Vrijheid – voor eens en altijd verlost.

Beste globalisten spitsboeven uit de politiek, jullie kwaadaardige agenda zal falen.

De Bevolking wordt zich bewust van jullie misdaden.

Jij kunt onze vrijheid niet terug geven, want daar heb je de macht niet voor.

Velen hebben deze vrijheid niet afgegeven de 30% ongevaccineerde met gezond verstand en steken een middelvinger op als ze jullie schofterige Genocide propaganda horen.

De mensen gaan zien en ervaren dan jullie minder zijn als het vuil onder onze schoenen.

De dag van afrekening komt met de dag korter bij.

Voor geen goud ter wereld zou ik in jullie schoenen willen staan.

De gevaccineerde die door krijgen wat ze is aangedaan, kunnen jullie Hampelmannen nooit stoppen.

Als ze toch moeten sterven, zullen ze vechten om het onrecht te stoppen ( wie heeft deze zwakzinnigheid bedacht? )

Het zal er even erg ruig aan toegaan, daar ben ik 100% van overtuigd.

Hoop dat er nog genoeg Bio wapens van injecties over zijn om jullie ervaring deskundigen te laten worden.

Een land dat niet bestaat, niet gevonden is door Maxima, geen legale staat is, maar een rovershol van de globalisten.

Lijkt me sterk als de massa niet zou komen om wraak te laten gelden, woede schakelt rationaal denken uit, en geloof me ze gaan komen, ook het gespuis uit de EU is hun leven niet zeker,

Alle documenten die uitgegeven zijn in naam van Koninkrijk der Nederlanden zijn een grote fraude en valsheid in geschriften.

Mede oprichter van de EU is niet bestaand Nederland, dan is de EU ook niet rechtsgeldig, ik hang de vlag uit als jullie hangen.

Het huidige rechtssysteem is daar niet geschikt voor berechting, wel kan ik dit via S.H.A.E.F. de politie van de geallieerden indienen, waar ook de tribunalen van de huidige Genocide berecht zal worden.

Ik verwacht dat de huidige Nazi’s in Den Haag niet lang meer zullen zitten, het leger zal ze inrekenen voor al hun misdaden tegen de menselijkheid.

Deze niet legitieme regering is niets anders als mensenhandelaren en handelen als een bedrijf dat Failliet is.

Het bedrijf Nederland staat dus ingeschreven in Washington DC, onder de US Incorporatie.

Nu tijdens deze transitie blijkt dat de US Inc, failliet is, en alle ingeschreven bedrijven (landen) in de boedel vallen van het afhandelen van het faillissement.

Ik heb vastgesteld dat mijn geboorte akte meer als 1900 keer verhandeld is op de beurs van Wall Street, alles netjes verpakt in derivaten.

Hier heb ik nooit toestemming voor gegeven, en eis mijn onterechte betalingen aan deze corrupte staat dan ook terug.

Hier de informatie om de handel met onze Nederlandse geboorteakte fraude.

De driehoek van Federal Reserve FED, City of London en het Vaticaan.

Bij u zal er wel een adres in Zwitserland zijn, neem ik aan.

Commerciële geboorte door diefstal van mijn / onze identiteit, die ik niet anders kan verklaren dan identiteitsfraude. https://www.gmeiutility.org/

Klik op Zoekvenster, voer Burger Service Nummer in: 099-99-9999 (Enter) https://www.gmeiutility.org/search.jsp?keyWord=099-99-9999

Toont 1 – 15 of 1935 records, 1935 keer verhandeld zonder mijn medeweten of toestemming.

Van een wereldwijd bedrijf dat mij als handelsartikel heeft gebruikt.

Business Entity Data (BED) B.V., een volledige dochteronderneming van The Depository Trust & Clearing Corporation (“DTCC”), is eigenaar en exploitant van de Global Market Entity Identifier Utility (GMEI) legal entity identifier (LEI) oplossing in het federatieve Global LEI systeem (GLEIS).

Dutch Trade Register

OVERZICHT

Business Entity Data (BED) B.V., een volledige dochteronderneming van DTCC, is eigenaar en exploitant van de Global Market Entity Identifier Utility (GMEI) legal entity identifier (LEI)-oplossing in het federatieve Global LEI-systeem (GLEIS). De GMEI Utility, die in 2012 werd gelanceerd, is ontworpen om één enkele, universele standaard identifier te verstrekken aan elke organisatie of onderneming die internationaal bij een financiële transactie betrokken is.

