Wie gaat als eerste lekken?

Q) De Stormruiter /Officiële Pagina, [31-12-2023 19:50]
Jamie Dimon< de machtigste bankier op Wall Street gecorrigeerd naar CIA. WERELD BANKEN. JP MORGAN., INTELLIGENCE gemeenschappen > [ EPSTEIN] [ EPSTEIN] [ EPSTEIN] [EPSTEIN]/)) DIMON is een centrale sleutel tot hoe de diepe staat de controle over de wereld heeft genomen 🔥


De rechtszaak tegen Jeffrey Epstein op de Maagdeneilanden is verbonden met Jamie Dimon en zijn dagvaarding is belangrijk voor de zaak Epstein.
(Het is belangrijk om de huidige zaak in de Maagdeneilanden tegen Epstein en de dagvaardingen voor de machtigste mannen ter wereld als Sergey brin te begrijpen. Jamie Dimon ECT ECT. allemaal een dekmantel is door de militaire operaties die tegelijkertijd geheime verborgen militaire rechtbanken leiden die de dagvaardingen hebben uitgegeven om deze elites op te pakken voor de briefings en hun connecties met het wereldomspannende geldwitwasserij/mensenhandel/ pedofilie chantagenetwerk van Epstein dat meer dan honderd landen en hun bedrijven > en INTELLIGENTIE AGENCIES controleert).

Dit is wat er gebeurt en Jamie Dimon’s connectie met de CABAL.CIA. MOSSAD. EPSTEIN. WORLD DEEP STATE SYSTEM.
Voor mensen die het niet weten Jamie Dimon is de CEO en hij is dat al sinds het begin van de jaren 2000 van JP Morgan Chase, een van de grootste banken op Wall Street en hij wordt beschouwd als een van de machtigste, zo niet de machtigste Wall Street bankier van dit moment.
(Denise George, de procureur-generaal van de Amerikaanse eilanden, werd ontslagen nadat ze de rechtszaken in de zaak Epstein had aangespannen, maar toch werd de rechtszaak toegestaan in Amerikaanse rechtbanken.)

In de rechtszaken wordt bevestigd dat JP Morgan EPSTEIN toestond om sekshandelnetwerken te runnen via hun banksysteem en dat Jamie Dimon ervan op de hoogte was dat Epstein seksslachtoffers betaalde door grote geldbedragen te geven aan Jean-Luc Brunel (Brunel zou ook zelfmoord hebben gepleegd in de gevangenis, net als Epstein in afwachting van zijn proces).

Leslie Wexner LLC (die eigenaar was van Victoria Secret en Bath Body Works ECT) Wexner huurde Jeffrey Epstein in als zijn financieel manager vanaf ergens in de jaren 1980 tot 2007. Wexner had een zeer nauwe relatie met Epstein die begon in de jaren 1980 en voortduurde tot de dood van Epstein. Volgens Bloomberg was Wexner ooit de “belangrijkste klant” van Epsteins geldbeheerbedrijf. Wexner stond Epstein toe zijn bedrijf te runnen vanuit een huis dat hij bezat en waarin hij woonde toen hij CEO was van Victoria’s Secret….WEXNER is een van de twee mannen die JAMIE DIMON aan de macht en in een positie bij JP MORGAN hebben gebracht.
_Met de hulp van LESTER CROWN (grootste aandeelhouders in Rockefellers center , Hilton hotels, de Yankees de stieren> BANK ONE//
Leslie Wexner en de familie CROWN fuseerden Bank One met JP Morgan en gaven JAMIE DIMON de macht.


Dimon bouwde samen met Sanford Weill aan Citigroup dat begon met Commercial Credit Corp. In 1985 en DataCore (DataCore maakte deel uit van een “deep state” inlichtingengemeenschap die verbonden was met de georganiseerde misdaad die witwasoperaties uitvoerde en illegale technologieoverdrachten creëerde die SPIEDE op het Amerikaanse leger &. INTELLIGENTIE en verkocht militaire gegevens van CLASSIFIED inlichtingen/ militaire wapens aan Rusland, China en andere landen, waaronder ook MOSSAD.mi6 CIA superspion ROBERT MAXWELL (Ghislaine MAXWELL’S VADER). De advocaat van de heer Maxwell, Samuel Pisar, was de vader van Antony Blinken (de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken en OBAMA’s nationale veiligheidsadviseur<) …… Het Amerikaanse comité voor Sovjetbetrekkingen was een denktank waarin veel van deze mensen zaten, waaronder de familie The CROWN. > Armand Hammer en misdaadfamilies ///// ZEER VEEL VAN DEZE ELITES VAN DE jaren 70-80 probeerden het eerste financiële systeem en de economie van één wereld op te bouwen en verkochten geheime wapens/plannen aan Rusland en werkten samen met Russische oligarchen en CIA, PENTAGON DARPA OPERATIES die probeerden banken te controleren die senatoren en het Congres gebruikten en financiële BLACKMAIL valstrikken en ops plaatsten……

Deze bedrijven en deep state operaties waaronder CIA. Russische oligarchen. Elites. ROCKEFELLER. ROTHSCHILDs, Commercial credit corps > DataCore werd CITIGROUP< die JP MORGAN controleren . WALL STREET. <

$tock BINNEN SOCIALE MEDIA EN TELEVISIESTATIONS]]]]] ECT

Q) De Stormruiter /Officiële Pagina, [31-12-2023 19:50]
De macht van Jamie Dimon en hoe JP Morgan en de diepe staat verbonden zijn met EPSTEIN die werd geplaatst door de CIA/ MOSSAD/ MI6 diepe staat alliantie die Robert Maxwell creëerde is hoe de CABAL de controle nam over het Amerikaanse leger. Inlichtingen en chantageoperaties die Amerikaanse generaals. EN COMMANDANTEN in het deep state systeem en de wereld FIAT geld witwasserij systeem was allemaal gepland dateert uit begin 1900 en de pre-planning van de oprichting van de CIA .

