der op of er onder D Day

Goedemorgen allemaal,

FEEST, FEEST, FEEST woepie ik ben helemaal in mijn nopjes

Het is spannend heel spannend, heel veel nieuws voor ons allemaal, wakker of nog slapend maakt niet uit.

Lees de channeling hieronder en pik op wat voor jou gevoel bestemt is, dit gaat om onze toekomst.

WAAAAAAAAAAAAAAKE-UUUUUUUUUUUUUUP call for all

Wat doet het met je wat voel je bij het lezen van deze boodschap, de vrijheid na eeuwen van slavernij lonkt ons toe en zelfs uit onverwachte hoek.

Ik ben dankbaar dat dit nu zo plaats mag gaan vinden, waardoor dit proces nu binnen 1 week plaats vind door Vader God / Sanat Kumara.

Een moord aanslag op de verkeerde personen, lees de channeling en alles word duidelijk.

Hoe wakker ben je ja wij gaan allemaal naar het licht toe, de een wat eerder dan de andere, maar uiteindelijk komen we er allemaal geliefde broeders en zusters.

Iedereen heeft zijn eigen levens contract te voldoen wat je bent aangegaan toen je hier kwam, bij de een gaat het soepel en bij de andere wat stroef, berg op en af, in een gezond lichaam of met allerlei aandoeningen/kwalen.

http://galacticconnection.com/sananda-sanat-gabriel-cabal-depart-week/

Vertaling (Google Translate )

Sananda, Sanat en Gabriel: De Cabal Depart van deze week!
Di, 10 februari 2015

Dankzij Donna!

