The Final Showdown

The Final Showdown: Deep State’s Demise zet de wereld in vuur en vlam! Zet je schrap voor Impact!, Patrick Bouvier Kennedy op Telegram
Door een adembenemende speling van het lot brokkelt de greep van de Deep State op de macht af, wat schokgolven over de hele wereld veroorzaakt! Bereid je voor op een wereldschokkende onthulling die de wereld naar adem zal doen happen! Terwijl de Verenigde Staten centraal staan, wordt het het slagveld voor de meest epische confrontatie in de geschiedenis, waarbij het ingewikkelde web van bedrog wordt ontrafeld dat naties over de hele wereld heeft verstrikt.
Bereid je voor op het onvoorstelbare terwijl de sluier wordt opgelicht en het ware gezicht van corruptie wordt onthuld. De sinistere machinaties van de CIA, de ijzeren greep van Wall Street, de verraderlijke dominantie van Big Tech en het poppenspel van de wereldwijde bankelite staan ​​allemaal bloot! Geen middel zal onbeproefd blijven terwijl de snode Rockefellers en Rothschilds hun afrekening tegemoet zien. Dit is de ultieme strijd tegen de duistere krachten die de mensheid al veel te lang hebben gemanipuleerd!
Maar dat is nog maar het begin van deze explosieve sage. Zet je schrap voor de duistere onderbuik van onvoorstelbare gruwelen – de gemene geheimen van pedofilie-ringen, belichaamd door het beruchte Epstein-schandaal, blootgelegd voor de wereld om te zien. De fundamenten van het corrupte banksysteem zullen afbrokkelen onder het gewicht van onweerlegbaar bewijs, terwijl de verborgen agenda’s van het militair-industriële complex in het meedogenloze licht worden geduwd.
Maar te midden van deze chaos komen twee raadselachtige figuren uit de schaduw tevoorschijn. De ontembare Trump, een strategisch meesterbrein, heeft de sleutel in handen om de meest verbazingwekkende onthullingen tot nu toe te ontsluiten. En aan zijn zijde staat RFK Jr., gewapend met een schat aan kennis, klaar om geheimen te onthullen die de fundamenten van ons bestaan ​​zullen doen wankelen.
Maar dat is niet alles. Een sluimerende reus komt in beweging – Twitter, het machtige platform, staat klaar om een ​​wereldwijde uitzending te ontketenen die de kern van de samenleving zal doen schudden. Terwijl we aftellen naar dit historische moment in 2024, zal de wereld voor altijd veranderen. Bereid je voor op de catastrofale verschuiving die onze realiteit zal herdefiniëren en de triomf van waarheid en gerechtigheid zal markeren!
Ondanks tegenspoed komen de White Hats tevoorschijn als de onverschrokken bewakers van integriteit, gewapend met het ultieme arsenaal aan waarheid. Ze hebben de kracht om onze wereld opnieuw vorm te geven, illusies te vernietigen en een tijdperk van ongekende transformatie in te luiden. De grote finale staat voor de deur en de wereld zal getuigen van de onthulling van een nieuwe dageraad!
Blijf waakzaam, want de storm steekt op en de laatste akte staat op het punt zich te ontvouwen. Maak je klaar om getuige te zijn van de geboorte van een nieuw tijdperk, waar de krachten van het licht de duisternis overwinnen en de waarheid oppermachtig is! Dit is het moment waar we allemaal op hebben gewacht: de grote finale die de loop van de geschiedenis voor altijd zal veranderen.
In de wereld van vandaag koppelen veel van onze Oosterse landen hun lokale valuta op dit moment aan goud. De activering van Basel 3-compliancemechanismen binnen een Basel 4-implementatie zal de wereld veranderen. Dit zal de waarde van de koopkracht van de valuta’s van de Oosterse landen vergroten naarmate de koopkracht van de dollar afneemt.
White Hats, Trump, RFK Jr, Twitter om wereldwijde uitzending te ontketenen
De greep van de Deep State op de macht brokkelt af
De verborgen agenda van het militair-industrieel complex, CIA, Wall Street, Big Tech, Rockefellers, Rothschilds De pedofiele ringen van het corrupte banksysteem werden blootgelegd
White Hats, Trump, RFK Jr. en Twitter om een ​​wereldwijde uitzending te ontketenen die illusies zal verbrijzelen, onze realiteit zal herdefiniëren, onze wereld zal hervormen en een tijdperk van ongekende transformatie van Waarheid en Gerechtigheid zal inluiden!
