind ieder het gek dat je dit soort situatie’s krijgt ??!! Vandaar dat mijn project van See You 2 project ook een werking heeft zoals het project van Johny de Mol ook heeft ??!!  En respect en acceptatie voor ieder ,maar de werklijkheid mag gezien worden ??!! toch.

Je kent  het en hebt het gehoord ; heb het lef en kijk. en leg het langs je eigen leven wat zie je ??

http://www.rtlxl.nl/#!/304895/ead109aa-2a73-323c-bed4-63fbd8317435

 

Waarom maak en kan de realiteit niet gezien en besproken worden. Het gaat om de Verantwoording van het gedrag van wat mensen / leeftijd genoten / ouders / werk. vereningingen en leerkrachten / Bazen en specialisten uiten en handelen naar …..

maar als het naar de volwassen gaat dan gaat de deur dicht en opslot.( aar ook een vis versa mogelijkheid is aan d eorde vergeet dat niet dat kids ouders onder drukken !! )

Dat is net zo als de Politiek, ( mensen die hulp nodig hadden werden de stemlokaal uit gestuurd ?!!  ) en zo als vele instantie’s werken en ook opleggen en wat dacht je van mind-controle.

Dus zolang je aan dit gedrag gehoor geeft en blijft voeden op wat voor manier ook,op wat voor niveaus.

Wat zeggen we dan, jee wat zijn we sociaal en goed bezig ; hoe stuif knijp jij je ogen dicht en doe je mee aan ;

images (3)

Dus dit is ook in de EU orde aan / van  de dag.

Maar ja, we weten het en wat doen we er aan ??

Zij weten veel beter en meer dan meenig denkt, dus wie houden ze nu voor de gek ik mag spreken ; zich zelf ??!!

Ja, dit artikel bevat veel losse stukken ; maar is met elkaar volledig verbonden en aan 1 geschakelt. Alles maakt deel uit met elkaar, en voor elkaar. en je hebt een Giraffe nodig voor de verandering, de evolutie die nu vol op aan het bewegen is. In alle vormen en op Bewustzijns niveua.

 

 

Ik wens je een fijne vrijdag toe.

White love for you,

Meer info en wetenswaardigheden ;

http://nieuwsvaneuropa.wordpress.com/2014/03/20/hoogste-politici-betrokken-bij-kindermisbruik-en-bescherming-van-pedofielen/

permacultuuracademie

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/05/terwijl-de-mensheid-wakker-wordt-raken-mainstream-media-dieper-in-coma/

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M6&s=M73&ss=P2457&l=NL