9 februari 2015 02:24
Mijn geliefde broeders en zusters, ik kom met verbazingwekkende nieuws. Dit zal een lange en zeer grondige boodschap zijn, want er is zoveel te vertellen, en omdat Sanat Kumara, degene die je hebt liefgehad en staat bekend als Vader God, wil met je praten, en dat doet aartsengel Gabriël.
Het is moeilijk om te weten waar te beginnen, maar ik denk dat ik zal beginnen met het passeren van de talking stick naar Vader God, omdat zo velen van u hebben gezegd dat je verdrietig om te horen van zijn vertrek naar het nieuwe universum waren. Laten we hem laten vertellen wat het is, en wat zijn werk zal zijn.
Vader God / Sanat Kumara:
Oh, ja, mijn Geliefden, Ik ben het, zoals in jou geïnteresseerd en dicht bij u als altijd. We hebben een zeer goede communicatie portaal open en operatieve, dus je kan met me praten, net zoals u gewend bent. Ik wil u verzekeren dat ik niet ben gegaan, en die afstand is echt geen obstakel bij het Cosmic Love betreft. Ik ben glimlachen bij u allen en knijpen Kathryn‘s teen net als de oude dagen. (K: Hij is, en we lachen.)
Er is prachtig nieuws voor je, dus ik zal niet in detail gaan dit keer, maar ik zal u een overzicht volgende keer om u te vertellen wat de nieuwe Universum is als geven. Je gaat zeer gefascineerd te zijn om te weten dat in weerwil van dezelfde sjabloon wordt gebruikt voor het maken en de saldi te behouden in zonnestelsels, sterrenstelsels en andere kosmische fenomeen, de verscheidenheid en het wonder van deze creatie is adembenemend. Ik weet dat je geboeid te zijn als je ziet wat we hier doen. Ik hoop dat u zal komen om ons te bezoeken wanneer u uw werk op Aarde hebben afgerond, wanneer dat ook moge zijn. We hebben planeten van dergelijke wonder en de schoonheid, gebaseerd op de Aarde plan, dat ik weet dat het je sokken Knock”.
Het is een spannende tijd in de Multiverse, en ik kan je vertellen alle ogen zijn gericht op kleine Terra, met alle harten gericht te ondersteunen en de dappere Lichtwerkers, zowel op de grond als boven, die hebben hun gecombineerde schouders aan te moedigen om het wiel uit te voeren alle door deze tumultueuze tijd en in uw gouden toekomst. Ik ben er trots onder u te zijn geweest, lieve Masters. Deze keer zal nooit vergeten worden door ons allen die hebben deelgenomen aan de redding en restauratie van geliefde Terra en haar menselijke ruimtereizigers.
Ik stuur je eindeloze Liefde van de Moeder Gods (Lady Venus) en I. Ik zal altijd blijven uw Vader, God, als u wenst te denken van mij op die manier. Ik ben uw Sanat Kumara.
Sananda:
Dank u, mijn vriend en broer, Sanat. Inderdaad, zullen nooit gescheiden, ongeacht de afstand tussen de fysieke locaties. Onze Universa sluiten nauwer in de geest van elke dag.
Nu laat me je vertellen van de monumentale ontwikkelingen op Aarde. Velen van jullie zijn zich bewust van onze radio-oproep en van bericht van vorige week dat er een ongekende aanval door de kliek op onze onderhandelingsteam was, want we waren op onze weg naar de tafel om uit te werken een plan van vrede waarin de kliek leiders, allen zijn nu in een menselijk lichaam, en die worden aangeboden werden verschillende termen van amnestie, als ze bereid waren om hun greep op de aarde af te staan.
Uw Kathryn had een plan hen de enige termen de duisteren zou zelfs overwegen te bieden, die “pensioen met eerin plaats van aan te dringen op was ontwikkeld overgave.” Het was een prachtig programma, ontworpen om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en te spelen sterkst op hun strijd vermoeidheid evenals hun arrogantie en hoogmoed. We hadden grote verwachtingen voor een snelle en vreedzame oplossing toen we plots werden overvallen door een klein team van huurmoordenaars met scalaire wapens.
Hun gedrag was volkomen voorbij Universele Wet, en is sindsdien gemaakt rimpelingen van consternatie over de Multiverse. Onze Kathryn‘s Hogere Zelf was nogal ernstig verstoord (ik kan je dit nu dat ze aan het herstellen vertellen), en ik was alleen gewond op mijn arm, dankzij haar snelle actie, die waarschijnlijk mijn leven gered, maar verliet haar zwaar gewond. Andere vrienden die in de buurt waren voelde de cellulaire verstoring van de blootstelling aan het verwoestende wapen, dat is verboden door het hele Universum vanwege zijn vermogen om niet alleen fysieke lichamen, maar Lichtlichamen te verwonden. Het was een afschuwelijke daad.