De GMEI is ontworpen met de hulp van een consortium van 14 wereldwijde organisaties voor financiële diensten onder leiding van de Global Financial Markets Association (GFMA) om te voldoen aan de wereldwijde industrievereisten voor alle activaklassen. LEI’s die door de GMEI Utility zijn uitgegeven, voldoen aan ISO 17442 en worden erkend door alle 55 mondiale toezichthouders die lid zijn van het Regulatory Oversight Committee (ROC).

WIE KAN DE DIENST GEBRUIKEN

Rechtspersonen uit alle jurisdicties die betrokken zijn bij financiële transacties kunnen de GMEI Utility gebruiken om zich te registreren voor wereldwijd geaccepteerde LEI’s. Met validatieprocedures voor gegevenskwaliteit in meer dan 230 rechtsgebieden biedt de GMEI Utility organisaties met meerdere dochterondernemingen en filialen van rechtspersonen wereldwijd de mogelijkheid om referentiegegevens voor alle entiteiten op één plaats te registreren en bij te houden.

Voor meer informatie over de GMEI Utility, hoe de service werkt en wat de mogelijkheden zijn, verwijzen wij u naar de GMEI Factsheet op de Help en Documenten pagina.

OVER DTCC

Met meer dan 40 jaar ervaring is DTCC de belangrijkste post-trade marktinfrastructuur voor de wereldwijde financiële dienstensector. Vanuit operationele faciliteiten, datacenters en kantoren in 16 landen automatiseert, centraliseert en standaardiseert DTCC, via haar dochterondernemingen, de post-trade verwerking van financiële transacties, waarbij risico’s worden beperkt, transparantie wordt verhoogd en efficiency wordt gestimuleerd voor duizenden broker/dealers, custodian banken en vermogensbeheerders wereldwijd. Het bedrijf is eigendom van de gebruiker en wordt geleid door de sector. Het vereenvoudigt de complexiteit van clearing, settlement, asset servicing, datamanagement en informatiediensten voor alle activaklassen, waardoor de financiële markten veiliger en gezonder worden.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=rCzy3m5mU3E&feature=youtu.be

Nazi oplichters van de Nederlandse overheid op heterdaad betrapt.

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/06/11/kabinet-overweegt-extra-taks-op-huizen-voor-investering-infrastructuur-a3963229?fbclid=IwAR2gbedAh5rmStoOxS_eKRdUpouO5LPGgYkIT8A4yDK-t7TbIqojmupdicI


Ik zie een verband met de handel in geboorteakten voor de inwoners van Nederland, een verkapte levensverzekering die de overheid zonder ons medeweten heeft afgesloten en die ook de reden zou kunnen zijn waarom 70-jarigen geen zorg meer zouden mogen ontvangen, omdat deze verzekering op 70-jarige leeftijd vervalt.

https://www.geenstijl.nl/5146276/kamer-geeft-70-plan-groenlinks-een-spuitje/

https://www.rtlz.nl/algemeen/binnenland/artikel/4742996/rekenrente-omlaag-dekkingsgraden-pensioen-korten-indexeren?fbclid=IwAR0nP43-3W_Y9FXW4akCFIjpQcjfuvQZQumOCk2i314OwENUtzu122l_txc


Dus onze overlijdensaktes zijn veel geld waard voor de regering.

Dan moeten we eens kijken wie de begunstigden zijn? Commerciële geboorte act door het stelen van mijn identiteit, die ik niet anders kan aangeven als identiteitsfraude.


http://annavonreitz.com/evidencesuggests.pdf

http://annavonreitz.com/meekplot.pdf

https://www.youtube.com/watch?v=zgwUNWkSbxU&t=170s&fbclid=IwAR0b_x7BesDXxsPS70-i_pdArwPcGsKaz6QZOlAhXC_SSQfKKMrk87I_B98

Kijk ook even: https://lettertomaxima.blogspot.com/

Beste lezer van deze brief.

