Robert Steele: Epstein Not Dead, Epstein’s Last bezoekers (Satire)

SHORT URL: https://tinyurl.com/Epstein-Not-Dead

UPDATE 7: Epstein’s Last bezoeker per Rudy Guliani Deep Sleep Leak

WAARSCHUWING LET OP: Dit is desinformatie, maar beter dan de absolute onzin wordt uitgevoerd door de zionistische gecontroleerde zet New York Times en New York Post .

Recap: Niet dood, beter dan zelfs kans nu onder controle van Trump, kleinere kans die hij verliet particuliere luchthaven NJ onderweg Israël de volgende ochtend. Jordan Sather biedt een uitstekende analyse van de juridische implicaties ten gunste van Trump van Epstein zijn theoretisch dood, al het bewijsmateriaal nu makkelijk te misbruiken zijn.

Ik beschouw de verslagen van Epstein dood zijnde vals te zijn. Ik geloof dat hij is op weg naar Israël in een woning bereikt tussen president Trump en zijn vijanden op de CIA, FBI, en binnen de regering van Israël, waarvan de Mossad operatie was.

Mensen op zelfmoord horloge met een eerdere suïcidepoging gewoon niet sterven, tenzij een zeer hoge prijs is betaald voor hun dood of – waarschijnlijker – dit is de afgesproken exit-strategie. “Crematie” vanavond.

Mijn Vorige Rapportinstelling deze valse Story Up:

2019/07/25  Epstein op weg naar Israël? UPDATE 35 aan de Tweede Greatest Story Ever Told

Overzicht van deze zionistische / CIA / FBI Operation President bedekt Up:

2019/07/26 SPECIAL: zionisme in Amerika – Moordende Pedofilie Entrapment – De Negen Veils of Evil [Update 36 aan de Mossad-Epstein Story]

De Mossad – Maxwell – Epstein Story (Tweede Greatest Story Ever Told):

2019/07/09 Tom Luongo: Epstein Peak Swamp? Zionistische Strike 44 UPDATE 50 Epstein Not Dead op weg naar Israël?

Media Headlines Now – Liegen Zakken Shit hebben geen idee …

Epstein Dead? @ Google zoeken

UPDATE 1: CIA masker op stand-in of Rustende enkel?

Onze medische experts vertellen ons deze man is ofwel zeer levendig, of hij draagt ​​een van die mooie theatrale maskers gemaakt toen hij nog leefde, en ze een fout gemaakt – ze vergaten om te voorzien in de witte palor van een echt dood man.

Het is opmerkelijk dat hij niet in een lijkzak. Dit werd opgevoerd. En de neuzen niet overeenkomen? Need oren en DNA.

Mensen op zelfmoord horloge met een eerdere suïcidepoging gewoon niet sterven, tenzij een zeer hoge prijs is betaald voor hun dood of – waarschijnlijker – dit is de afgesproken exit-strategie. “Crematie” vanavond.

Hier is een vergelijking van de oren, haar (zowel lijn en richting) en skiin – niet overeenkomen.

CIA / FBI medeplichtigheid in een Mossad ontsnapping die ofwel verraad of een deel van een deal die president Trump triomfantelijke verlaat. Nieuwe mogelijkheid: een body double zal worden gecremeerd vanavond en in plaats van naar Israël, Epstein is nu in een speciale safehouse ons te vertellen wat we niet weten: wat elke gechanteerd persoon deed voor Israël. in detail, het tijdschema.

Bron afbeelding: De zionistische gecontroleerde New York Post

Foto’s tonen Jeffrey Epstein als hij is ingereden Downtown Hospital

OOPS. Neuzen niet overeenkomen? Niet 100%. Need oren. En DNA.

En dan is er dit totaal trashing van zionistische eigendom NYP foto:

Bron van de hierboven: BOOOOOMMMM !!!! EPSTEIN is niet dood, de brancard foto’s zijn nep en ik kan het bewijzen!

State of the Nation: SUICIDED !? Hoe werkt de meest bekende en nauwlettend in de gaten gevangenis gevangene in de Amerikaanse geschiedenis zelfmoord plegen? Dat klopt … … … hij deed het niet!

Jeffrey Epstein zichzelf niet te doden.

