Waarom hebben we zo’n enorm adrenochroom- en pedofielprobleem op deze planeet?

De Reptilians zijn op aarde geweest aan het begin der tijden, sinds de tijd van de gevallen engelen, zo niet zelfs daarvoor. De Draco Reptilians uit het sterrenbeeld Orion zijn de bedreiging van het universum – ze springen van het ene sterrenstelsel naar het andere om planeten binnen te vallen, al het goud op te graven en de rest te vernietigen, en dan verder te gaan.

Mensen die al vele decennia onderzoek doen naar de Reptilians beweren dat de Reptilians goud eten, ze zetten het om in een eetbare vorm, omdat het essentieel is voor hun lichaamsfuncties, dus het stelen van het wereldgoud.

Het doel van de Reptilians is om de inboorlingen van elke planeet te ondermijnen en ze te gebruiken als slaven en voedsel – ja, ze eten voornamelijk menselijk vlees. Een andere manier is om met mensen te kruisen en deze Reptiliaanse humanoïden (die in feite hersenschimmen zijn) in alle posities van macht en invloed te plaatsen, waardoor volledige controle over de mensen wordt gegarandeerd.

Het enige probleem dat de Reptiliaanse humanoïden hebben, is het handhaven van hun menselijke vorm voor langere tijd. De manier waarop ze dat bereiken is door adrenalinerijk bloed te drinken. De enige manier om adrenalinerijk bloed te krijgen, zo bekend als adrenochroom, is om dit bloed te trekken van een mens die zich in een ernstige staat van “vechten of vluchten” bevindt, wat meestal haalbaar is door extreme marteling. Deze Reptilians houden ook van jong menselijk vlees, zoals bij het eten van kinderen, precies zoals wij mensen graag kalfsvlees of lamsvlees eten. Dus ze dachten dat extreme marteling van kinderen adrenochroom van betere kwaliteit produceert dan die van volwassen mensen, plus hun vlees smaakt beter, dus dit is hoe de adrenochroom- en kindervleesindustrie (ja, het is een industrie die honderden miljarden waard is) vele duizenden jaren geleden begon.

Een ander facet van deze kinderhandel voor bloed en vlees is het seksaspect ervan – omdat een van de ernstigste vormen van marteling de sadistische verkrachting is, dus het kwam gewoon vanzelf in het spel als een manier om te martelen en ook af te stappen. Deze Reptilians hebben geen gevoelens zoals mensen, ze voelen geen empathie, of wroeging, of hebben zelfs een moreel kompas, omdat ze zielloze wezens zijn die geen emoties hebben.

De vraag is hoeveel shapeshifting Reptilian humanoids er onder ons lopen? Het antwoord ligt in de vele miljoenen, sommigen schatten dat er momenteel ongeveer 500 MILJOEN Reptielachtige humanoïden op aarde zijn – ze hebben allemaal dat adrenochroom nodig om in menselijke vorm te blijven en het jonge menselijke vlees om te eten, en daarom hebben we dit enorme probleem – er zijn er gewoon veel te veel van.

Hoe meer je reptielen humanoïden en Draco Reptilians onderzoekt, hoe walgelijker en enger het wordt. Stel je voor, meer dan 90% van alle huidige gekozen functionarissen, CEO’s, entertainers, atleten, acteurs, iedereen in de positie van macht en invloed, zijn shapeshifting Reptilian humanoids door genetica, Reptilian humanoids door droning (Vrill) of gecontroleerde slaven door chippen.

Dit klinkt gek, maar voordat je het ontkent, doe alsjeblieft je eigen onderzoek om het zelf te zien – de informatie is er, niet zo moeilijk te vinden. Het makkelijkste is om alles te ontkennen, te doen alsof het niet bestaat, maar dat voorkomt niet dat je eigen kinderen worden ontvoerd en gemarteld voor hun bloed, en vervolgens worden opgegeten als ze niet meer kunnen produceren.

Dit ding is echt en het is de kern van onze overleving als soort.
DE KINDEREN REDDEN VAN MENSENHANDEL……

Klinkt heel nobel, maar in werkelijkheid staat het ver af van wat er werkelijk gebeurt.

