Tijd is de weg naar verwarring.

Hallo en een Goedemorgen mensen en trouwe lezers,

De Tijd is die relevant ??

Ja, wij mensen zijn zo op de TIJD gefocust en ingeprogrammeerd Ja ingeprogameerd.!!  Zowaar dat het eigenlijk Beangstigend en als zeer drukkend/ onderdrukkend ervaren wordt.

tijdFoto is van ; mannenwerk.nl

Maar laten we Tijd eens nader bekijken en analyseren.

Tijd is ontstaan in de Eeuwen achter ons liggende geschiedenis , De Tijd meeting van toen en de daarmee gepaarde ontwikkeling is een prachtig verloop van De Zon / Schaduw kant die de Natuur meeting ons geeft ( nog steeds onveranderd is ) en het Mechanische van deze tijd die nu digitijd is geworden jeee wat een evolutie heeft dit de TIJD door gemaakt hé.

Het is leuk om je hier een zelfstudie aan te wijden je kunt er van alles op het net over terug  vinden. Maar ik wil dit eigenlijk onder de loep brengen.

Naamloos-3Deze is van ons SEE YOU 2 project.

Tijdens de gesprekken die ik met cliënten heb komt vaak naar boven dat ze zich onderdrukt voelen door de Tijd.Zich de tijd geheel niet gunnen en gegund wordt . De druk van het bedrijf, chef, productie die af moet, enz.

Het begint al met op staan, de wekker gaat ; poeh nu al tijd ?! ken je het , ja ik wel hoor , o jeeé ik ben nog zo moe,  herken je het of doe je net alsof ??!! Kom ben eerlijk naar jezelf toe je gaat JEZELF toch niet voor de gek houden we weten wat voor uitwerking dat kan hebben en krijgen dat heb ik vaak zat aan gekaart.

Loesje heeft mooie spreuken ; Tijd is Geld, Vrije tijd is Goud = deze is mooi hé.

Je kunt alleen tijd verspillen als je VERGEET ervan te genieten.

Die van mij is simpel  ;             Er bestaat geen Tijd , die is door de mensheid gemaakt en wordt door Moeder Natuur gegeven.

Maar goed. http://nl.wikipedia.org/wiki/Tijdmeting hier kun je veel terug vinden als je wilt.

Dus de door gesprekken heen kom ik en mijn deelnemer iedere keer terug op de Tijd hoe is het mogelijk. Is dat zo bij ons ingeprogameerd ?!!  ja lief mensenkind tot het schrikbarende af.

Maar er ligt een gehele andere uitdaging op ons te wachten en die wel degelijk ermee in verband staat.

Namelijk het Kwantumfysica / mechanica , daar zijn nieuwe ontwikkelingen in  de Wetenschap door gebroken. Deze geven meer inzichten,maar een simpel boertje weet het ook ? Altijd al hoor ,maar dit is wel interessant stukje om te lezen vind ik althans . http://www.disclose.tv/news/Quantum_Experiment_Time_Emerges_from_Entanglement/95115

Het zijn ook Wetten van het Universum en als je jezelf begrijpt begrijp je dit ook ,maar niet met het Hoofd maar met Je Hart. je weet dat er vele veranderingen plaats vinden op dit moment en daar hoort deze ook bij .Misschien weet je NU of valt het je in/op dat je met de Tijd steeds minder iets hebt ,of zelfs vergeet. Dit kennen we allemaal ; jeé al zo laat ,jee wat gaat de tijd snel, alweer een dag voorbij-week-maand enz.

Wij mensen bezitten een prachtige gaven dat INTUÏTIE heet en dat is de Zonnevlecht genoemd maar helaas dit mooie centrum / woord wordt niet meer aangeroerd en aangeboord. Waarom ??! (dit behandelen we ook in de Schumann Resonantie en in de groeps- sessies die wij als organisatie geven )

Hebben Dieren en Moeder natuur een Tijd, een Tijd die wij o zo goed kennen ??!! Hebben Arme landen / Ontwikkelingslanden tijd ? Zoals wij die kennen. Kennen hun die onderdrukking zoals wij die kennen ?!

Hieronder staat een link van Want to Know , met vele mooie goed uit gewerkte onderwerpen van en over de Tijd. Het is belangrijk dat ik dit deel met jullie zodat je lezen kunt wat het met je doet. Ik kan mijn kennis hier neer schrijven en in de wetenschap dat de energie  haar werk doet ,daar ben ik Heilig van overtijgt maar dat is niet mijn werkelijke doelstelling , Ik geef hier ook lezingen over en behandel het in de groepen en workshops en dat is mijn taak om te doen ieder heeft zijn eigen taak en kwaliteiten om het uit te werken hier op Moeder Aarde, en de mijn is op gebied van spreken ,wel mag ik de boodschap op letter / geschrift aanreiken maar met linken die door anderen al zijn uitgewerkt en verwoordt in geschrift dat heet nu samenwerken samen verbinden de wetenschap die  je bezit in de dienstbaarheid voor de Mens en Dier en onze Moeder Natuur. 

Daarom werk ik ook van uit mijn Eigenkennis die geopend is en de  levenservaring waar ik uitputten mag en dat is nergens neer geschreven behalve als ik dat zelf doe.

De TIJD vliegt . deze is zo mooi afgebeeld door www.leontien.nl

tijd vliegt.

Hou het LUCHTIG geef  geen Druk aan de TIJD dat is niet meer van kracht en relevant lief mensenkind. Die TIJD is voorbij, neem je VERANTWOORDING over je uitvoerende taken dat is een ander gegeven. Doe het met HARTSTOCHT en het zal je geen energie kosten of druk / onderdrukkings- gevoel geven. Net wat ik gisteravond geschreven heb het verhaal van Het Hart en het Hoofd.

Ik wens je een hele fijne vrijdag toe.

Warme Hart Groet