Met alle Covid-19 injecties spuit je Grafeen, met Pfizer + parasieten!

Alle Covid-19 vaccine bezitten Grafeen, met Pfizer je injecteerd zelfs een parasiet bij slapende slachtoffers!

Het beoogde doel van deze vaccins is immuniteit te verschaffen tegen het zogenaamde besmettelijke nieuwe coronavirus dat nu SARS-CoV – 19 wordt genoemd.


We hebben echter geen Sars als een menselijk ziektebeeld! Er is geen nieuw Coronavirus!
Pfizer spike proteine Corona virus variant is in het Lab ontwikkeld gepatenteerd sinds 1990…
Voor de eerste keer sinds geschiedenis dit is geen vaccine! .
Deze injectie is een mRNA (de boodschap aan het DNA) instructie om zelf een Spike proteine te ontwikkelen om zo een ziektebeeld te ontwikkelen!
Dit is een chemisch en biologisch biowapen om de mensheid te vernietigen en Pres. Trudea (Canada) wist al in 1916 dat we een Corona Plandemic zouden krijgen!!!
https://www.bitchute.com/video/ZUVtNa9xdBnW/?fbclid=IwAR2BQzyvB4xn-BJ1ymPK_EKzAmp2hM7jjQJloN2hqc5awQ9dwgfWIjSIlq0

Je denkt dat dit nog steeds een conspiracy theorie? Vertaal:
The secret covenant http://www.disleague.com/MassInCure/styled/styled-9/files/the-secret-covenant.pdf?fbclid=IwAR24J-AcolN8wvb39fKlXfFHYJoM5IUh3LVQuHCNLqKei0heSa3Zn8OJ40U

De Electronen microscoop onthult echter een recombinant, replicatie-incompetent adenovirus type 26 dat het SARS-CoV-2 spike-eiwit tot expressie brengt!!!

De inhoud van de injectieflacons van alle vier farmaceutische bedrijven die CoV-19 injecties hebben ontwikkeld, zijn onderzocht door Dr. Robert Young, en de bevindingen zijn afschuwelijk! Dr. Young bevestigde niet alleen grafeenoxide in de injecties, maar onthulde ook dodelijke en dodelijke parasieten, roestvrij staal en andere verschillende metalen en duistere ingrediënten.

https://rumble.com/vlonug-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines.html

Abstract
https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines?fbclid=IwAR3YmAeqRdIGcelivdP6wQQXSYj_VYctyU6JtWKSfFqa7VtYSnMtyhzcGlI

Momenteel zijn er vier grote farmaceutische bedrijven die een SARS-CoV-2 vaccin produceren dat nu SARS-CoV-19 vaccin wordt genoemd.

Deze fabrikanten en hun vaccin zijn

 • Pfizer-BioNTech mRNA-vaccin,
 • het Moderna-Lonza mRNA-1273-vaccin,
 • het Serum Institute Oxford Astrazeneca-vaccin,
 • het Janssen COVID -19-vaccin, vervaardigd door Janssen Biotech Inc.,
  een Janssen Pharmaceutical Company van Johnson & Johnson,

Deze vier farmaceutische bedrijven hebben de FDA geen volledige informatie verschaft op hun vaccindoos, bijsluiter of etiket voor veel van de belangrijke en/of minder belangrijke ingrediënten in deze zogenaamde vaccins.

FDA Aansprakelijkheid?
https://mobile.twitter.com/NeverSleever/status/1432145066378907650?s=09&fbclid=IwAR36_uEOHk8yM-j_OM5Dcc8PueuRBd27ac_vblaeiP7t8At8-dB88try99M

FDA Goedgekeurd!
Stew Peters praat met voormalig Pfizer medewerker en biotech analist, Karen Kingston. Kingston onthult wat de FDA goedkeuring werkelijk betekent, en waarom het “game over” is voor de vaccinfabrikant, en voor de inenting.

Wereldwijd verzetten burgers zich en demonstreren verenigd.
Globalistische tirannen voeren de druk op inentingen op, verlagen de leeftijd tot 5 jaar, maskeren mandaten, lockdowns en meer Orwelliaanse tactieken om zoveel mogelijk slachtoffers nog te maken voordat ze GESLOTEN gaan worden!

ttps://www.redvoicemedia.com/2021/08/stew-peters-show-biotech-analyst-former-pfizer-employee-destroys-big-pharma-checkmate-game-over-we-win/?fbclid=IwAR0iEc4MF1YiusbfPkgKCDZ9b1uhzFZYSOFbV7YH4L0cWRiPcqvSnAUIyNE

Momenteel worden deze vaccins aan miljoenen mensen over de hele wereld toegediend onder een Emergency Use Authorization (EUA) die door elk land is afgegeven zonder volledige openbaarmaking van alle ingrediënten en in sommige gevallen op last van regeringen of werkgevers, hetgeen in strijd is met de individuele mensenrechten volgens de Code van Neurenberg van 1947.