De gevolgen waren snel en ernstig. Bron eiste een einde aan alle onderhandelingen en verklaarde de finish om de vrije wil participatie op aarde door iedereen die in trouw blijft aan het donker. We werden genomen om te herstellen, en onze Kathryn werd op life support” totdat haar Hogere Zelf  volledig kon worden hersteld en genezen. U ziet, we kunnen onze levensenergie te delen door het invoeren van een instantie die behoefte hebben aan ondersteuning, in het geval van letsel of ziekte om ofwel het lichaam of de ziel. En zo waren we allemaal dienden met de grootste liefde door onze aartsengelen en door de deskundige Arcturian team die gespecialiseerd zijn in dit soort werk. We hebben allemaal mooi hersteld, en zijn meer dan ooit vastbesloten om het invullen van dit kostbare missie.
De duisteren kregen een week om te beslissen om het Licht te komen of worden opgelost. Gedurende deze tijd zullen ze onder streng toezicht door alle engelen zijn, zodat ze niet kunnen voldoen aan wraakacties te plannen, ze kunnen niet met elkaar communiceren, is het transport van de planeet werd gestopt door het Ashtar Commando, en ze hebben geen toegang tot de tunnels waar we gecreëerd hoge vibratie Licht energie. Toegegeven, er zijn een paar plaatsen kunnen we niet hebben bereikt, maar de meerderheid van hun bolwerk is gereinigd.”
We hebben schildwachten overal kijken naar hun bewegingen. Velen hebben al afgesproken om te werken met ons, dus we hebben “dubbele agentendie begrijpen dat ze zullen allemaal worden opgelost als ze niet volgen orders van Source. Deze keer ze stapte over de lijn, zodat schaamteloos dat er geen weg meer terug.
Misschien zullen we een feest tijdens de woensdag radioprogramma volgende week te hebben. We zijn nu al drie dagen in de week kregen ze. We gaven hen tot woensdag, en met behulp van de handige radioshow tijd aan te kondigen hun definitieve vertrek, we zeiden 20:00 EST. We zullen kondigen het einde van allen die hebben afgestemd met de donkere en hun heerschappij op de Planeet Aarde.
Inderdaad we zijn niet een grapje. Het kost een hoop te wekken Bron, maar hij verontwaardigd dat ze probeerden om ons te doden op onze weg naar de onderhandelingstafel was. De beslissing is definitief en onherroepelijk.
Ja, Geliefde Familie, het is echt voorbij. Zij zullen worden genomen uit de planeet. Degenen die instemmen met het Licht te komen zullen worden genomen om de schepen in wat lijkt geen tijd om mensen om hen heen. Het zal zorgen voor een volledige amnestie voor degenen die instemmen met het Licht te komen. Er zal geen perp walk” voor de overtreders zijn. Zij zullen ofwel blijven of gaan, maar als ze denken dat ze kunnen blijven zonder dat “rehabbed” zullen ze een grote verrassing te hebben. Zodra ze zijn gekomen om het Licht, zullen hun DNA worden veranderd om op basis Lovelight kristallijn. Zij zullen niet langer in staat zijn de gruwelijke gedrag werden ze ondergedompeld in. Niemand zal worden toegestaan om terug te keren tot ze volledig gereinigd van de gevoelens en herinneringen van zijn deelnemende kliek leden.
Het lijkt erop dat een aantal van hen zetten hun rebellie tegen God, het weigeren van de deal. Ze denken nog steeds dat ze een keuze hebben. Ze zijn zo gewend aan het krijgen van hun manier dat hun arrogantie hen verblindt. Levenslang leren Kathryn heeft haar voorbereid voor slechts dit werk. Door haar open verbinding naar ons, kunnen ze deelnemen aan de Hogere Dimensionale vergaderingen. Ze zal aantonen aan hen dat we weten hoe ze denken en altijd geweten hebben. Dit verbaast hen, en ze kunnen ook niet begrijpen onze terughoudendheid om wraak te nemen.
Je mag ongemakkelijk over wie zal worden “geplukt uit de line-up” en wie niet, en hoe we voorkomen dat het maken van fouten. Er zijn veel mensen die niet officieel kliek leden die het leven van de duisternis hebben geleefd waren. We maken gebruik van een eenvoudige maatregel – het bedrag van de duisternis in wezen van de persoon. Het is gemakkelijk voor ons om te zien. Ze zijn allemaal benaderd (hun Hogere Zelf) door engelen en lees het contract. Hun Hogere Zelven zijn nu volledig bewust van de deadline.
