The Free and Fair Trade isn’t any Competition.

Een hele mooie nieuwe dag voor jouw wens ik je toe lieve Bezoekers en Vrienden.

We gaan het Competition verhaal eens een lichtje geven. Het is een gegeven dat al eeuwen oud is en iedere keer de controle heeft over je dagelijks leven, maar ook wereld wijd te zien is en ingezet wordt.

We kijken eens wat voor invloed het heeft op jouw leven?!

Wat is Competition eigenlijk:  De marktpositie gaat in de strijd met de prijs die zogezegd te hanteren is, maar promotionale acties, product afspraken, innovatie, alles wat met het dagelijks leven in verbinding staat, dus alles. Het beter willen doen en zijn als de ander, wat je veel ziet bij leerlingen daar bestaat helaas veel competitie deze wordt ondersteunt door de school en ouders. ( maar ook gelukkig een gezonde competitie is er, en dat geeft een drive een ondersteuning is dat.) O ja en deze is ook mooi, een proces waarbij het individuen/personen elkaar in hun bestaan nadelig beïnvloeden als gevolg van een Gemeenschappelijke Beperkende Milieufactor, zodat er een Competitie binnen een soort/persoon/individu en tussen soorten/personen/individuen optreden kan. Dit heet Concurrentie. 

Je ziet het begint als kind zijnde eigenlijk al, de ouder wil dat haar dochtertje of zoontje toch “iets beter of meer kan” dan de kids van haar vriendin ááááháááá’. Heb je het, je herkent het vast wel kom ben eerlijk jajajaja ik wel hoor en het gebeurt nu nog, merk kleding, schoenen, spullen voor naar school, verjaardag kado’s, en wat dacht je van verjaardag feestjes geven, de een wil verder en meer uitpakken als de ander “we gaan naar de speeltuin toe”!!!!

boos kind

Deze mooi foto is van hln.be, we kennen dit beeld allemaal, we doen het zelf misschien ook nog wel eens?!!

** Ouders die gescheiden zijn, de een wil niet onder de ander zitten maar of ze het betalen kunnen is een tweede !!!!** Wat denk je nu wat er gebeurt met het kind of kinderen ??!! Wat voor impact heeft het op het zijn van een persoon??!!

Je bewijzen voor wat in Gods naam, voor Wie dan wel ?!

De familie strijd heet het ook wel en deze is in vele vormen en op vele niveaus. We kennen het uit ons eigen familie de dingen die er gebeuren. Wat dacht je van deze:

Dat is ook een Competition strijd die heel Diep en Ver gaat over lijken zelfs. Dit is een klein stukje we gaan verder.

Werk áááhhhááá’ dat is ook een mooie, ik schreef al van, De marktpositie, etenswarensector, diensten/hulpverlening die uitgevoerd worden in de samenleving, banken, alles wat uit handel bestaat. Afpersing is er ook mee gemoeid.

www.energienieuws.info

1_Emart-Energy-2011_8

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/09/de-echte-reden-om-syrie-aan-te-vallen/#.Uibf-FMctio

Dit is recent een heel mooi voorbeeld van Wereldwijd, ik ga hier nu geen inzoom op geven wat hier gebeurt, ik volg het wel heel Allert en Neutraal, en zie de verbanden, maar ook dit ziet niet iedereen, gelukkig steeds meer wake up people en zo kun je ook hierin sparren en delen wat je bevindingen en waarnemingen zijn. Je bent als het ware een toeschouwer die aan de zijlijn staat, maar wel ziet wat er gebeurt.! Maar goed.

De sportwereld kan er ook wat van, vind je niet. Jee, daar kom je ook op punten uit waar je maag van omdraait. Ik zeg vaak de gehandicapten sport is vele male gemoedelijker waarom !? **  Er is geen strijd alleen een gezonde ondersteunende Competitie, zij hebben een overleving door gemaakt, in en op vele niveaus en vormen van verandering tot acceptatie en alles draait om innerlijke daadkracht wat wil je werkelijk enz. Daar is geen geld mee gemoeid en waarom, omdat het niet te betalen is. En zij doen het op innerlijke daadkracht en ze krijgen al vele zware beproevingen die ze doorstaan, De sport, neem het voetbal/wielrenners/turners enz. nu eens onder de loep,  BEESTELIJK  vertoon is het, zowel de supporters als de clubs, en sportmannen. Machtpositie en macht uitoefenen, dat zie je bij de gehandicapten sport niet. Wat je wel ziet is ook nog veel fraude bij de Goededoelen hiervoor **waarom** omdat deze groep mensen op innerlijke kracht het doorstaan hebben wat een gewoon gezond mens niet heeft en kan ?! Is dat de COMPETITION STRIJD ? ziekelijk toch. Ja daar zet je ???? bij, maar zoals in de Sport Wereld is het in de Zakenwereld ook erger nog. En wat dacht je van Oorlog?!

Als je de verbanden ziet of nu gaat zien dat is belangrijk. Ik heb er vroeger ook aan mee gedaan hoor. Op School en werk, pesten heet dat en dwangmatig afdwingen, hoog uit de bol doen ook zo een noemer in de volksmond, het heeft mij sterk gemaakt nu ik deze kant ook ken en geleerd heb wat het verschil is en hoe het verschil voelt. Vandaar dat het BEWIJZEN, SCHULDGEVOEL, SCHAAMTE, ook hier een hele grote samenhang en rol speelt, wel meer dan we denken !!

Dit wil ik even met jullie delen en dit is belangrijk: We hadden een gesprek met een persoon, ik zij “dat er geen competitie of concurrentie is dat het van de mens een eigen creatie is. Die diep geworteld zit, als je het nieuwe wilt handhaven is dat weg, er is geen concurrentie, want die creëer je zelf, als er mensen komen die zich prettig bij jouw voelen, van je leren willen, samen met jouw willen zijn, een ondersteuning van jouw willen tot het oké is, en dan verder trekken is toch geweldig. Zo krijg je het nieuwe samenwerken wat in Griekenland nu gebeurt. Dat is vele male effectiever en ondersteunender dan wat er nu gaande is in de maatschappij. Daar is “the free and Fair Trade” in gebruik.

Zo ik heb je een voeding gegeven wat Competitie eigenlijk aan invloed heeft op het dagelijks leven.

Dit hoort ook bij Bewustwording en een interessante ontdekkingstocht is het ga jij het ondernemen ?!

Ik wens je een fijne dag vandaag.

Warme Hart Groet