Wat zit er in het Covid-19 Vaccin?

Als een mensenrecht, geregeld onder de wereldwetgeving door de Neurenberg Code van 1947, is de informatie over de specifieke ingrediënten van het vaccin kritiek, vereist en noodzakelijk om te weten, zodat elk mens in elk land ter wereld een geïnformeerde beslissing kan nemen om al dan niet in te stemmen met de SAR-CoV-2-19 inenting.

Er zijn verschillende ingrediënten of hulpstoffen geïdentificeerd die niet zijn bekendgemaakt en die in deze vier SARS-CoV-2-19-vaccins zijn opgenomen.De regeringen van de wereld hebben tegen ons allen gelogen betreffende CoV – 19! – Deel 1
The Governments of the World Have Lied to All of Us Concerning CoV – 19! – Part 1
https://rumble.com/vldnuw-the-governments-of-the-world-have-lied-to-all-of-us-concerning-cov-19-part-.html

Methodologie en technieken

Vier “vaccins” werden geanalyseerd, namelijk

 • het Pfizer-BioNtech,
 • Moderna-Lonza mRNA-1273 vaccin,
 • Vaxzevria van Astrazeneca,
 • Janssen van Johnson & Johnson,

waarbij gebruik werd gemaakt van verschillende instrumentatie en bereidingsprotocollen volgens nieuwe nanopartikels technologische benaderingen.

De verschillende instrumenten, waaronder optische microscopie, helderveldmicroscopie, pHasecontrastmicroscopie, donkerveldmicroscopie, UV-absorptie en fluorescentiespectroscopie, aftastelektronenmicroscopie, transmissie-elektronenmicroscopie, energiedispersieve spectroscopie, röntgendiffractometer, kernspinresonantie, werden gebruikt om de morfologie en de inhoud van de vaccins te controleren. Voor de hoogtechnologische metingen en de verzorging van het onderzoek werden alle controles geactiveerd en referentiemetingen verricht om gevalideerde resultaten te verkrijgen.

Fasecontrast en donkerveldmicroscopie van levend bloed

Figuur 1 kunt u zien hoe een clusterbom van Gereduceerd Grafeenoxide (rGO) eruit ziet in het Levende Onbesmette Menselijke Bloed na een CoV-19 Inoculatie die Pathologische Bloedcoagulatie veroorzaakt![1][2][55][56][57]

De immuunrespons op organisch en anorganisch micro- en nanodeeltjes uit de voeding, stofwisseling, milieu en geënt voedsel.

Het fel oranje bloedkristal hieronder is gestold urinezuur afkomstig van de inname van een eiwitrijk dieet van dierlijk vlees, bloed en interstitiële vloeistoffen. Je zult zien dat er verschillende neutrofielen zijn die proberen deze giftige massa op te ruimen en te verwijderen. Dit is het hoofddoel van witte bloedcellen om de delicate pH-balans van de lichaamsvloeistoffen te beheren en te handhaven.

De oorzaak van hoge bloeddruk, jicht, beroertes en hartaanvallen


https://youtu.be/yKONi_hDsfE

In de video hierboven zie je twee neutrofielen (neutrofielen maken 2/3 deel uit van het totale aantal witte bloedlichaampjes) door het bloedplasma zwemmen. De neutrofiel van links beweegt naar beneden om een biologische transformatie van een Y-vormige gist, zoals Candida albicans, op te pikken. Binnen ongeveer een minuut zul je zien dat deze neutrofiel deze zeer giftige Y-vorm gist weer uitdrijft in het bloedplasma.

Dit is de belangrijkste functie van neutrofielen om organische en niet-organische micro- en nanodeeltjes op te pikken, zoals melkzuur, urinezuur, bacteriën, gist, schimmel en zelfs grafeenoxide (GO), zoals te zien is in de onderstaande micrografiek met GO aan de rechterkant en een neutrofiel aan de linkerkant.

Nogmaals, de neutrofielen zijn witte bloedcellen die trachten het grafeenoxide te isoleren en vervolgens op te pikken en te verwijderen, een giftig zuur pathogeen dat in alle zogenaamde CoV – 2 – 19 vaccins zit, zoals te zien is in de donkerveld-microfoto hieronder!