We belogen en bedrogen door de politiek en het Fake Koningshuis.

https://www.vraagde2ekamer.nl/nederland-is-een-bedrijf/

Nederland is een Bedrijf

5 april 2021 · 11 Reactiesop Nederland is een Bedrijf · Geschreven door Sjaak Bijman


Vraag aan de CU, het FvD, de PVV en de SGP (5 april 2021, kamerlid Segers, kamerlid Baudet, kamerlid Wilders en kamerlid van der Staaij)
Mark Rutte is directielid van het bedrijf genaamd: ‘Staat der Nederlanden’. Nederland is een privaat bedrijf en is geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 40-200-0004. Via dit private bedrijf en door middel van zijn registratie bij de Security and Exchange Commission in het District van Columbia is dit bedrijf van directielid Mark Rutte aan de drievoudige Kroon in de ‘CITY OF LONDON’ geschonken.
De startdatum van het bedrijf de ‘Staat der Nederlanden’ en/of ‘De Nederlandse Regering’ is rond 1848 en is een wereldwijde moedermaatschappij met 424 dochterondernemingen in zijn bedrijfsstructuur.

Het Ministerie van Financiën is separaat geregistreerd bij Dun & Bradstreet, onder D-U-N-S nummer: 41-169-5539. Het hoofdkantoor van het Ministerie van Financiën is het private bedrijf genaamd: ‘Movares Nederland BV’ in Utrecht.

Het private Belastingbedrijf is een niet-geregistreerde business-unit van dit private bedrijf. De bevoegde functionaris van dit bedrijf is koning Willem-Alexander. Dit bedrijf is eveneens een wereldwijde moedermaatschappij met zelfs 545 bedrijven.
Er zijn dus twee bedrijven genaamd: ‘Staat der Nederlanden’, met voor elk bedrijf een ‘Eigen Regering’. Kunt u aangeven waarom dit zo is ingericht?

Ter info – 1
Het D-U-N-S Nummer, dat gebruikt wordt door de meest invloedrijke en toonaangevende organisaties ter wereld, wordt erkend, aanbevolen of vereist door meer dan 50 wereldwijde industrieën en handelsorganisaties, met inbegrip van de Verenigde Naties, de Amerikaanse Federale Overheid, de Australische Overheid, de International Standards Organisation (ISO) en de Europese Commissie.

Ter info – 2
Het leger, de politie en justitie en veiligheid, alsmede de hele rechtspraak zijn allemaal vreemde mogendheden door de registratie in het District van Columbia. Verder zijn er drie verschillende rechtsvormen:

commercial of handelsrecht volgens de UCC (Uniform Commercial Code) met haar aanvullende wetgeving;

als het rechtscollege zich terugtrekt in de raadkamer om te overleggen, dan komt het terug in het zeerecht met zijn trustrecht (INSEAD). Er is nu een andere rechtsvorm aan de orde. Het is derhalve niet meer dezelfde zaak;

mocht het rechtscollege zich nogmaals terugtrekken, dan komt het wederom terug met een andere rechtsvorm, namelijk: Canoniek recht.

Nu even iets wat u zelf ook zal treffen, de pensioenpot van 1400 miljard die Kleinsma aan de EU heeft gegeven zonder toestemming van de bevolking, die wordt geplunderd door Blackrock om de rijken rijker te maken, in de volksmond is dit corruptie en diefstal.

We zijn dus door criminelen bestolen voorgelogen en nu de Corona Genocide met grafeen oxide en SM 102 in Moderna vaccin wat in werkelijkheid een Biowapen tegen de bevolking is.

Fact checkers betaald door Big Pharma, wij van WC eend ontkennen het, maar in Spanje hebben een team van specialisten dit in het laboratorium onderzocht.

KIJK UIT!! Waarom zit dit giftige stofje in het Moderna vaccin?

19 MEI 2021 / ADMINISTRATOR

Beste Coronagelovigen! Om de werking van het vaccin een beetje te stimuleren moeten er wat stofjes aan worden toegevoegd. Als wij als voorbeeld het Moderna vaccin nemen, dan moet u als gelovige toch een fenomenaal incasseringsvermogen bezitten, waar de aanhangers van andere religies een puntje aan kunnen zuigen. Lees vooral verder al was het alleen maar om uw ego te strelen.

Waarom zit deze stof in het Moderna COVID-vaccin?

Door: Jon Rappoport

Het stofje heet SM-102.

Als ik controleer of het in het Moderna COVID vaccin zit, vind ik een CDC document van 12/30/20 getiteld: “COVID-19 Vaccines: Update on Allergic Reactions, Contraindications, and Precautions.”

