Vrij – dag .

Hallo en een Goedendag lieve mensen,

Laten we eens even luisteren wat onze vriend David Icke ons te vertellen heeft .

http://www.youtube.com/watch?v=2I__UHZPWcM&feature=player_detailpage

 

Zo dat zet je aan het denken of niet ? maar het roept ook ???????? op. Vele onder ons willen het geheel niet horen , nee want als ze dat wel doen dan komen ze tot conclusie dat ze toch vaak op het verkerder been zijn gezet jee wat een shock. Wat een shock wave geeft dat dan.

Net zo als dit ; Chemtrails , ken je het ?????


www.illuminatikillers.org daar is deze foto van ;

 

Citeer uit een artikel van Wakingtimes; Recordhoogtes, een laagterecord, verslag hitte, koude plaat. Record schommeling in temperatuur verandert, opnemen droogte en opnemen regens en opnemen sneeuw. En niemand in de mondiale macht noemt een woord over de freaky weer die alle, die niemand aandacht moeten verrassen omdat ze niet spreken van de voortdurende ramp die Fukushima of de bijna dagelijkse gas morsen en olielekken gaande in de Verenigde Staten.

Engeland is met de grootste overstromingen ooit heeft meegemaakt in 265 jaar. Onlangs werd Schotland afgesloten met winden bereiken van 135 mph, terwijl de grootste tyfoon in Indonesië verwoest banen van de Filippijnen afgelopen herfst.( Zie voor meer info bij links.)

Nu je kent wel Roundup dat spul waar we ons onkruid mee te lijf gaan ??!!!

En nu komt er aandacht aan maar niet in de kranten !!
Hoe komt dat toch , een groep mensen die het aan kaarten wat in hun woonwijk speelt en hebben veel last van ziektes aan de luchtwegen en huid. De Boeren ja , terwijl de Boeren er alles aan willen doen dat mensen er geen last van hebben. Dus de Roundup en de Chemtrails zijn met elkaar verbonden. ( zou daarom zoveel zelfmoord onder de boeren zijn door dit gegeven ?!! ) Gaat het niet om die lelievelden die Partij voor de dieren in kaart heeft gebracht een aagekaart heeft ??!!!

Er speelt zich wel verdacht veel in DrenteGroningen af vind je ook niet of komt dat de mensen / de bewoners er genoeg van hebben ??

Roundup = komt in de grond, komt in voedsel ; vlees en groente terecht, we eten het .

Chemtrails = komt in de lucht en we ademen het in .

Heééé zie jij wat ik zie ; jee een lopende gifbom eigenlijk. Conclusie ; ziekte in en op alle niveaus maar wie kun je nu hier op aanspreken dat je dat overkomt ,eigenlijk ben je ziek gemaakt of zie ik dat verkeert ?! Misschien een beetje kort door de bocht, ja, je hebt Haakse bocht spelden !!

 

 

Laat je gedachten eens uitspreken en deel je bevindingen met ons het is o zo belangrijk.Het kan zijn dat er foto’s verwijdert zijn , er wordt gestoord tijdens dit atrikel voor het teplaatsen mocht dat zo zijn laat ons weten en ik kan geen sorry zeggen voor wat iemand anders doet !!!!

www.globalresearch.ca

Warme Hart Groet  enne ITS FRIDAY .

Leer meer en info bronnen;

http://www.wakingtimes.com/2014/02/18/haarp-chemtrails-weather-modification-true-source-climate-change/

http://nl.wikipedia.org/wiki/Glyfosaat

http://www.greenpeace.nl/campaigns/landbouw/Roundup/

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/06/09/monsanto-roundup-herbicide.aspx

http://www.globalresearch.ca/chemtrails-a-planetary-catastrophe-created-by-geo-engineering/5355299