Er zijn 9 samenlevingen van bewust leven op Aarde.De kennis over wie deze 9 Samenlevingen zijn is essentieel voor de ondergrondse (sub-T) soldaten wanneer ze afdalen in de grotten en tunnels. Mensen, Draco Reptilians/Anunnaki en Giants (Nephilim) zijn 3 van de 9 Societies.
We zijn in het begin nooit alleen op Aarde geweest, we waren de laatsten die op Aarde kwamen, zij waren hier voor ons. Velen van hen leven in heel Azië, omdat Azië enigszins gespaard bleef in de Grote Zondvloed, dat is de reden waarom veel van de slechte dingen die we hun weg naar de westerse samenleving zien vinden, uit Azië komen, omdat het Aziatische continent vanaf het begin der tijden door deze wezens is gecorrumpeerd. Een paar van de 9 samenlevingen zijn welwillend tegenover mensen en de rest is vijandig en gebruikt mensen voor slavernij en voedsel. Wanneer je in je keuken zit te nippen aan je ochtendkoffie, wil ik dat je je realiseert dat er diep onder je huis een grot is waar mensen zijn gefokt voor slavernij en voedsel die sinds de geboorte nooit het daglicht hebben gezien en niet eens een taal hebben om te spreken, want ze zijn de meest primitieve vorm van mensen die je je kunt voorstellen.

Dus laten we eerst de vraag beantwoorden: WEET ONZE REGERING ERVAN? Het eenvoudige antwoord is JA, maar het is een beetje ingewikkelder dan dat. Allereerst zijn NIET ALLE regeringen over de hele wereld op de hoogte van die informatie, slechts een select aantal heeft het volledige beeld van wat er op Sub-T-niveau gebeurt – VS, Rusland, Duitsland en China. De rest heeft misschien kleine stukjes informatie. Ten tweede, de reden dat we de entiteiten die vijandig staan tegenover mensen niet hebben uitgeroeid, is omdat we eeuwenlang hebzuchtig zijn geweest naar machtspresidenten die allemaal verdragen met deze entiteiten hebben ondertekend en in ruil voor menselijke ontvoeringen en slavernij, hebben ze gedeelde technologie ontvangen, wat betekent dat ze het menselijk leven op nul hebben gewaardeerd.

Nu komt hier de vraag: KUNNEN WE ER VANAF KOMEN? Laten we eerst eens kijken waar we in aantallen mee te maken hebben. De schattingen zijn dat we te maken hebben met ongeveer 100 MILJOEN vijandige entiteiten die momenteel op aarde zijn, meestal ondergronds, maar de laatste tijd steeds meer gezien aan de oppervlakte – daar is een reden voor – de behoefte aan meer minerale hulpbronnen en menselijke ontvoeringen, let wel, dan spreken we niet eens over militaire ontvoeringen. Geschat wordt dat 30 MILJOEN primitieve mensen momenteel tot slaaf worden gemaakt in grotten over de hele wereld – dat aantal omvat niet de miljoenen die tot slaaf zijn gemaakt in militaire DUMB’s. Dus de enorme omvang van waar we mee te maken hebben is absoluut verbluffend. De manier waarop we koeien fokken voor vlees, ze fokken mensen voor vlees, en ze doen dit al duizenden jaren. Vanuit menselijk oogpunt zijn de ERGSTE OVERTREDERS in termen van mensenhandel DE CHINEZEN, omdat kannibalisme letterlijk genetisch in hen is ingebakken gedurende vele duizenden jaren dat ze het doen – zelfs nu eten de Chinezen absoluut van alles en nog wat: mensen, honden, katten, paarden, ezels, vleermuizen, schorpioenen, slangen, hagedissen, kakkerlakken, wormen, enz. en daarvoor kan je alle Chinezen als submenselijke demonen beschouwen. Maar het zijn niet alleen zij – de Koreanen en Vietnamezen doen hetzelfde, en dat geldt ook voor vele andere Aziatische, Pacifische, Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse stammen. Dit is ook de reden waarom je de meest bizarre ziekten en genetische afwijkingen in deze populaties zult vinden. Wanneer de Bijbel verwijst naar beesten op aarde, kan worden aangenomen dat het specifiek ging over deze submensen en andere Sub-T entiteiten.
DE KINDEREN REDDEN VAN MENSENHANDEL…… (vervolg)