Wat zijn de niet-openbaargemaakte bestanddelen van de 19 zogenaamde Pfizer-, Moderna-, Astrazeneca- en Janssen-vaccins?

Figuur 11 is een microfoto van verschillende micro- en nanodeeltjes die zijn geïdentificeerd in de Pfizer, Moderna, Astrazeneca en Janssen; de zogenaamde “vaccins”

Het Pfizer “Vaccin” Niet bekendgemaakte ingrediënten

Figuur 13 is een scherpe mysterieuze aanwezigheid in het Pfizer-vaccin.
Het wordt anatomisch geïdentificeerd als een Trypanosoma cruzi-parasiet waarvan verschillende varianten dodelijk zijn en een van de vele oorzaken is van het verworven immuundeficiëntiesyndroom of AIDS. [Atlas of Human Parasitology, 4th Edition, Lawrence Ash and Thomas Orithel, pages 174 to 178][9]

Figure 17: toont de identificatie aan van organische koolstof-, zuurstof- en stikstofdeeltjes met een aggregaat van ingebedde nanodeeltjes waaronder bismut, titanium, vanadium, ijzer, koper, silicium en aluminium, die alle werden aangetroffen in het zogenaamde Pfizer-“vaccin”.

Het AstraZenica “Vaccin” Niet bekendgemaakte ingrediënten

De figuur 19 toont een kunstmatig aggregaat van ijzer, chroom en nikkel, ook bekend als roestvrij staal, van micro- en nanodeeltjes die zijn ingebed en geïdentificeerd in het “vaccin” van Astrazeneca, dat de chemische aard van de waargenomen micro- en nanodeeltjes en hun morfologie onthult.

Het Janssen “Vaccin” Niet bekendgemaakte ingrediënten

De figuren 22 toont een organisch-anorganisch aggregaat dat is geïdentificeerd in het “vaccin” van Janssen. De deeltjes zijn samengesteld uit roestvrij staal en zijn aan elkaar gelijmd met een “Koolstof-gebaseerde lijm” van gereduceerd grafeenoxide.[11]. Dit aggregaat is sterk magnetisch en kan pathologische bloedstolling en “Het Corona Effect” of “Het Spike Proteïne Effect” creatie uit de degeneratie van het celmembraan als gevolg van interacties met andere dipolen teweegbrengen.[11]
U kunt deze biologische reacties of cellulaire transformaties in het levende bloed bekijken onder pHase Contrast en Donkerveld Microscopie in Figuren 24, 25 en 26.[1][12]

Het Moderna “Vaccin” Niet bekendgemaakte ingrediënten

Figuur 26 toont een gemengd geheel van organische en anorganische stoffen in het “vaccin” van Moderna.
Het zogenaamde Moderna “vaccin” is een op koolstof gebaseerd gereduceerd grafeenoxide substraat waarin enkele nanodeeltjes zijn ingebed. De nanodeeltjes zijn samengesteld uit koolstof, stikstof, zuurstof, aluminium, koper, ijzer en chloor.[13]

Figuren 28 onthuld de chemische aard van de waargenomen micro- en nanodeeltjes. Er werden veel vreemde lichamen geïdentificeerd met een sferische morfologie met enkele belvormige holten.

Figuur 32 toont op koolstof gebaseerde gereduceerde grafeenoxdie entiteiten in het Moderna “vaccin” gemengd met aggregaten gevuld met Aluminiumsilicaat nanodeeltjes.[17]

Het Corona Effect en Spike Eiwit Effect

Het Endogeen Gecreëerde “Corona Effect” en “Spike Proteïne” ZIJN Veroorzaakt door Chemische en Stralingsvergiftiging door Gereduceerd Grafeenoxide en Microgolfstraling![12]

Figuur 25 toont ‘Het CORONA EFFECT’ op de rode bloedcellen
met Figuur 26 die ‘Het SPIKED PROTEIN EFFECT’ toont,
beide veroorzaakt door gedecompenseerde acidose van de interstitiële en vervolgens vasculaire vloeistoffen van een zure levensstijl en specifiek, blootstelling aan giftige pulserende electro-magnetische velden op 2.4gHz of hoger, chemische vergiftiging van het voedsel en water dat men binnenkrijgt, giftige zure luchtvervuiling, chem-trails

en als klap op de vuurpijl een nana deeltjes chemische geladen CoV – 19 inenting!

