Free and Fair .

Een Hele Goede Morgen trouwe Bezoekers en Vrienden,

Ik had het gister over Competition en dat is een mooi onderwerp,en een die ieder van ons kent en mee gemaakt heeft wat wat voor manier dan ook. En daarom wil ik dit graag toe voegen.

Laat Competition en Concurrentie hand in hand gaan, er is hier geen strijd in: dat CREËREN we zelf helaas. Een Gezonde strijd is dat het prikkelt en dat je zo op nieuwe creatieve ideeën komen kunt en nog meer eruit kunt halen dan wat er in zit als het je gegeven is. Het gaat om deze 2 samen te brengen zodat je geen grenzen hebt je tilt jezelf erboven,maar de ander ook. En ieder op zijn eigen manier en niveau en wat bij JOUW hoort en van TOEPASSING is!

Ik wil dit graag met jullie delen dit mooi stukje.

Als je weet en doorleeft hebt wat deze twee in de dualiteit wereld doen want daar bevinden we ons in en op,ik kan het niet vaak genoeg benadrukken. Dan mag je het toepassen in alle vormen,en weet je hebt wel 101 mogelijkheden als het er niet meer zijn. Maar hoe herken je ze en WIL je ze wel zien !! Kijk hier onder maar eens ? Het gaat ook in het dagelijks leven zo, zo gaan mensen ook met elkaar om .

Alleen maar voor promotie, voor herkenbaarheid, voor meer en meer hebben (hebzucht), voor je zelf te overtreffen en te bewijzen, voor boven een ander te staan voor je anders te laten zijn en doen in plaats wie je werkelijk bent. Het is in de Politiek, Werk, School, Privé, Sport enz. te vinden en is zichtbaar. Je kronkelt in alle bochten, ziet met 1 oog, je slaapt en snurkt, je spuit gif, je bedondert jezelf. Is het dat waard ??!!

Dit alles staat met elkaar in verbinding lief mensenkind. En als je het ziet dan weet je wat je ervan geleerd hebt ,je hebt ze nodig maar schiet er niet in door. En dat is helaas wel het geval ,maar ook hier is een Verandering gaande wat wel eens een beving veroorzaakt !!

Bron:youtube.com

Ik heb deze beelden aan je getoond met de boodschap: Het laat zien wat het met je doet, hoe je je kunt voelen, Hoe je er door onderdrukt wordt. Bevrijd je van het idee dat je op je tenen dient te lopen door Competition en Concurrentie want dat geeft Corruptie !! Vraag je iedere keer af is het DAT wel waard.!

Het is belangrijk dat ze hand in hand gaan dan is het vele malen sterker. In de universele Wetten is dit niet aan de orde kijk naar de Moeder Natuur en de Het Dierenrijk. Zij laten het zien WIL JIJ HET OOK ZIEN !?

Ik ga genieten van deze mooie dag in de zon en haar heerlijke warmte en al wat ze me brengt.

Warme Hart Groet