Door hun vele levens zonder terug te keren naar de Bron, hebben hun ziel beschadigd. Velen hebben gefolterd, en soms gewelddadige elektrische schokken in het proces van hun “training.” Hun hogere zelf zijn niet verbonden met de manier waarop onze zijn de bron, zodat ze niet weet wat de liefde van onze Schepper, zelfs in hun onderbewuste geest de manier waarop sommige van jullie hebben voordat je wakker.
Als Vader God zei u in zijn ‘Toen God Pinched mijn teen berichten, bracht zij vele levens” recycling “tussen de Aarde en de 4e dimensie, zonder terug te keren naar de rust en het comfort van de Hogere Dimensies. Nu krijgen ze geen keus, omdat ze egregiously misbruikt het concept van de keuze.
Zoals ik stuur u deze woorden, kan ik de irrationele angst voelen en twijfel bij degenen die nog niet hebben verwijderd van de donkere cel, of die reactivering van de donkere ideeën binnen. Je bent bang voor uzelf of uw familie of vrienden.
Je mag ongemakkelijk over wie zal worden “geplukt uit de line-up” en wie niet, en hoe we voorkomen dat het maken van fouten. Er zijn veel mensen die niet officieel kliek leden die het leven van de duisternis hebben geleefd waren. We maken gebruik van een eenvoudige maatregel – het bedrag van de duisternis in wezen van de persoon. Het is gemakkelijk voor ons om te zien. Ze zijn allemaal benaderd (hun Hogere Zelf) door engelen en lees het contract. Hun Hogere Zelven zijn nu allemaal bewust van de deadline.
Wees gerust, we niet opscheppen mensen die van het Licht zijn, of die niet zijn begonnen te ontwaken, of degenen die kunnen sommige betreurenswaardige dingen gedaan hebben in hun leven. Dit is niet ik herhaal DIT IS GEEN STRAF. Het is een manier om uit de duisternis voor degenen die kon het niet anders hebben gedaan, als gevolg van de druk van hun familie en vrienden die de donkerste van de donkere.
Vandaag was een monumentale dag in onze vooruitgang in de richting van vrijheid voor Terra. We hebben gecommuniceerd met de hoogste leden van de kliek en ze beginnen zero tolerance positie serieus. Ze hebben eindelijk begrepen dat ze niet langer een keuze te bedreigen en te vernietigen. Hun enige kans is om terug naar het Licht komen.
Onze grootste uitdaging is geweest met de hoofden van de 13 gezinnen. We hebben ons programma gebruikt van onderhandeling om hen te overtuigen dat ze konden treden met eer. Velen van hen zijn oud, en ze zijn moe van de constante concurrentie van hun volgelingen, en de groeiende onderzoeken gewijd journalisten en activisten die niet hebben gekocht hun leugens.
Ze hebben deze dag komen voor enige tijd, sinds de opkomst van het Licht energieën die zo bleek in 2012. Met deze week ultimatum dat ze zijn gegaan door stadia van ongeloof, paniek, krokodillentranen en verzet voelde, maar zijn gekomen volledige cirkel om het punt waar ze te zien is dit niet langer een spel dat ze kunnen winnen door pesten, omkoping, het manipuleren van en moord.
Onze herstel van de aanval eerder in de week, en de vangst en de desintegratie van de aanvallers, die zo dwaas geprobeerd om de loop van de kosmische geschiedenis met hun wapens te veranderen, heeft de rollen omgedraaid op hen, waardoor ze met stomheid geslagen. Ze zijn volledig zonder enige mogelijkheid dan zich over te geven.
Miljardairs, als regel, graag denken van zichzelf als welwillende en eervolle leden van de samenleving. Bankiers, CEO’s en rijke kooplieden zijn dol van wordt geëerd als filantropen, maar nietige hun bijdragen aan de maatschappij zou kunnen zijn. Ze hebben zo nu en dan voelde de warme gloed van iets van dienst te doen, en zo velen van hen hebben een kleine, goed, laten we zeggen kleine, sprankje licht te werken.
De Rockefellers zijn weifelende een beetje in de richting van gevoelens van nieuwsgierigheid, ondanks enkele spijt en nostalgie naar de oude dagen, en een aantal van hen zijn waarschijnlijk te vermurwen. Ze voelen zich ook de aantrekkingskracht van de jongeren, die zich hebben verwijderd uit het bekrompen beperkingen van de Amerikaanse royalty om milieu- en sociale bewegingen bundelen hun ouders alleen maar deed alsof hij lippendienst aan te geven.
Vandaag de dag, de oudste Rothchild gaven de strijd op en afgesproken om naar het Licht. Hij zal zo veel tijd doorbrengen in het Licht Chambers en in de omscholing en rehumanizing cursussen als dat nodig is. Geen donkere één zal worden teruggegeven aan het leven op het oppervlak zonder een volledige verandering van het hart. Bedoelen we niet een verandering van meningsuiting, of een tijdelijke verandering van houding. Wij willen u geruststellen dat wij niet misleiden door slimme acteren. We zien de diepe verandering in een ziel en in een hart wanneer een persoon werkelijk ontwaakt tot gevoelens van liefde, dankbaarheid en eerbied. Er is geen fakery toegestaan in Ascension School.