Gelieve uw gevoelens en valse overtuigingen te controleren voordat U
voortijdig UZELF schade toebrengt met deze injectie die geen vaccin is! [12]

Wetenschappelijk Research:
https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines?fbclid=IwAR3YmAeqRdIGcelivdP6wQQXSYj_VYctyU6JtWKSfFqa7VtYSnMtyhzcGlI

https://www.notonthebeeb.co.uk/post/what-is-really-in-the-c19-vaccines?fbclid=IwAR25jJeuXoZ2p6_0GeQUAtZTuiOObuKhIB5uBkO2Q0_W7OkWU0CucUjGnmE

De Europese Commissie eist klinische proeven bij kinderen?!

Kinderen ouder dan vijf jaar zullen nu worden gehoord en zelfs moeten instemmen met het testen van nieuwe pediatrische geneesmiddelen?!
De ethische commissie voor klinisch onderzoek (CEIC), de instantie die in Portugal de veiligheid van de deelnemers aan klinische proeven controleert, heeft eind vorig jaar een document goedgekeurd waarin de normen op dit gebied worden vastgesteld…dit nadat de Europese Commissie klinische proeven bij kinderen had geëist …

 • Tot de leeftijd van vijf jaar zijn het de ouders of de wettelijke vertegenwoordigers die beslissen, maar vanaf die leeftijd moeten kinderen, naast de geïnformeerde toestemming van de ouders, instemmen met deelname aan de proeven.
 • Klinische proeven kunnen alleen op minderjarigen worden gedaan als ze verband houden met hun ziekte of direct voordeel voor hen hebben. “Bij schoolgaande kinderen en adolescenten is het daarom van essentieel belang om naast de toestemming van de ouders ook hun instemming te krijgen”, staat in het document
 • Als het kind weigert, kan de test niet plaatsvinden.
 • Vanaf de leeftijd van 16 jaar is de toestemming van de ouders en de deelnemers vereist.
  De kwestie kwam vrijdag aan het licht nadat vijf personen die hadden deelgenomen aan een klinische proef van het Portugese farmaceutische bedrijf Bial, in Frankrijk in ernstige toestand in het ziekenhuis waren opgenomen. Het gaat om een proef met een nieuwe molecule tegen pijn, die zich in fase 1 bevond, d.w.z. dat hij op gezonde personen werd getest (zie de tekst hiernaast).

In Portugal bestaat sinds eind november een document waarin rekening wordt gehouden met de verschillende ontwikkelingsfasen van kinderen wat klinische proeven betreft. …zoals een zesjarige een “concreet denken” heeft die “Uiteindelijk zal hij alleen begrijpen dat het andere kinderen helpt die medicijnen moeten gebruiken, als hij het nut ervan voor hem begrijpt”.
Tegen de leeftijd van 10 jaar, “begint hij al reflectief te denken”.
Maar het “denken van het kind hangt altijd af van zijn niveau van cognitie en moreel besef”.
https://www.dn.pt/portugal/criancas-vao-ter-de-autorizar-ensaios-com-medicamentos-4984061.html?fbclid=IwAR3H1BVMOa4XRzIq8_2bUD0gISfiw0mu7wt_hegkmNW6UdKWa-8Fk4g3cbE

Do een wens voordat je doodgaat na de vaccinatie?!
Word Wakker, heb het besef en bescherm de kinderen

Het “denken hangt altijd af van zijn niveau van cognitie en moreel besef”.
Besef:

Kennis is macht. En het is de sleutel om te begrijpen waarom de experimentele CoV -19 vaccins zo gevaarlijk zijn, ondanks de media propaganda die gekocht zijn door Big Pharma en verder iedereen onderdrukt en censureert die zich durft uit te spreken.

Zie de geheime Pfizer Regering akkoorden
https://threadreaderapp.com/thread/1419653002818990085

In 18 maanden tijd zijn we van een 2 weken lockdown, nu naar een Vaccine Paspoort; laat mij je papieren zien?! En als we dit weigeren dan verliezen we onze baan?!

Dit gaat niet meer over gezondheid of wel of niet vaccineerd…
Dit is tyranie! Dit gaat over vrijheid…. de keuze betreffende ons eigen lichaam…

…. en als je gevaccineerd bent dan heb je een booster nodig, en nog 1 en nog 1….
Wanneer stopt dit?

Nu: ik houd mijn Brandweer Bond aansprakelijk dat dit stopt


https://youtu.be/EaYn6QM2Ny8

All this information is shared by a lot of researching patriots around the world.
It is time to seriously inform yourself for the sake of your loved ones.
Share this to wake up as many we can. With gratitude to you all.

God Bless you, God Bless us all

WWG1WGA

Agatha Christie 2Q