Judy Note: De Amerikaanse grondwet hing aan een zijden draadje, maar moest worden gered toen de laatste fasen van de White Hat Military Operations plaatsvonden.
De gemene geheimen van pedofilie-ringen werden voor de wereld blootgelegd. Miljoenen kinderen werden gered, terwijl duizenden daders die hulde brachten aan Satan door middel van kinderfoltering en -opoffering, werden gearresteerd, berecht en geëlimineerd.
De verborgen agenda van het Militair-Industrieel Complex werd in een meedogenloos daglicht gesteld. Hun Deep State-complot voor wereldwijde financiële slavernij werd ontrafeld toen het fundament van een corrupt banksysteem instortte onder het gewicht van onweerlegbaar bewijs.
Er lagen nog moeilijke jaren van deze tumultueuze reis in het verschiet, hoewel dappere patriotten al een stevig fundament hadden gelegd voor de overwinning in deze Strijd om het Recht met behulp van het machtige Zwaard van de Waarheid.
Zon. 9 juli: Nieuwe situatie-update 23-09-07 ~ Q+ Trump US Military – White Hat Intel ~ SGAnon Intel | Profetie | Voordat het nieuws is (beforeitsnews.com)
di. 11 juli: de laatste fase van militaire operaties vindt plaats. Er is GEEN toeval! (video) – American Media Group (amg-news.com)
di. 11 juli: Globalisten, CBDC’s en het complot van wereldwijde financiële slavernij: ontrafeling van het sinistere “Unified Ledger” – American Media Group (amg-news.com)
di. 11 juli: CBDC’s en de Agenda 2030: er wordt beslist over de ‘onderhuidse’ toekomst! (Must See Video) – American Media Group (amg-news.com)
di. 11 juli: EXCLUSIEF! The Strategic Sabotage: Biden, Obama Officials, and the Trump Administration Torpedo Scandal – American Media Group (amg-news.com)
di. 11 juli: Amerika’s diepe, duistere geheimen blootgelegd: de ‘geheime politie-entiteiten’ zijn al actief – American Media Group (amg-news.com)
Before It’s News | People Powered News
New Situation Update 07-09-23 ~ Q+ Trump U.S Military – White Hat Intel ~ SGAnon…
New Situation Update 07-09-23 ~ Q+ Trump U.S Military – White Hat Intel ~ SGAnon Intel
De wereldwijde valutaherwaardering van het Quantum Financial System
Judy Opmerking: op zon. Op 9 juli werd tijdens de BRICS-top de gouden standaard voor wereldvaluta’s aangekondigd. Volgens het hoofd van het Global Redemption Committee, Dr. Charlie Ward, wachtten we op Reno en Irak om de Global Currency Reset te voltooien, terwijl het Iraakse parlement zei dat ze de nieuwe Iraakse dinarkoers op woensdag zouden aankondigen . 12 juli – wat dezelfde datum was die werd gegeven voor het vrijgeven van de Iraakse dinarkoers met behulp van NEER (Nominal Effective Exchange Rate).
di. 11 juli Bruce: De nieuwe koers van de Iraakse dinar zou op wo. 12 juli. Die nieuwe tarieven zouden om 11.00 uur EST woensdag moeten worden aangekondigd. 12 juli. Tier4b-meldingen zouden op woensdag moeten verschijnen. 12 juli middag of do. 13 juli ochtend. Een politieke verandering zou worden aangekondigd op hetzelfde moment dat Tier4b-meldingen op woensdag uitkwamen. 12 juli middag of do. 13 juli ochtend.
op vr. 30 juni US Inc. Federal Reserve, niet in staat om de verschuldigde biljoenen terug te betalen aan de Global Repository, overhandigde al hun activa. De volgende dag op za. Op 1 juli begon het nieuwe Quantum Financial System met computers over de hele wereld om valutatransacties te coördineren via het International Payment System ISO 20022. Ook op za. Op 1 juli werd de fiat Amerikaanse dollar omgezet in een door goud/activa gedekte US Note. Op zon. 2 juli omstreeks 17.00 uur EST ging de dinarkoers live op de Forex, met live valuta-omzetters die aantoonden dat het in waarde fluctueerde: 1.000.000 IQD naar USD – Iraakse dinar naar Amerikaanse dollar Wisselkoers (xe.com) Door ma. 3 juliSOFR, Libor en vele landen hebben hun Amerikaanse staatsobligaties gedumpt, terwijl het Quantum Financial System tegen dinsdag volledig wereldwijd was geïntegreerd. 4 juli.
Irak en Iran accepteerden de Amerikaanse dollar niet langer als hun munteenheid.
