wettelijk gezien heeft u geen schulden

Hallo lieve bezoekers,

Ik kwam hierbij uit en vind dat iedereen dit dient te weten, dus, delen we het hier met jullie.

 

Vanaf 25 december 2012 is iedereen op aarde legaal VRIJ en soeverein., wist jij dit?

 

One People’s Public Trust ( OPPT ) heb je hier al eens van gehoord in Nederland is er ook een afdeling van.

Op 25 december 2012 maakte de One People’s Public Trust ( OPPT ) zich bekend. Sindsdien zijn er over de hele wereld mensen zich gaan verdiepen in het prachtige nieuws dat werd gebracht. Zo ook op deze website, waarmee ze je willen informeren over de One People’s Public Trust en nemen je mee in de ontwikkeling en om zo samen gaan te begrijpen wat dat voor ons en de wereld betekent.

De One People’s Public Trust heeft het macht systeem onderzocht en hoe het is georganiseerd en ontdekte dat allerlei organisaties waarvan je eigenlijk zou verwachten, dat zij in dienst zouden staan van het volk, particulier gerunde bedrijven zijn met als doel financieel gewin. Dus niet alleen particuliere bedrijven zijn op winst ingericht, maar ook nationale en internationale banken en instituten en zelfs overheden. De enorme winsten die worden gemaakt, worden niet ten goede van de bevolking gebruikt, maar worden het bezit van een zeer kleine groep super-rijken en hun macht en invloed worden daardoor alleen maar nóg groter.

De One People’s Public Trust heeft zich jaren verdiept in de constructie van dit oneerlijke systeem en ontdekt hoe het werkt en daarna gezorgd dat dit machtsspel gestopt is.

 

de Public Trust legt beslag op grote bedrijven, waaronder banken.

Uitleg OPPT

Als je gaat kijken dat je verplicht bent om belasting te betalen en dat blijkt dat zij met jou een contract zijn aangegaan (welk contract?).

In mijn ogen moet je alleen een verplichting nakomen als er tweezijdig een contract getekend is, en dat beide partijen een ORIGINEEL van het contract in hun bezit hebben, of zie ik het verkeerd.
Omdat de belasting dienst eenzijdig een contract met je heeft afgesloten ben je in mijn ogen en met mijn bescheiden mening geen verplichting schuldig aan hun??!!  Als ik er naast zit hoor ik het wel.

Door de goed gelovigheid van de burger (ons) te MISBRUIKEN zijn we hiermee akkoord gegaan, WAKE-UP door deze manipulatie bestelen zo ons van een GROOT gedeelte van ons inkomen (inkomstenbelasting) de naam zegt het al “het is een belasting voor je” en die moet je kost wat kost onteigend, geroofd door een frauduleuze onwettige “regeling afgenomen worden, want je mag niet goed kunnen leven en doen wat je graag wilt doen, of zie ik dat verkeerd??!!

Dat je betaald voor iets waar je gebruik van maakt daar is niks op tegen, maar hoe zit het met dat gene waar je geen gebruik van maakt maar wel voor MOET betalen, zou dat een corruptieve daad zijn van de staat? En die er alleen zijn voor zich zelf en niet voor de burgers die hun die het allemaal (regelen) gekozen zijn door ons zij die dit land laten draaien WIJ dus.

Draai het eens om als wij, de WERKENDE nu eens het werk neer legden en zijden van ZO EN NU WORD ER NAAR ONS GELUISTERD, wat zou er dan gebeuren, een gigantische paniek aanval bij de elite (want ze verliezen hun greep op ons), word het niet eens tijd om hier aan te denken en het daadwerkelijk doen, als we deze stap zetten zijn wij het die bepalen en niet hun, DAN ZIJN WE PAS ECHT VRIJ.

Mijn vraag aan jullie lees heel goed op de site van OPPT.Nederland word wakker mensen D – DAY IS NABIJ.

Blijf je zo mak lopen als een schaap en sluit je je ogen voor deze praktijken??!!

 

https://www.takecare4.eu/wist-je-dat/

 

 

Fijne dag wens ik jullie allemaal,

Warme Hart Groet, Harrie