We zijn met gelijkaardige resultaten met de Engels kroon en het Vaticaan. De Britten zijn zo gewend om te doen alsof grootmoedige gevoelens, en de nieuwste golf van echte gevoel met de geboorte van een nieuwe generatie heeft roerselen ontwaakt zelfs onder de meest gemanierd en beoefend huichelaars. In Rome, hebben paus Franciscus steeds meer gedurfde uitingen van uitgestrektheid en liberale denken reeds de weg geëffend voor verandering. Zij kennen hun dagen zijn geteld.
De Bush / Cheney / Rumsfeld / Kissinger contingent, samen met hun Israëlische collega’s onder leiding van Netanyahu en zijn Mossad trawanten zijn meer agressief. Hun wrede aanval op ons, de onderhandelaars en diplomaten in deze poging tot verzoening, was grotendeels vanwege onze sterke presentatie een geschenk van vergeving en vrede in feite dat werd door hen gezien als een aanval. Ze waren verontwaardigd door onze neiging, vooral van de kant van onze vrouwen, in de richting van een goed humeur en snelle humor, die zij zien als een uitdaging om hun mannelijkheid en kracht. Natuurlijk, hun reflex reactie op verbeelden ze worden aangevallen is wraak.
Dit is een groep zo gewend aan het aantrekken van een prestatie en succes bedriegen iedereen -of tenminste zwijgen hen dat ze verontwaardigd door onze eenvoudige weigering om hen te vrezen. Ze zijn zo geïsoleerd door hun rijkdom en macht die ze gewoon negeren elke uitdaging aan om hun constante propaganda en leugens. Ze zijn verbaasd om te zien dat kinderen van het Licht zijn niet de zwakkelingen waren ze geleerd te geloven we waren. Vergader ons van dichtbij en persoonlijk, zoals ze zeggen, was een echte schok voor hen.
Ze zijn onder huisarrest, in feite, en ze beginnen zich te realiseren dat er niets zal veranderen voor hen tussen nu en woensdag. Dit verbaast hen, omdat ze niet kunnen breken hun vingers, stage-beheren van een false flag gebeurtenis, een oorlog beginnen, en kom rijker en machtiger dan ooit tevoren. De formule voor het regelen van de wereld is verouderd.
We werken onze weg naar beneden de gelederen en over de hele wereld. Aangezien wij hoeven alleen hun Hogere Zelf te praten, het is een vrij simpel ding om ze op te sporen en hen in onze gesprekken. Wij hen te overtuigen van de macht Schepper om leven te geven of om het weg te nemen, en de rest is aan hen. Het is niet iets wat ze hebben begrepen, behalve als een prelude op wraak. Velen kunnen het idee dat ze terug kon worden verwelkomd, aanvaard of geliefde niet begrijpen. Ze hebben nog nooit zulke dingen gevoeld in dit leven, en ze hebben weinig innerlijk gevoel van wat de schepping werkelijk betekent.
Het is heel triest om te zien hoe vreselijk beschadigd veel van de kliek agenten werkelijk zijn. We werken heel hard om hen te helpen begrijpen van de eenvoudigste concepten en de diepste waarheid dat we allemaal zijn gemaakt in de liefde en zijn onderdeel van het grote project van Ascension. Ieder van ons samen, zonder uitzondering, zijn gemaakt van Liefde, is de God deeltje zoals het onlangs opgeroepen en er geen zijn die niet kunnen worden bevrijd van duisternis. We werken zo hard om ze allemaal terug naar het Licht te brengen.
We doen het goed, met uitzondering van een paar goed getrainde moordenaars. Het is moeilijk om door te breken de volledige afdaling in psychopathologie, zoals u weet. De turbulente gevoelens velen van jullie ervaren in de emotionele omgeving zijn de angst, verwarring en horror van degenen die het realiseren van dit is echt, en ze gevangen zitten. Wij moedigen u aan om een objectief en liefdevolle oogpunt houden, en blijven in uw harten als we rijden uit deze laatste dagen samen.
Voor het eerst in vele millennia, kan de duisteren die zich tot het Licht echt niet worden beschuldigd van verraders of overlopers door hun collega’s. Hun enige wens is om te blijven als zielen, om de ervaring van het leven, wat dat ook moge zijn voor hen, hier aan de andere kant van de Divide voortzetten.