Als je halverwege het document naar beneden scrollt, zie je een tabel met de titel: “Ingredients Included in mRNA COVID vaccines.” (pg 20)

Aan de rechterkant van de grafiek staan de ingrediënten van het Moderna-vaccin. Het vijfde ingrediënt is “SM-102: heptadecan-9-yl 8-((2-hydroxyethyl) (6-oxo-6-(undecyloxy) hexyl) amino) octanoaat.”

Nu gaan we naar een document gepubliceerd door de Cayman Chemical Company gevestigd in Ann Arbor, Michigan:

“Veiligheidsinformatieblad volgens OSHA HCS.” (04/11/2021)

Dit gegevensblad somt de effecten van SM-102 op. Hier is de openingsnoot: “Uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden, niet voor menselijk of diergeneeskundig gebruik.”

Verre van geruststellend.

Dan wordt in het veiligheidsinformatieblad de aandacht gevestigd op nadelige effecten/waarschuwingen voor SM-102. Bijvoorbeeld:

“Verdacht van het veroorzaken van kanker. Wordt ervan verdacht de vruchtbaarheid of het ongeboren kind te schaden. Veroorzaakt schade aan het centrale zenuwstelsel, de nieren, de lever en de ademhalingswegen bij langdurige of herhaalde blootstelling. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen”.

Er zijn verschillende dingen om even de aandacht op te vestigen. Ten eerste, over welke dosering van SM-102 en over welke duur van de blootstelling aan SM-102 hebben we het hier? Details over deze toxiciteitsfactoren moeten bekend zijn. Dit alles wordt overschaduwd door het feit dat SM-102 via een INJECTIE in het lichaam wordt gebracht: het Moderna vaccin. We hebben het dus niet alleen over inademing of huidcontact.

Het is duidelijk dat het menselijk lichaam verdedigingslinies heeft tegen aanvallen. Met een injectie, worden een aantal van die obstakels omzeild.

En eenmaal diep in het lichaam aangekomen: waarheen reist SM-102 terwijl het onderweg schade veroorzaakt?

Ik betwijfel of het veiligheidsinformatieblad van het bedrijf zelfs maar de mogelijkheid heeft overwogen dat SM-102 in het menselijk lichaam zou worden geïnjecteerd. [Disclaimer: “Uitsluitend voor onderzoeksdoeleinden, niet voor menselijk of diergeneeskundig gebruik.” ]

De experts en autoriteiten zullen ons zonder enige twijfel verzekeren dat SM-102 volkomen veilig is. Ze zullen zeggen dat er slechts minuscule hoeveelheden worden geïnjecteerd. Ze zullen zeggen dat de klinische testen van het vaccin geen problemen aan het licht brachten. Ze zullen steeds weer herhalen, zoals ze altijd doen: “veilig en effectief.”

Je loopt over een landweggetje.

Je ziet opeens een slang vlak voor je liggen.

Hij heft langzaam zijn kop op en kijkt je aan.

En…op zijn kop lees je de woorden: “Toestemming voor noodgebruik verleend.”

https://www.caymanchem.com/msdss/33474m.pdf
https://www.caymanchem.com/pdfs/33474.pdf

Is wel geweldig als je z’n fijne werkgever hebt die je dood wil, en die dwingt tot een zelfmoord injectie als experiment of je verliest je baan.

Je levensverzekering zal niets uitkeren omdat je met een medisch experiment hebt meegedaan en zij daarom niets hoeven te betalen.

Stel u heeft de genocide prik genomen, waarom als stervende dan andere verstandige mensen proberen af te persen voor je zelf dood gaat?

Er zij over de hele wereld meer mensen gestorven van de injectie van het aangeprezen bio-wapen als er mensen aan de griep gestorven zijn.

Neurenberg Code en tribunaal gaan iedereen berechten die mee heeft gewerkt aan deze genocide.

Ultra-gevaxt Israël is op dit moment de ‘covid-hoofdstad van de wereld’. Het aantal nieuwe ‘coronagevallen’ in het land is naar een nieuw hoogtepunt gestegen sinds het begin van de pandemie. Woensdag werden er 20.523 gevallen geregistreerd.

Het kabinet denkt aan de invoering van een coronatoegangsbewijs voor bezoekers van horeca, theaters en bioscopen. Minister De Jonge wil er op die manier voor zorgen dat meer mensen zich laten vaccineren.