De volgende vraag is: WAAR WONEN ZE? Het simpele antwoord is OVERAL. Het feit dat ze niet-terrestrisch zijn, impliceert dat ze niet aan de oppervlakte leven, maar ze komen wel aan de oppervlakte voor menselijke en dierlijke ontvoeringen en ook voor verkenning. Ze leven in grote groepen – bijenkorven, in uitgebreide ondergrondse grot- en tunnelformaties en maken hun menselijke en dierlijke ontvoeringen meestal uit parken, bossen, afgelegen boerderijen, wegen, campings en bestaande grot- en tunnelsystemen.
De meeste menselijke ontvoeringen in de VS vinden plaats in de nationale parken, die zijn gemaakt om de bewegingen van deze entiteiten naar specifieke gebieden die kunnen worden gevolgd, te beteugelen. Maar als een mens wordt ontvoerd, zal de regering er niets aan doen vanwege bestaande verdragen voor niet-vergelding. De voorkeursleeftijd van de ontvoerden is kinderen boven tieners, omdat deze entiteiten erachter zijn gekomen dat volwassen volwassenen de mentale capaciteit hebben om 1) uit te zoeken hoe ze kunnen ontsnappen en 2) de andere slaven te organiseren om in opstand te komen. Door kinderen te ontvoeren, onderwerpen ze hen onmiddellijk aan extreme fysieke trauma’s om hun kern te breken, waardoor ze zombies worden die ze kunnen beheersen. De meeste kinderen belanden op het voedselbord, maar er zijn er nog een paar over om voort te planten. Dieren worden meestal uitsluitend gebruikt voor het drinken van hun bloed en het eten van de zachte interne organen – ze eten meestal niet het spiervlees van het dier. Kinderen die worden ontvoerd en achtergelaten voor de fokkerij verliezen meestal hun vermogen om een waarneembare taal te spreken als gevolg van het psychologische en fysieke trauma en ook vanwege het feit dat geen van de andere slaven enige taal spreekt. Ze communiceren op een zeer primitief niveau door geluiden te maken. Slaven zitten meestal krap in zeer krappe ruimtes in het donker, overleven op het eten van hun eigen uitwerpselen en kannibaliseren hun eigen medeslaven. Ze hebben primaire seksuele driften zoals dieren en dit is hoe ze fokken.

De volgende vraag is: WIE CONTROLEERT DAT ALLEMAAL? Er is een constante strijd tussen deze Sub-T entiteiten om de controle over de diepe aarde – als de ene Sub-T Society nu de leiding heeft, zal het een andere zijn – ze zijn in constante oorlog met elkaar. En ze zijn collectief in oorlog met ons Mensen, ook al zijn we ons daar meestal niet van bewust. In zekere zin werd het Geheime Ruimteprogramma in de VS en Rusland om deze precieze reden opgericht – om met de Sub-T-entiteiten om te gaan, omdat ze in het verleden geloofden dat deze entiteiten buitenaards waren, wat verkeerd bleek te zijn. De vijandigheid van de Sub-T entiteiten en de politieke instabiliteit over de hele wereld gaven de geboorte van de BLACK PROJECTS, die belast zijn met de ontwikkeling van technologieën om de overlevingskansen van het menselijk ras buiten de wereld te verzekeren, op verschillende planeten. Dus nu hebben we het over twee menselijke werelden in werkelijkheid: DE WITTE WERELD is de 99,9% van alles en iedereen om je heen, terwijl DE ZWARTE WERELD de 0,01% van de helderste menselijke hersenen is, WIZARDS genaamd, belast met het behoud van de menselijke soort – de beste van natuurkundigen, biologen, chemici, biochemici, ingenieurs, computerprogrammeurs, enz. – in principe moet je aan de absolute top van je wetenschappelijke veld staan om in aanmerking te komen voor neem deel aan een zwart project en word een tovenaar. De Black Projects zijn verborgen in het volle zicht, in obscure bedrijven over de hele wereld, de meerderheid in de VS en Rusland. Vanwege het constante politieke antagonisme wereldwijd en het pathologische verlangen van bepaalde menselijke fracties naar oorlogen (IS-RA-EL, de Illuminati-cabal, Khazariaanse maffia, enz.), zullen deze Zwarte Projecten voor de WITTE WERELD altijd geheim blijven, of tot het moment dat de mensheid zo evolueert, dat het behoud van de menselijke soort prioriteit nummer één wordt, integenstelling

tot rijkdom. Tot die tijd zullen we nooit profiteren van deze technologieën, waarvan sommige 3.000 jaar eerder zijn dan de technologieën die op dit moment voor ons beschikbaar zijn. Alleen een daad van God kan deze technologieën naar de oppervlakte brengen.