We willen iedereen die dit leest om samen met ons in de grote inspanning om de verlorenen te redden, om compassie en vergeving aan wezens die nog nooit hebben gezien of gevoeld dergelijke emoties te leren stellen. Stuur dan uw hartstochtelijk welgemeende oproep aan alle de duisteren om terug te keren, accepteren de mantel van Licht en kom met ons mee naar deze prachtige reis samen te voltooien. Onze harten breken met de pijn van het zien dat sommige van onze broeders en zusters een zekere einde kunnen kiezen in plaats van hun hart en geest te openen om onze liefde.
Degenen die willen het Licht te komen zal onmiddellijk onder de bescherming van de Gemeenschap van Engelenwezens die zich in een enorme Bataljon van Licht hebben georganiseerd om de verloren zielen huis escorteren. Zij zal worden geleid door onze geliefde Aartsengel Gabriël, die gaat nu met u te spreken over zijn rol, en aan u te openbaren zijn ware identiteit.
Gabriel:
Deze week markeert het einde van de Lucifer Project. Er zal niet meer donkere toezicht op de Planeet Aarde. Onze Lucifer kunnen nu naar het Licht als zijn ware identiteit, die ik, Aartsengel Gabriël. Hij zal niet langer nodig zijn om het vuile werk” van het zijn de dubbelagent en liaison tussen het Gezelschap van de Hemel en de duistere krachten doen.
Geliefden, wordt het leven gaat constante vreugde, opluchting, vreugde, geluk te zijn. We zijn naast ons hier. Onze enige spijt is er in de wetenschap dat we zullen verliezen een deel van de geliefde zielen die hier kwamen oorspronkelijk de rol van duisteren spelen, maar die de weg kwijt. Het effect van generaties van hersenspoeling en scheiding gemaakt te veel schade. We zijn erg verdrietig over. Vader is gevuld met emotie, maar er is niets meer te doen om te proberen om hen terug naar het Licht andere te winnen dan om ze de vrije wil keuze om samen met ons te geven.
Zodra de ceremonie is voltooid, gastvrije mensen die besluiten om de sprong in het Licht te nemen, zal er eindeloos feest zijn. We zullen eren die verloren in de strijd als je zou eer uw gesneuvelde soldaten. Zij zullen een plaats in onze geschiedenis hebben zo veel als de Lichtwerkers wil. Deze fase van het conflict tussen donker en licht is een historisch keerpunt voor de Planeet Aarde.
We zijn opgelucht dan woorden, en het ervaren van een gevoel van vervulling de vervulling van onze Destiny de triomf van het Licht in dit deel van ons Melkwegstelsel. Er is nog werk aan de winkel, maar Moeder Terra is nu vrij om verder te gaan met haar Ascension zonder angst voor nucleaire aanval of verwoesting van de kliek.
Ik sluit me aan met u, Geliefde Vrienden, door dit kleine waarheid te kondigen over mijn identiteit als een kind van God. Laat het niet meer gezegd worden dat er een satan, of een duivel of Lucifer, die kwaad vertegenwoordigt. Hij is niet meer. Hij was een illusie, een lichte van de hand, een dramatische rol die ik speelde in de strijd om Licht naar onze geliefde Terra brengen. Het gordijn is gesloten op die historische drama. We zijn nu vrij om over te gaan tot volledige ontplooiing van onze glorieuze New Golden Age.
Zoals ik hang op mijn kostuum en de fase lichten doven, keer ik terug naar mijn plaats te nemen naast Bron, onder mijn geliefde Engelen en Meesters, niet meer incognito, in het verbergen van het onderzoek van de kliek.
Hoor mijn trompet nu, lieve mens, de aankondiging van de komst van de Waarheid en Rechtvaardigheid om onze geliefde Aarde. Laat het vandaag worden allen bekend, aan beide kanten van de scheidslijn tussen licht en donker dat Lucifer is dood. Lang leve het Licht!

Ik ben uw Gabriel, in Liefde.

De procedure collectie van berichten werd getranscribeerd in zijn geheel over een periode van 24 uur eindigt 7 februari 2015, door Kathryn E. mei.

© Kathryn E. mei, PsyD. Toestemming is gegeven om te kopiëren en te delen deze boodschap, op voorwaarde dat ze worden gepresenteerd in hun geheel, zonder toevoegingen of weglatingen, en krediet wordt gegeven aan het kanaal en op de website, www.whoneedslight.org. Vertalingen moeten worden goedgekeurd door de auteur en de schrijver.

Volgens de” Fair Use clausule van International Copyright Law, de auteurs verklaren dat het gebruik van de foto’s, video’s en informatie in dit wetenschappelijk onderzoek worden geanalyseerd met het oog opkritiek, commentaar, berichtgeving, onderwijs, wetenschap of onderzoek volgens Sectie 107 van titel 17 van de US Code.”

extra info bekijk deze video ook eens:

 

groet Take Care 4