Economische illusie ontrafelen, Yellen: https://dinarchronicles.com/2023/07/11/x22-report-the-economic-illusion-is-unravelling-yellen-says-the-quiet-part-out-loud/
Gold Standard keert terug in augustus: https://www.youtube.com/watch?v=NL52TBpVZ98
Goudlokje-update: https://dinarrecaps.com/our-blog/goldilocks-comments-and-global-economic-news-for-july-11-2023
Situatie-update: https://beforeitsnews.com/prophecy/2023/07/new-situation-update-07-09-23-q-trump-us-military-white-hat-intel-sganon-intel-2543160.html
di. 11 juli 2023 Bruce, The Big Call The Big Call Universe (ibize.com) 667-770-1866 , pin123456#
Op za. 8 juli om 9.00 uur Redemption Center Medewerkers waren bezig met het invoeren van codes voor valuta’s die in waarde stijgen, waaronder de US Note.
Ze hadden een probleem met de Iraq Refidian Bank waar 830 bankiers nog steeds deals sloten met fiat-valuta’s, dus werden ze gearresteerd.
De code-invoer begon vanmorgen opnieuw en werd vanmiddag laat op dinsdag afgerond. 11 juli.
Gisteren ma. 10 juli Irak heeft vergaderd, vandaag voortgezet en morgen doorgenomen.
De nieuwe Iraakse dinarkoers moet worden aangekondigd en afgedrukt in Gazette Wed. 12 juli.
Nieuwe tarieven moeten worden aangekondigd om 11.00 uur EST wo. 12 juli.
Tier4b-meldingen zouden op woensdag moeten verschijnen. 12 juli middag of do. 13 juli ochtend.
wo. 12 juli of do. 13 juli zou er een politieke verandering moeten worden aangekondigd – Tier4b-meldingen zouden uit zijn.
Drie uur na kennisgeving beginnen Tier4b-uitwisselings-/verzilveringsafspraken.
Op de eerste dag zou u 1% toegang hebben tot uw wisselfondsen die u de eerste 90 dagen zou kunnen gebruiken. Daarna zou u toegang hebben tot al uw wisselfondsen.
Xe
1 IQD to USD – Iraqi Dinars to US Dollars Exchange Rate
Get the latest 1 Iraqi Dinar to US Dollar rate for FREE with the original Universal Currency Converter. Set rate alerts for IQD to USD and learn more…
Voorspelde tijdlijn
Volgens Fulford begonnen de militairen in de eerste week van juli met massa-arrestaties.
Zon. 9 juli 2023 BRICS-top kondigt een gouden standaard aan voor valuta’s van de wereld.
wo. 12 juli was een teruggegeven datum voor het vrijgeven van de nieuwe dinarkoers met behulp van NEER-berekening.
Zon. 23 juli zou mogelijk de inauguratiedatum van Pres. Donald J. Trump en zijn VP, JFK Jr., inclusief een feest waar degenen in het World Protection Program naar buiten zouden komen.
di. Volgens JFK Jr. was 25 juli de kroningsdatum van koningin Diana.
Najaar 2023 Er ​​wordt voorspeld dat massale protesten en rellen de kern van Canada zullen doen wankelen, wat zal leiden tot een winter van onvrede in de tweede helft van 2023 en begin 2024.
2026: Amerikaanse (openbare) tribunalen gepland voor 2026 zullen samenvallen met Canadese tribunalen en wereldtribunalen die alles zullen verbinden, van Deep State Human Trafficking tot World Plandemic Deep State Operations, tot de creatie van het virus.
Sound of Freedom: Sound of Freedom Tickets & Aanvangstijden | Engel Studio’s
De Sound of Freedom-film is een hit voor het poortwachtersmodel van Hollywood: op geloof gebaseerde producenten van ‘Sound of Freedom’ loven conservatieve geldschieters voor de film over de zoektocht van een man om kinderen te redden van sekshandelaren – terwijl het Indiana Jones verslaat aan de kassa. https://www.dailymail.co.uk/news/article-12271171/Producers-Sound-Freedom-say-success-film-inspire-faith-based-films.html
‘Sound of Freedom’ wordt best scorende film op Independence Day | Entertainmentnieuws (christianpost.com)
“Geluid van Vrijheid” Geluid van Vrijheid | Theatertrailer voor 4 juli | Engel Studio’s
Angel Studios
Sound of Freedom Tickets & Showtimes | Angel Studios
Buy Sound of Freedom tickets, watch trailers and find showtimes near you. In theaters July 4.

Rob Brekel