“Ik werd opgesloten als een gevangene in afwachting van proces in een county gevangenis in New York zeer vergelijkbaar met situatie Jeff Epstein’s. Om redenen die te lang zijn om hier uit te leggen, de gevangenis had me onder zelfmoord horloge omdat mijn geval zo groot was op het moment. Ze hadden me onder zulke nauwe observatie dat ik zelfs niet in mijn mobiele wc kon plassen zonder dat de hele gevangenis personeel kijken naar mijn elke beweging. Niet alleen dat, maar ontdaan ze me van elke mogelijke middelen eind aan mijn leven. Ze zou zelfs niet laat me hebben een korte streng van tandzijde na het eten. Riemen waren uit den boze als plastic bestek was. Kijk, ik was zeker niet een “Jeffrey Epstein” en toch de gevangenis bewakers en verpleegkundigen en andere beheerders werden zweven over me heen wil vliegen op een koe-patty. Elk moment zelfmoord horloge was als het leven van de nachtmerrie van The Truman Show. Wat is het punt? Epstein pleegde geen zelfmoord. Of hij werd vermoord door de gevangenis personeel alsof het medisch personeel, mogen worden gedood door een heimelijke CIA moord setup of hij is weggevoerd naar Israël waar hij zijn Pedogate psyop onder de donkere cover van Mossad zal blijven. Case flippin’ gesloten! ! !

– Onderworpen aan SOTN door een voormalige New York gevangenis inmate

Alert Reader geluiden uit:

We deden het noemen, niet?

Inmiddels is hij steeds hervestigd als buurman Eric Braverman’s, ergens in Israël …

Grappig ding: de leugens zijn gekomen zo snel en furieus en zo lang dat maar heel weinig mensen kopen de “zelfmoord”, zelfs onder de sheeples. Dus, wat er ook gebeurt en of er ooit een onderzoek of niet maakt weinig verschil: mensen worden langzaam leren denken als Deep State en anticiperen op haar bewegingen.

Het gaat om het steeds moeilijker om hen te dwingen om alles wat ze niet willen, met inbegrip van het betalen van belastingen of het omkeren van hun geweren zonder slag of stoot te doen. En het lezen van de reacties uit de gevangenis personeel overal, rechtshandhaving neemt een hel van een stap terug van wat het verondersteld langs de rol te zijn binnen de samenleving.

Dus … zelfs als Deep State lijkt te winnen op het oppervlak, is het verliezen aan een volk teruggegeven steeds cynischer met de dag.

Het maakt het waarschijnlijker dat het zal eindigen al behoorlijk harige en eventueel gewelddadig.

Overigens, ik kan niet stoppen, maar denkt dat de timing van de volledig “schande gemaakt” Sztrok terug te keren naar de FBI is niet los van Epstein. Stinkt aan hoge hemel.

Noem het een knagende buikgevoel. Nah … Epstein volledig werd ondervraagd voor de afgelopen drie weken, morste hij alle soorten bonen belastende allerlei mensen en Sztrok is terug tijdelijk naar een aantal zeer, zeer vuile werk voor 1 doen) met een zeer ernstig ongeluk, 2) het sterven van een “ held”in de lijn van het recht of 3) worden een aantal publieke vijand nummer 1 en één van de weinige actief vervolgd en veroordeeld voor verraad na getuigd tegen een paar mensen. Ze zullen blijven gebruiken hem voor wat hij waard is. Hij heeft al ernstig bezoedeld in de ogen van het publiek …

Ze zullen niet raken Clinton, Wexner of iedereen die van alle internationaal belang. Te veel belangen op het spel op het internationale toneel. Als koppen rollen zullen ze strikt huiselijke en vrij gering zijn. Niemand raakt Uranium One, drugshandel en mensenhandel. Veel te winstgevende en Aarde hele economie rust op het.

Uit de Editor of Veterans Today:

Gordon Duff: Is Epstein “Murder” Verbonden met Bill Richardson Nuclear Diefstallen en AIPAC Spy Ring?

Medic vragen de scène (maar aanvaardt de dood – dit kan slecht theater zijn):

Dribbels: Nog steeds geen woord over Mossad / CIA / FBI-operatie, 49+ andere cellen in de Verenigde Staten (en honderden meer in alle andere landen)

Phi Beta Iota: alle media outlet te gaan met de zelfmoord verhaal moet haar corporate charter of uitzenden licentie te verliezen. Diepgaande verraad van het publiek.

Bloomberg: Jeffrey Epstein dood aangetroffen in de gevangenis afwachting van Sex-Crimes Trial

CNN: Jeffrey Epstein is gestorven door zelfmoord, zeggen de bronnen

Caitlin Johnstone: Jeffrey Epstein sterft aan “Suicide”

National Public Radio: Jeffrey Epstein Dead Van schijnbare zelfmoord in Manhattan Jail

Jon Rappoport: Jeffrey Epstein dood; wat gebeurt er nu?

