TRUMP ZAL DE VERENIGDE NATIES AFSCHAFFEN

TRUMP ZAL DE VERENIGDE NATIES AFSCHAFFEN…
als de [VN] pedofilie agenda begint ontmaskerd te worden///

Trump had al eerder geprobeerd om de VN ongeldig te maken omdat hij wist van het CABAL satanische systeem over hoe de V.N. werd gecreëerd en gepland via de Rockefellers en ROTHSCHILDS en wist dat operaties LOCKSTEP een pandemie zou inhouden die zou leiden tot censuur van sociale media uiteindelijk het overnemen van sociale media door Deep state militaire inlichtingendiensten loyaal aan DARPA. CIA. Operaties die samenvielen met klimaatveranderingsagenda’s die direct verbonden waren met een wereldwijd kuifsysteem en een één wereld digitale munt die de wereldbevolking zou controleren en georganiseerd zou worden door de VN. En de Lucifer (LUCIS ) Trust stichting die Deep State. Wereld organisaties als BLACKROCK , GATES, WHO. IMF, Fortune 500 honderd bedrijven aan de macht via de maatschappijen van de Rockefellers. Rothschilds en hun creatie van de VN. die voortkomt uit Bohemian Grove.

TRUMP wist dat de VN een mensenhandel en pedofilie ring was en een witwasnetwerk.

Vandaag de dag probeert de VN pedofilie te legaliseren…
en werkt samen met wereldrechters en advocaten en wereldinstituten om de wereldwetten in te voeren die pedofilie toestaan ( HET IS NIET LANGER EEN COMPLOT DAT ANONS, PATRIOTS. Q FOLLOWERS hebben gezegd dat de VN verbonden is met pedofilie omdat ze zouden proberen wetten te maken om hun eigen mensen te beschermen die betrokken zijn bij wereldpedofilie-ringen).

Terwijl de militaire operaties en de alliantie doorgaan met het blootleggen van de witwassystemen van de UKRAINE cia, EPSTEIN wereldwijde pedo chantage operaties, CIA militaire coups over de hele wereld inclusief de 2020 VS verkiezingen….
( Zoveel BELICHTING vindt alleen al in de laatste twee jaar plaats dat meer dan 3 Miljard mensen de vaccins niet nemen en het nieuws of de overheid niet vertrouwen en geloven dat er een wereldagenda verbonden is met de plandemie < mil.statistiek analyse). …nu de ontmaskering van de diepe staat massaal toeneemt en FAUCI wordt ontmaskerd door de nieuwe TWITTER FILES en er nog meer komt< de val van de cabal vindt plaats en TRUMP, +++ hebben plannen om de VERENIGDE NATIES te ontmaskeren. > NATO > DAVOS GROEP. WEF.

Bill Gates. WHO. Zijn allemaal voorstanders van het toelaten van pedofilie en de CIA muziekindustrie en filmindustrie zitten diep in de DEEP STATE OPERATIES van SATANISCHE PEDOFILIE gecontroleerd door de Rockefellers CIA OPERATIES…..

De CIA runt de VN en het nieuwe bewijs van legalisering van pedofilie wordt onderzocht door Mil. Operatie Alliance die hen leidt naar het ICJ (INTERNATIONAL COMMISSION OF JURISTS werd aanvankelijk gefinancierd door de CIA) …..>ICJ werd ook opgericht door de CIA.

Dit ICJ-rapport is onlangs uitgebracht door de VN en brengt de legalisering van pedofilie dichterbij.

_*The 8 March Principles for a Human Rights-Based Approach to Criminal Law Procribing Conduct Associated with Sex, Reproduction, Drug Use, HIV, Homelessness and Poverty
(Als militaire ARREST-oorlogsoperaties dichterbij komen DE STORM ops. De VN . ROCKEFELLERS.CIA ECT ZIJN ALLEMAAL IN PANIEK EN PROBEREN HARD OM PEDOFILIE TE LEGALISEREN VOORDAT TRUMP WEER AANTREEDT EN MILITAIRE 11.3 OORLOGSWETTEN PROCEDURE BEGINNEN)
*het geluid wordt opgemerkt; een groot deel van de reden WERELDOORLOG 2 werd gecreëerd door de ROTHSCHILDS. Rockefellers. Vaticaan. 33 mason’s. Nachten van Malta. Jezuïeten ECT was om de Verenigde Naties te creëren en één wereldstaat samen te brengen. Natie. ORDE.

Nu weet je waarom TRUMP achter de VN aangaat.

MCAFEE HEEFT DE SLEUTELS EN CHEYENNE MOUNTAIN USSF +TRUMP +++ OPENT DE DEUREN.

Buckle up buttercups

De volgende fase is Mil. Alliance gaat de wereldrevolutie tegen het systeem organiseren en de mensen moeten betrokken worden bij het heroveren van hun regeringen na de COLLAPSE//))/