Vrije Energie de verborgen kennis

Hallo vrienden trouwe en nieuwe bezoekers,

Ik ben al lange tijd aan het zoeken wat er zoal is op het gebied van Nulpunt energie projecten over de wereld en dan valt mij op dat bepaalde potentiële projecten compleet genegeerd worden.

Hoe moet je dit benoemen eigenbelang ……………………… dit laat ik aan jullie over om hierover te bepalen welke naam jullie het willen geven ik weet het wel.
Als je gaat kijken is eigenlijk al vanaf het moment dat men aardolie heeft gevonden dit de kop in gedrukt en heeft men het leven van deze pioniers onmogelijk gemaakt, velen hebben het met hun leven moeten bekopen omdat geld en hebzucht de oorzaak was en nog is.
Om er enkele te noemen Nicola Tesla, Arie M. DeGeus uitvinder auto op water, ….etc.

De vraag is laten wij ons nog langer voor de gek houden door de gevestigde orde die al vanaf het begin deze technieken gebruiken en het de rest ontzeggen.

De meeste sites die zich hiermee bezig houden laten een heel belangrijke persoon links liggen, dit is in mijn ogen de aller belangrijkste Prof. John Searl uit Engeland hier zie je veel info over zijn apparaat. Het kleinste apparaat levert 15 KW.

Andere vormen van Nulpunt of coldfusion.

braziliaanse-uitvinders-komen-met-apparaat-dat-vrije-energie-levert

Free-energy 4 all

grond batterij   Antenne gebruiken   Hutchison effect    Bloom Box

wens je een fijne zoektocht in de wereld van de alternatieve energie vormen te veel om allemaal te benoemen, laat de oude gedachten los zoals wind en zonne energie de oplossing is er alleen word niet gekend. Wat heel jammer is het apparaat van Prof. John Searl in mijn ogen de beste opolossing maar oordeel zelf, en dan komt er nog hebzucht eigenbelang zelf de zakken vol stoppen daar gaat het niet om, deel je kennis en samen zullen we er van kunnen genieten, hij of zij die dit doet verdiend er een goede boterham aan.

 

Warme Hart groet,