DE KINDEREN REDDEN VAN MENSENHANDEL……
DE MAJESTIC 12-groep is verantwoordelijk voor het beheersen van de ontwikkeling van ruimtetechnologie, het behoud van menselijke soorten en de overdracht van geavanceerde technologie naar de Witte Wereld. Donald J. Trump is een TOVENAAR, net als Elon Musk en vele anderen. Sommige tovenaars werkten voor de duistere kant voordat ze overstaken naar de goede kant, zoals het geval is met Elon. “Wizards” is wat het Secret Space Program noemt degenen met uitzonderlijke wetenschappelijke vaardigheden die werken voor Black Projects beheerd door het Ministerie van Energie, dat de hoogst mogelijke veiligheidsmachtiging op aarde heeft – veel hoger dan de hoogste militaire veiligheidsmachtiging. Veel van deze tovenaars hebben coverbedrijven, zoals het geval is met Elon Musk (Tesla) en Mike Lindell (My Pillow) – hun echte bedrijf is ultra-geavanceerde geheime technologieën ten behoeve van de mensheid. Toen Donald Trump de Space Force creëerde, deed hij een poging om het Geheime Ruimteprogramma te verenigen met een bestaande militaire tak (luchtmacht) om enkele van de technologieën die door de Black Projects zijn ontwikkeld voor de vooruitgang van de Witte Wereld over te dragen.

Hier is de belangrijkste vraag: HOE ROEIEN WE DE VIJANDIGE SUB-T ENTITEITEN UIT EN BEVRIJDEN WE DE MENSELIJKE SLAVEN?

Vergeet niet dat Q zei: HET EINDE IS NIET VOOR IEDEREEN. Dat wil zeggen, omdat ondanks alle inspanningen het einde voor velen het onvermijdelijke is – de dood. Q zei ook: HET MOEST ZO ZIJN, dat wil zeggen iedereen die betrokken is bij het plan om de mensheid te redden van slavernij, of het nu gaat om kwaadaardige Sub-T-entiteiten of andere aardse geheime genootschappen (mensen en mens-hybriden), hebben elke mogelijke berekening gewogen op het verlies van menselijk leven in het bijzonder, en zijn tot de verontrustende conclusie gekomen dat het bevrijden van het merendeel, je onvermijdelijk de ondergang van velen zal moeten accepteren – er is geen andere manier om het te omzeilen. In een oorlog zijn slachtoffers onvermijdelijk. De meeste kwaadaardige Sub-T-entiteiten moeten worden uitgeroeid met DEW / laserwapens omdat conventionele wapens geen effect op hen hebben.

Zodra Trump werd beëdigd, begonnen de specifieke takken van de legers die in alliantie zijn met de VS te trainen voor Sub-T-operaties, het kostte hen twee jaar om te trainen voor deze oorlog tegen kwaadaardige Sub-T-entiteiten. De aanval op deze entiteiten begon officieel op 4 juli 2019 – de dag dat de nieuwe Republiek van de Verenigde Staten in het geheim werd afgekondigd. De betrokken takken zijn Space Force, Air Force, Marines, Delta force, SEALS, Green Berets, speciale diepduikeenheden, enz. – elke speciale operatie-eenheid binnen het Amerikaanse leger, inclusief de Space Wardens van het Secret Space Program en de legers van de Trump-alliantie, zoals Rusland (belangrijke rol) en anderen. Ze hebben de meest geavanceerde geheime wapens ingezet, waarvan de meeste zelfs onbekend zijn bij het conventionele leger. Het conventionele leger van de alliantie heeft de taak om de vrede aan de oppervlakte te bewaren en veiligheid en orde te bieden terwijl de Sub-T-operaties onder je eigen huis plaatsvinden. Is het je opgevallen hoe vaak je ‘vuurwerk’ ‘s nachts hoort, ook al is het geen 4 juli? Welnu, dit is om het geluid van de explosies die zich onder je eigen huis afspelen te maskeren.
WW3 INFO – Wit-Russische Defensie: Start van gezamenlijke militaire oefeningen met Rusland

Het doel van de oefeningen is om het niveau van gevechtsgereedheid aan de grens met Polen en andere regio’s te verbeteren.

De militaire oefeningen zullen van 22 tot en met 26 september in meerdere fasen plaatsvinden op verschillende oefenterreinen en terreinen, voornamelijk in de regio’s Brest, Grodno en Minsk.

Opmerking: Oekraïne zal extra troepen overbrengen naar de noordgrens met Wit-Rusland, omdat Wit-Rusland is gebruikt als verzamelplaats voor Russische troepen, raketten en vliegtuigen, zowel vóór als nadat Rusland zijn invasie van Oekraïne op 24 februari 2022 begon.

Abonneer u op @WW3INFO