THE SECRET OF……

HALLO lIEVE BEZOEKER,
Ik wil je mee nemen naar …………….. THE SECRET OF……..
Ja, het is wat je er van maakt hé
Spannend, en vooral aware of all the challenges ahead of me

Het zal je een andere kijk / blik geven op wat je al weet en zo maybay antwoorden op je vragen geven. Je triggeren tot verder onderzoek ofzo.

Ik wens je dan ook veel plezier met de video’s die ik je laat zien en de site Geheimen in plain sight een echte aanrader voor de wijze onder ons.

Deze is in het Nederlands vertaald en geeft een totaal andere inzichten over wat er daar gaande is. Ze helpen mensen en maken geen RELIGIE KEUZE, NEE ze helpen ieder kijk zelf maar. en het zijn vrouwen die mee doen, dus……………. wist jij dat ??!! En alweer eeuwen lang al dat RELIGIE oorlog geeft ?! snap jij het ??!!

Misschien zien we het hele plaatje niet ? dat kan.Je hebt ook zoveel om te zien en waar te nemen en wat doet het uiteindelijk met jouw en wat wilt het van jouw?!

Hoe kun je het bij de ander laten, zodat het geen invloed op jouw en je leven heeft ?!
VRijHEID is toch moeilijk zo te zien en elkaar accepteren en respecteren.
Het draaid om dit gegeven ben ik bang, ieder in zijn of haar EIGENwaarde laten is zwaarder dan men dacht !!
Want als wij volwassen mensen dit niet onder controle krijgen blijven de kinderen van de toekomst opgroeien meet haat en verderf; of pesten in de zwaarste staat van het hele zijn ?!! Mensen en dieren pijn doen dat is wat zij zien en op hun netvlies staat gebrand. Maar uitschietende sexmovie’s en roman’s die de fantasie op een satanachtige wijze prikkelen dat is beestachtig in gedrag en geen gewoon mensen lijk of dierlijk gedrag een uitgeschoten verward iemand ?!!

ZO HOU JE IETS IN STAND LIEF MENSEN KIND.

Maybay zal dit een aanvulling geven van het verdwenen inzicht ? ik weet het niet wat ik wel weet = JE DIENT HET ZELF TE DOEN, JE HANDEL EN WANDEL IS VAN JE ZELF OOK DE ACTIE DIE DAAR UITVOORT-VLOEID EN DAN KOM JE OP JE EIGEN-VERANTWOORDING TERECHT ; HEB JIJ DIE EIGEN VERANTWOORDING ?!! KUN JIJ DIE ALS EEN RIDDER – ROBINHOOD DRAGEN ?!! dAT IS AAN JOUW EN VAN JOUW TOCH ?
WE ZULLEN VERDER GAAN

IK zal een stukje van deze site eff citeren dit is een wauw site ;

Het nemen van de maatregel

Explorations in Number, Architectuur en Bewustzijn
door Scott Onstott
Boek en eBook ( kun je daar ook downloaden zie link )

Het nemen van de maatregel: Verkenningen in Number, Architectuur, en Bewustzijn onthult patronen Emergent in ons universum van quantum tot astronomische schalen. Ruimtelijke en temporele codes verschijnen op onverwachte plaatsen, van onze eenheden van de maatregel om de relaties tussen hemellichamen. Geometrische en numerieke codering verschijnt in de architectuur, in de stedenbouw, en in de aanpassingen over de Aarde. Gebeurt dit door puur toeval, het is gedaan om kennis te behouden, of is het een oude vorm van magie die nog steeds aan deze dag? Zijn de synchroniciteiten we ervaren in ons persoonlijk leven manifestaties van deze zelfde patronen? Dit boek neemt een nieuwe kijk op vertrouwde structuren in de tastbare wereld, maar ook bezig met de onzichtbare wereld, met inbegrip van de kwestie van het bewustzijn.

https://www.youtube.com/watch?v=AKm8v-G5lOE#t=8185

Het is een lange film maar reuze interessant have fun.

Citeer van youtube wat eronder staat onder staat zijn link ernaar toe ; ” Een bloot op hyper-dimensionale natuurkunde, Deze video toont de super-menselijke intelligentie achter de illuminati en de oude, rituele zon / maan aanbidding gecodeerd in de architectuur van de planeet Aarde. Deze video bevat een duizelingwekkende hoeveelheid goed onderzocht informatie en is een must voor elke (sirius) illuminati onderzoeker kijken. Deze video toont ook de grenzeloze wijsheid van God en de ondoorgrondelijke wijze waarop zette hij de hemel in beweging en behartigt hun door zijn wil. U wordt gecreëerd door de oneindige schepper van het universum en hij houdt van je meer dan je ooit zal voorstellen.”

Hier zie je wat GOD een invloed heeft op alles ?!! WAAR OF WAAR.
NU ZAL IK JE KENNIS LATEN MAKEN MET DS MR.E VAN DER KAAIJ ( UTRECHT, 1952)
Ik heb zijn boek besteld en ben het aan het lezen en geeft mij een bevestiging van mijn eigenweten wat ik altijd al gehad had maar nooit heb durven zeggen,ja als kind zijnde deed ik dat maar dat werd me in dank afgenomen.( en nu nog soms niet ).

Ik kan het je aanbevelen als je meer wilt weten en antwoorden wilt hebben op…… en als je zover bent tenminste anders snap je er geen bal (pingpong ) van.
Ach, jee wat een spinsels allemaal hé. het houd je lekker bezig , snap je nu ook waarom de kids andere lesstof willen , die willen niet voor de gek gehouden worden als wij onze generatie en de generatie’s daar voor? en gelijk hebben ze ,dat is de verandering die door zal breken en geloof me er zal heel wat gebroken worden ?!

symboliche-figuurlijk-letterlijk

ook hier geld weer doe je eigenwaarneming op en ervaar en voel innerlijk zo krijgt je EIGENWETEN EEN BOOST, en je mag er zijn vergeet dta niet -nooit.

WHITE LOVE FOR YOY ALL.

LEES EN INFO VOER ;
www.secretsinplainsight.com/ = GEHEIMEN IN PLAIN SIGHT
zijn Youtube kanaal = Secrets Plain Sight

TE BESTELLEN HIER ; DE ONGEMAKKELIJKE WAARHEID VAN HET CRISTENDOM