Er zijn volgens hem zo’n twee miljoen Nederlanders die zich niet hebben laten vaccineren en ‘dat zijn er te veel’. Hij zegt dat ‘er door die groep nog steeds behoorlijke beperkingen nodig zijn om te voorkomen dat ziekenhuizen weer overbelast worden’.

De Jonge zegt dat het kabinet niet voor een vaccinatieplicht is, ‘maar we moeten wel een indringend gesprek voeren over vaccinatie’.

Hou op met die vaccinatiedwang

‘4 bewoners verzorgingstehuis overleden na boosterprik, 7 ziekenhuisopnames’

in Buitenland 3 september 2021 18:00 47 Reacties

Boosterprikken die in een verzorgingstehuis in Canada zijn toegediend tegen corona zijn verantwoordelijk voor vier sterfgevallen en zeven ziekenhuisopnames. Dat zegt althans een anonieme klokkenluider die in het zorgcentrum werkt.

De sterfgevallen hebben zich voorgedaan in het Sunnycrest Nursing Home in de Canadese provincie Ontario, zei ondernemer Steve Kirsch. Bewoners van het verzorgingstehuis, dat 136 bedden telt, kregen de booster, waarna vier van hen stierven en zeven in het ziekenhuis belandden, citeerde Kirsch de anonieme klokkenluider.

Uitspraak arts doet stof opwaaien: 80% ‘covidsterfgevallen’ niet het gevolg van covid

in Buitenland 3 september 2021 16:00 37 Reacties

De meeste coronadoden zijn bezweken aan hun onderliggende aandoeningen of andere oorzaken. Er worden te veel coronadoden gemeld. Dat zegt arts en socioloog Bertram Häussler. In een interview met de krant Die Welt zegt hij dat 80 procent van de door het Robert Koch Institut, het Duitse RIVM, gemelde coronasterfgevallen niet het gevolg is van corona.

De sterftecijfers zijn erg laag en vertekend, benadrukt Häussler. In de meeste gevallen is onduidelijk waaraan de mensen daadwerkelijk zijn overleden. Daarnaast maakt de arts zich geen zorgen over de ‘deltavariant’ of een ‘vierde golf’.

Meer dan vijf weken na de besmetting

Häussler heeft vastgesteld dat ruim 80 procent van de officiële coronasterfgevallen die sinds begin juli zijn gemeld, zich meer dan vijf weken na de besmetting voordeed. Waarschijnlijk zijn deze mensen niet gestorven aan corona, benadrukt de arts.

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat een bejaarde besmet raakt met corona, herstelt en maanden later overlijdt aan hartfalen. Het kan voorkomen dat de overleden patiënt eerder door de GGD is geregistreerd als coronageval en dus als coronadode in de statistieken van het RKI wordt opgenomen. De cijfers geven een vertekend beeld omdat er heel veel van dit soort berichten zijn, aldus Häussler.

Slechts vijf procent

In mei vorig jaar stelde de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC vast dat 95 procent van de coronadoden gemiddeld vier onderliggende ziektes had. Slechts vijf procent van de ‘coronadoden’ had geen onderliggend lijden.

Journalist: ‘Wat er gebeurt in Australië is alarmerend, extreem en gevaarlijk’

in Buitenland 3 september 2021 14:30 120 Reacties

De overheid van Zuid-Australië doet proeven met een systeem dat burgers dwingt via een overheidsapp binnen 15 minuten een foto van zichzelf te sturen om te laten weten waar ze zijn. Als burgers niet op tijd reageren, wordt de politie ingeschakeld.

Ja, echt. The Atlantic heeft er een stuk over gepubliceerd waarin de auteur zich afvraagt of Australië zich nog wel een democratie kan noemen gezien de verlammende maatregelen die de overheid heeft opgelegd aan de bevolking.

De overheid van Zuid-Australië is van plan een app uit te rollen die willekeurig contact zoekt met mensen en die vraagt om binnen 15 minuten te reageren met een foto. Als mensen niet op tijd laten weten waar ze zijn, start de politie een klopjacht.

Enkelband

De app is vergelijkbaar met een enkelband die de bewegingen van gevangenen volgt die onder huisarrest zijn geplaatst, een maatregel die overigens eerder dit jaar werd overwogen door de Australische autoriteiten.

“Wat er gebeurt in Australië is alarmerend, extreem en gevaarlijk,” reageerde journalist Glenn Greenwald.

Hartelijke groet