_Het ECHTE verhaal van hoe de DEEP STATE de controle over de wereld overnam door middel van witwasoperaties via het Fiat-systeem en de CIA. MOSSAD.MI6 EN[ DS] INTELLIGENTIE agentschappen over de hele wereld is verbonden met BLACKMAIL OPERATIES. WAARONDER DE ROCKEFELLERS. ROTHSCHILDS. DE VATICAAN (de VATICAAN creëerde de eerste inlichtingendiensten in de wereld die de naties infiltreerden) die allemaal helpen bij het creëren van het FIAT-systeem, het wereldbankiersysteem. En eind jaren 80 [CIA]✓EPSTEIN] pedofilie. Sekshandel BLACKMAIL OPERATIONS begonnen en ENTRAPPED NATIONS ABD LEADERS AND GOVERNMENTS…… En de financiële FIAT deep state geld dat is VERBONDEN met JP MORGAN . EPSTEIN. [MIL. INTEL . / SOCIALE MEDIA. FACEBOOK DARPA OPERATIES>>TOO >> OORLOG IN OEKRAÏNE, GEPLANNEN DOOR DE CIA DAGEN LANGER is aan het ontrafelen,

Het plan om de dodelijke virusvaccins vrij te laten en chaos te veroorzaken wordt ontrafeld en het wereldwijde ontwaken vindt plaats…….
……. De EPSTEIN SAGA IS ENKEL BEGINNEN
EN TRUMP.+ WITTE HATEN.+ Militaire ALLIANTIE+CHEYENNE BERGEN HEEFT DE ♠️♦️…….. SLEUTELS!
_
ACHTER DE SCHERMEN; DE MILITAIRE ALLIANTIE STUURDE WAARSCHUWINGEN NAAR JP MORGAN. WERELD BANKEN . CABAL. DEEP STATE MILITAIRE INTELLIGENTIE> dat de EPSTEIN CASE GAAT KOMEN EN DE VIRGIN ISLANDS LAW SUITS EN SUBPOENA’S IS ENIGE HET BEGIN EN NIETS KAN STOPPEN WAT KOMT ….
er is niet genoeg geld om te betalen/bedreigingen/vergelding van de ONTMOETING die er aan zit te komen> DAT ZAL DE ARREST OORLOGEN UIT STELLEN.>>>> STORM OPERATIES


Achter de schermen; Mil courts debriefen
Verschillende ELITES die verbonden zijn met CITIGROUP/ De CROWN familie die Chicago runt [ OBAMA] ……… Alles wat u bekijkt op de publieke tv is een 🎥. Achter de schermen worden militaire operaties uitgevoerd door middel van GESCHERMDE DEBRIEVEN en ‘s werelds rijkste en machtigste mensen worden gedagvaard en een ⚠️ WAARSCHUWING wordt wereldwijd naar de [DS.] gestuurd.
TICK TOCK
OP DE ⏰
DE LAPTOP VAN BIDEN IS RECHTSTREEKS VERBONDEN MET EPSTEIN. JP MORGAN.
OEKRAÏNE. BIOLABS. VIRUS > FBI. CIA. DARPA OPERATIES .

Wie dwong HUNTER BIDEN zijn LAPTOP naar een computertechnicus in een winkel te brengen?
Waarom vergat hij hem daar zo lang?
Waarom bracht hij zijn computer niet naar veel van zijn vrienden die computertechnici zijn of veel van de privétechnici die geheimhouding bieden via de MACHTIGE netwerken en vrienden van zijn vader…. Of de directe contacten die Hunter heeft met MIT. YALE. HARVARD TECHNICI?

Waarom besloot Hunter de LAPTOP FROM HELL te geven waarop geheime informatie van het Amerikaanse leger staat en pedofilie. Witwassen van geld netwerken en operaties en honderden illegale zakelijke transacties door de wereld die verband houden met verraad … Waarom heeft hij deze belangrijke LAPTOP geven aan een gewone winkel?
Het antwoord>> HIJ WAS VERPLICHT.

  • MIL. OPERATIES.
    SPELTHEORIE

VOLG DE WITTE KONIJNENOPERATIES IN HET SPEL.

BIDEN. UBBER MASK.
PELOSI >ACTOR
JAGER BIDEN LAPTOP > MARKER.

DE JAGERS WORDEN DE OPGEJAAGDEN

Q

Hoeveel exemplaren van de laptop uit de hel zijn er nu… Hoeveel heeft de winkelier er gemaakt? Hoeveel heeft Rudy Giuliani er gemaakt? Hoeveel heeft de FBI er gemaakt? Hoeveel heeft de CIA er gemaakt? Hoe kwam Matt GAETZ aan de dossiers?
Hoe kwam PUTIN aan de bestanden? XI?

Wie gaat als eerste lekken?