Deep State-klonen bestaan ​​slechts drie jaar

Deep State-klonen bestaan ​​slechts drie jaar nadat ze hun rijpingskamers hebben verlaten en minstens een week voordat ze verlopen worden teruggeroepen naar een ontginningscentrum, volgens een Deep State-klonenwetenschapper die begin januari door de Amerikaanse Special Forces werd gearresteerd en naar een geheim onderduikadres voor een langdurig verhoor.

Een bron in het kantoor van generaal Eric M. Smith vertelde Real Raw News dat militaire ondervragers de 49-jarige in Duitsland geboren wetenschapper, nu geïdentificeerd als Harald Kraus, onmiddellijk na zijn arrestatie begonnen te ondervragen. Een terughoudende Kraus weigerde vragen te beantwoorden nadat hem was verteld dat hij de afgelopen twee jaar kon meewerken of voor een militair tribunaal kon verschijnen met een veroordelingspercentage van 100 procent.

Voordien gebruikten ondervragers zachte taal om Kraus over te halen om de locatie van klooncentra in de Verenigde Staten bekend te maken. Ze beschreven Kraus als intelligent maar ook timide en kwetsbaar, en vreesden dat dwang hem zou doen kraken – alleen niet zoals ze wilden. Ze beloofden hem bescherming tegen vergelding door de Deep State en zeiden dat als ze hem op straat zouden loslaten, de Deep State hem zeker zou doden, omdat ze wisten dat hij in handen was van de White Hat-partitie van het Amerikaanse leger.

‘Als we je vrijlaten, geef ik je 24 uur, waarschijnlijk minder, voordat ze je vinden. Zelfs als je ons niets vertelt, gaan ze ervan uit dat we je hebben gebroken, ze gaan ervan uit dat je hebt gepraat. Wij zijn de goeden hier. Als je geluk hebt, vermoorden ze je snel en pijnloos, maar je bazen staan ​​niet bekend om hun barmhartigheid’, zei een ondervrager naar verluidt tegen Kraus.

Dat was milde taal, zei onze bron.

Kraus kreeg een koninklijke behandeling – kwaliteitsvoedsel dat op zijn dieet was afgestemd en voldoende hersteltijd tussen isochrone ondervragingssessies, en hij verbleef in een kamer met een bed in plaats van een cel met een gammel, oncomfortabel bed. De ondervragers hoopten dat hun vrijgevigheid een bekentenis zou opleveren. Maar Kraus, koppig en voelbaar bang voor zijn voormalige werkgevers, beantwoordde vragen nog steeds met een verontwaardigde schouderophalen en proclamaties van “Ik weet echt niets.”

Zijn handige geheugenverlies hield aan tot in maart, wat de ondervragers frustreerde die hem alle mogelijke beleefdheid hadden betoond en ijverig waren in het proberen zijn vertrouwen te winnen door vriendelijk te zijn.

Halverwege maart stopte Kraus met eten en vertelde hij ondervragers dat gevangenschap depressie veroorzaakte en dat hij zijn eetlust had verloren. Hij zei dat hij heimwee had, niet voor zijn werk, maar voor zijn vrouw en 12-jarige zoon die in Hamburg, Duitsland woonden.

De ondervragers zagen een opening.

“Al ons onderzoek en we hadden geen idee dat deze man nog steeds een vrouw en kind in Duitsland heeft”, zei onze bron in het kantoor van generaal Smith. ‘Hij vertelde de onderzoekers dat ze in Duitsland woonden omdat de vrouw parttime voor haar zieke moeder zorgt, en hij had ze al een jaar niet gezien toen ze hem in Boston bezochten. Dus dachten de onderzoekers dat hij misschien loog, de sympathiekaart speelde en zo, maar leidden uit zijn lichaamstaal en houding af dat hij waarschijnlijk de waarheid sprak. En daar hebben ze hun voordeel mee gedaan.”

