Soros betaalde Gore voor ’t ‘opwarmingsverhaal’..!!

Door GuidoJ.20 augustus 2016

soros hautain

Soros betaalde Gore voor ’t ‘opwarmingsverhaal’..!!

2016 © WantToKnow.nl/be

Afgelopen juni slaagde een groep hackers erin om computers van de NWO-intrigant George Soros te kraken. Deze biljonair staat al jaren hand-in-hand met de andere kopstukken van de NWO, de Nieuwe Wereld Orde, zoals de Rothschilds en de Rockefellers. Soros is waarschijnlijk ook de grote financiële bron achter de mega-imigratiestroom van vluchtelingen naar Europa. (HIER). Maar wat de nieuwe, uitgelekte documenten nu aantonen, is dat George Soros ook de vroegere vice-president Al Gore heeft omgekocht, met miljoenen dollars, om data te FABRICEREN rondom ‘global warming’.

global warming Al Gore Nobelprijs

Volgens deze documenten, die gepubliceerd werden door DC-Leaks, gebruikte Soros zijn stichting ‘Open Society Institute’ (OSI), om Albert Gore maar liefst US$ 10 miljoen te betalen PER JAAR, wanneer Gore zijn claims naar het publiek, over de door de mens veroorzaakte klimaatverandering, maar dik zou aanzetten. Wij plaatsten hier op de site al eens een uitgebreid artikel over deze vermeende opwarming.Daarbij haalden we ook al de leugens aan, die Nobelprijswinnaar AlL Gore al die tijd had verteld (zie hiernaast de illustratie)

DAT er een opwarming plaats vindt, is niet onwaarschijnlijk.
Maar het claimen van de wetenschap hoe deze opwarming veroorzaakt wordt, is de ESSENTIE van dit verhaal. In dat kader plaatsen we hier graag de video nogmaals over ‘NASA’s hottest secret’, waarin David Wilcock zijn visie geeft, die ons in ieder geval realistischer overkomt, dan de schreeuwclaims van Al Gore.. David Wilcock die voor iedereen duidelijk maakt, dat naast Mars en onze Aarde ook DE ANDERE PLANETEN IN ONS ZONNESTELSEL aan de beurt zijn, waar het klimaatverandering betreft..! Het is de Zonne-activiteit die niet alleen zorgt voor planetaire, maar dus ook voor ‘Interplanetairy Warming..!!!

Terug naar miljardair-intrigant Soros:
Een van de uitgelekte memo’s is duidelijk hierover:

“Naar aanleiding van een ‘suggestie’ van George Soros, zo’n 4 jaar geleden, werd OSI betrokken bij het VS Program Global Warming.. Er is een budget uitgetrokken van zo’n US$ 11 miljoen per jaar, de afgelopen jaren. Dit bedrag is toegekend aan Al Gore’s ‘Alliance for Climate Protection’ (ACP), die publieke voorlichting verzorgt over klimaatonderwerpen, TENEINDE POLITIEKE RUIMTE TE CREËREN voor aggressieve actie van de kant van de VS, die in lijn ligt met wat wetenschappers zeggen, dat noodzakelijk is om ons land op het pad te krijgen van het verminderen van koolstofdioxide-uitstoot.” Het is onduidelijk  wat de datum van het memo is, maar de stichting van Gore werd in 2006 opgericht en duurde voort, totdat deze in juli 2011 werd omgedoopt tot The Climate Reality Project. In 2008 had de club van Gore nog een US$ 300 miljoen-kostende campagne gelanceerd, die Amerikanen ervan moest overtuigen dat ze hun broeikasgassen diende te beperken. (The Washington Post)

Indien je geïnteresseerd bent in de achtergronden van dit verhaal, dan is het niet veel moeite op het internet nog veel meer fiscfaal-financieel-juridische bewijzen te lezen, die zijn gewonnen via de genoemde hack. Wij laten het hierbij en vinden dit verhaal hieronder nog wel even de moeite waard om te laten zien, hoe meneer Gore nog stééds bezig is om George Soros gespendeerde geld aan zijn stichting rendabel te maken. Gewoon, door kletsverhalen te blijven vertellen.

bosbrand

Pyromaan veroorzaakte Californische bosbranden; Gore gaf eerst ‘global warming’ de schuld..!
De mega-bosbranden in Californië blijken het werk te zijn van serie-pyromaan Damian Anthony Pashilk en dus niet het gevolg van ‘global warming’, zoals Al Gore een aantal malen op de Amerikaanse Tv had geroepen. Deze week werd een man gearresteerd, die ervan beschuldigt wordt, dat hij verantwoordelijk is voor maar liefst 17 bosbranden in Californië. Dit terwijl brandweerlieden overal in deze staat bezig zijn, de gierende bosbranden te bestrijden.

gore-cartoon

Onlangs nog was het Al Gore die ook al zijn ‘global warming’-conclusie had getrokken over de overstromingen in Louisiana, gelijk aan de oorzaak van het ontstaan van deze enorme vuren in Californië. Het zou de enorme droogte zijn geweest, veroorzaakt door global warming, die de bossen tot op de wortel had doen uitdrogen, waardoor er maar ‘weinig nodig was’, aldus Gore, om deze vuurhaarden te ontsteken.. Talloze studies die zijn verricht door universiteiten in Californië, tonen aan dat de droogte, volledig natuurlijk is en een onderdeel van een reguliere cyclus, een patroon in deze Amerikaanse staat.

Alle branden begonnen als kleine vuurhaarden, maar hebben inmiddels ervoor gezorgd, dat de noodtoestand is uitgeroepen. De branden behoren tot de heftigste van de afgelopen tientallen jaren, waarbij het vooral het aantal branden is, dat voor deze ‘bosbrand-chaos’ zorgt. Het ergste schijnt nog te komen, want in de maanden september en oktober is de droogte in Californië het ergst. Tot nu toe is zo’n 7.500 hectare bos in vlammen opgegaan en zijn hierdoor maar liefst 82.000 mensen uit hun huizen verdreven of duizenden zijn zelfs helemaal hun huis verloren. De vuren zijn zó heet, dat ze staal van auto’s en fietsen doen smelten..!