wat doen Anti-oxidanten nu eigenlijk.

Hallo Trouwe bezoeker van onze site Welkom,

Ik wil het graag over de Anti-oxidanten hebben en even een tipje van deze sluier optillen, we horen er veel over. Wat doen ze? wat is het  nu precies enz dit zijn vragen die ik wel eens / vaak gesteld krijg, en iedere keer leer ik zelf weer bij en geef de info die ik weet en zelf onder vind die deel ik graag. Ik verneem dat mensen die een chronische ziekte, verkoudheid, of gewoon geïnteresseerd zijn hier in. Hoe kan je je immuunsysteem en afweer systeem ondersteunen en herstellen ? Deze vraag passeert ook regelmatig de revue. Onder dit artikel heb ik een verzameling aan schatten van info voor je zo kan dit avontuur gaan starten op je eigen tempo en manier. Veel plezier en je weet als je vragen hebt hé laat onder in reactie iets achter aan woorden en letters, thanks.

Wees bewust van de TOXINE Bronnen in ;

We weten dat we in een Wereld vol gif leven. Ruim 50 miljoen verschillende chemische stoffen zijn geregistreerd en geïsoleerd bij de Chemicals Abstracts Service. Sommige zijn ontdekt en velen zijn voor de mensheid gemaakt ??!! Ja je leest het goed ;; voor de mensheid gemaakt!

Volgens de Journalist Bill Moyers ” Documentaire, Trade Secrets ” zijn er de laatste 5 decennia 75.000 ongeteste chemische stoffen in het MILIEU of GEBRUIKT  in Consumentenproducten van en in alle soorten en maten.

 

 

Oké , jee dat is nogal wat hé.

Hier  kun je het gehele artikel lezen,

We gaan rustig verder.

Anti-oxiddanten.

Ja, maar wat doen ze nu eigenlijk ?

Antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen. Antioxidanten voorkomen “roest” reacties. Ze stabiliseren de vrije radicalen en beschermen zo de lichaamscellen. Vrije radicalen beschadigen de cellen van binnenuit. Het resultaat is dan ook Kankercellen , Virussen en Bacteriën, voor deze kun je kwetsbaar worden en dat begint eigenlijk al in jeugdperiode als baby.

Om het Antioxidanten systeem goed te laten werken moeten we voldoende voedsel eten waar Antioxidanten in zitten.

Er zijn 2 bronnen van vrije radicalen:

1. Natuurlijke lichaamsprocessen ; Onze stofwisseling ( metabolisme)

2. Oorzaken van ; Roken,Slechte voeding,Alcohol,Milieuverontreiniging en Medicijnen.

 

* Oxidanten de reactie ervan in het lichaam geeft veroudering door deze zeer reactieve molecules die een elektron missen. De kettingreacties starten en zo worden de cellen beschadigt. * Antioxidanten beëindigen deze ketting reactie en staan de vrije elektronen af, deze vrije radicalen en worden zo hierdoor ZELF GEOXIDEERD.

Een verzuring of een verroesting kun je hier van spreken.  Ja , het is een hele ontdekkingstour als je dit verder gaat onderzoeken.

Die verzuring / verroesting  wat geeft dat aan blokades en ongemakken weer, wat ervaar je en wat neen je waar in je lichaam?

* te weinig zuurstof, * moeheid (chronisch kan worden ) * verslapt /valt het immuunsysteem aan * verlaagt het metabolisme/ stofwisseling * geeft veroudering sneler zijn kans van toe treden * geeft kankercellen vrij spel * vervuild het bloed * remt en verzwakt de hersenfunctie * sneller beroerte krijgen * blokkert de doorstroom zo krijg je tinteling in handen en voeten ook koude.

Kijk maar eens naar dit filmpje wat ik hier schrijf wordt hier ook verteld en dan heb je beeld ; zo ondersteun je beelddenken en begrijp je het ook.

Dus even kort door de bocht gezegd ; we verzuren ons lichaam en dat doen we zelf door wat we eten,drinken ,in ademen en mee in aanraking komen.

Daarom ziektes zoals ; Kanker, Allergieën, Astma/COPD Dementie hele hoge cijfers behalen in de medice wereld in vele fabrianten en vormen zijn ze. En wat dacht je van het GEDRAG  dat wij uiten en laten zien dit is ook een hele mooie ADHD, ADD, AUTISME, PSYCHISE KLACHTEN, BURNOUTS ja zo kan ik wel even door gaan. Maar het is echt zo, je gedrag kan hierdoor ook veranderen dat zien we duidelijk bij vele jongeren onder ons. Die al op vroege leeftijd een BurnOut hebben ?!! vraag je je nooit af dan hoe is dit mogelijk?!

Waarom is de gezondheids-zorg zo verandert in en op alle faseten van het dagelijks leven ?!

Ben bewust wat je tot je neemt dan wordt het Een Groot Avontuur oftewel ; A Big Adventure.
So, let’s go for it, and I wish you an excellent adventure in the wings of the future.
Een fijne dag toegewenst.
White Love for You all,
Bron aan info en leer meer van ;

http://www.naturalnews.com/045025_Whole_Foods_share_price_market_plunge.html

http://www.naturalnews.com/041603_synthetic_chemicals_trade_secrets_toxic_effects.html

https://www.takecare4.eu/coaching-in-lifestyle/alfons-ven-therapeut-patricia/ganoderma-lucidum-reishi-mushroom/

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL

http://nl.wikipedia.org/wiki/Antioxidant