De ondervragers versterkten hun tactiek en vertelden Kraus dat hij alleen via hen zijn familie weer zou zien.

‘Je weet toch dat ze ook achter families en vrienden aan gaan’, zei een ondervrager tegen Kraus. ‘Alleen omdat je vrouw en zoon in het buitenland zijn, wil nog niet zeggen dat ze veilig zijn, en als ze terugkomen naar de VS om je te zoeken omdat ze niets van je hebben gehoord, geloof me, ze lopen gevaar. De mensen voor wie je hebt gewerkt – je weet niet waartoe ze in staat zijn, Harald, je weet het gewoon niet.’

Samenwerking zou worden beantwoord, zei de ondervrager, eraan toevoegend dat de Deep State een verraderlijke, onvermoeibare tegenstander was wiens wraakzucht uiteindelijk zijn agenten van het kwaad naar de familie van Kraus zou leiden.

Kraus brak. Tussen het snikken door vertelde hij ondervragers dat de Deep State zijn kloonoperaties had gecompartimenteerd, zodat wetenschappers in de ene faciliteit noch de locatie van, noch de werknemers in andere laboratoria wisten. Hij had instructies gezien, zei hij, die zinspeelden op het bestaan ​​van twaalf binnenlandse kloonlaboratoria naast het laboratorium waar hij in Missouri had gewerkt. Toen hij volhield dat hij zich niet bewust was van wiens klonen de Deep State in verschillende laboratoria had voortgebracht, vroegen onderzoekers hem om een ​​polygraaf te nemen, waarmee hij instemde.

Terwijl hij verslaafd was aan de polygraaf, zei Kraus dat klonen een “levensduur” van slechts drie jaar hadden, wat de reden is waarom de Deep State meerdere exemplaren van dezelfde personen kweekte. Hij zei dat snelle rijping gepaard ging met een onoplosbaar neveneffect: onomkeerbaar verval van zenuwbanen.

Bij mensen ruimen de hersenen ongebruikte paden op via een proces dat synaptisch snoeien wordt genoemd; elke keer dat we iets nieuws leren, verandert onze hersenstructuur; nieuwe neurale paden worden gevormd (synapsen worden gemaakt om deze nieuwe informatie op te slaan en op te halen.)

Klonen, zei Kraus, stoppen na drie jaar met het vormen van nieuwe paden, en bestaande paden rotten, waardoor psychose ontstaat voordat ze sterven.

Elke kloon, voegde hij eraan toe, heeft een onderhuidse microchip die achter het linkeroor is geïmplanteerd. Het dient als een GPS-volgapparaat en een ontvanger waarmee de Deep State een “terugroepopdracht” kan geven voordat de kloon vervalt.

“Hij zei ook dat de chip de Deep State in staat stelt om de algemene gezondheid van een kloon te controleren”, zei onze bron.

Kraus legde uit dat teruggeroepen klonen worden opgelost in zuur en worden vervangen door een andere facsimile van de mens die het in het openbaar afbeeldt, en beweerde dat het nu vernietigde laboratorium in Missouri tussen 2012 en 2022 drie exemplaren van Joseph R. Biden had uitgebracht.

Kraus zei dat hij geloofde, maar niet kon bewijzen dat Obama echte Biden had laten vermoorden.

Onze bron zei dat Kraus geslaagd was voor vier polygraaf examens.

Toen hem werd gevraagd wat er met Kraus zou gebeuren, zei hij: ‘We kunnen hem natuurlijk niet laten gaan. De Deep State wil hem niet laten leven, en we hebben gegronde redenen om hem indien nodig voor onbepaalde tijd vast te houden. Hij heeft misdaden begaan tegen de natie en de mensheid. En misschien heeft hij ons nog meer te vertellen.’ https://realrawnews.com/2023/04/deep-state-clones-expire-after-three-years-cloning-scientist-tells-military/