WebCenter11.com: Bron: Epstein gehaald zelfmoord horloge voor de dood

Wat betekent het: Moord For Hire “ Hit Contract ” On Child Sex Slaver Jeffrey Epstein Bereikt $ 100 miljoen

Zero Hedge: Een geschokte wereld reageert op het nieuws van Impossible ‘Suicide’ Epstein’s

Phi beta Iota: Hieronder staan de “big picture” op de grootste spion geval van de eeuw, en de meester post op één na grootste verhaal dat ooit verteld. Amerikaanse media shits. Iedereen is wanhopig te verdoezelen Mossad, de CIA, FBI pedofilie beknelling voor chantage – een van de 50 soortgelijke cellen in de Verenigde Staten.

SPECIAL: zionisme in Amerika – Moordende Pedofilie Entrapment – De Negen Veils of Evil [Update 36 aan de Mossad-Epstein Story]

Tom Luongo: Epstein Peak Swamp? Zionistische Strike 44 UPDATE 50 Epstein Not Dead op weg naar Israël?

1715 10 augustus 2019: Nieuw: rapport Chans verliet hij in een rolstoel voor geboeid in militaire busje. Geverifieerde. Afbeelding van chan plaatsen hieronder.

Dribbels: procureur-generaal, FBI Geschokt, Simply Geschokt ….

The Hill: Jeffrey Epstein zelfmoord heeft geen zin

Zero Hedge: AG Barr “Ontzet” Door Epstein’s “Suicide”, Orders inspecteur-generaal sonde in mysterieuze dood

Zero Hedge: FBI opent Probe Na Jeffrey Epstein Dies In Schijnbare “Suicide”

UPDATE 2: Dr. Steve Pieczenik op Mossad, de CIA, en Meer

UPDATE 3: Het porren van de Clintons

OPTIE A:  Epstein zullen worden genomen om een plastische chirurgie centrum in Zwitserland geleid door Khazarians om wat werk gedaan op zijn oren, tanden en het gezicht te hebben. Wexler liep het op en Ghislain was zijn handler. Dit is een MEGA run op, een van de vele. Onderzoek MEGA en u zult begrijpen. Sinds MEGA heeft totale controle over de Amerikaanse LE, de USDOJ, en de CIA en de FBI, worden er geen echt onderzoek ooit bij.

Volledige e-mail van insider aan het einde van dit bericht.

OPTIE B:

Trump Retweets Conspiracy Theory op Epstein Death-Clinton Link

Phi Beta Iota: President Trump is een genie. Zijn tweet is mis-richting van het echte verhaal – Epstein is nu comfortabel veilig en kan niet worden geëlimineerd. Wat een geweldige manier om te porren de Clintons! Werkt voor ons. We leunen in de richting Option B. Amerikaanse leger, niet Mossad, gescheurd Epstein uit de gevangenis.

Dribbels (Shit Stories vermijden Mossad / CIA / FBI / 49 andere cellen):

NBC News: Britse socialite Ghislaine Maxwell in de schijnwerpers na een ogenschijnlijk zelfmoord Epstein’s

UPDATE 4: US zionisten Export Epstein, Knijpen Trump Ballen?

Het gerucht op de top van de Amerikaanse Intel op het moment was dat verdrinking Giselle Maxwell’s vader werd ook vervalst, met behulp van een soortgelijke iemands lichaam verkregen uit een van de vele “partner mortuaria”. Hij was vermoedelijk meegenomen naar een Zwitserse plastische chirurgie kliniek opgezet en gebruikt door RKM voor vele jaren,-schapen gedompeld en gepensioneerde zeer rijk als een held in Israël waar er geen uitleveringsverdragen.

Kijk Israëlische TV voor een betere informatie over dit. Epstein is een van de Likudists grootste helden, omdat hij op voorwaarde dat zeer goede human compromis materialen in video vorm. Op zijn eiland en ranches had hij ook occult het offeren van kinderen (Baal / Moloch) aanbidding ceremonies voor de hogere ups die moeten meer worden gecontroleerd.

Epstein leeft, zelfmoord vervalst. Er waren verschillende videocamera’s en twee 24-uurs live-watch bewakers op de meest beveiligde gevangenis in New York, kon het niet gebeuren. De SSG is zo uit de hand en schaamteloos agressief dat dit zou kunnen worden verwacht. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en later vertrokken. Eerste verslag was dat hij nog leefde en meegenomen naar het ziekenhuis aan de zuurstof was.

Zijn financier Wexler beweerde Epstein verduisterd zijn tegoeden en nu met Epstein vermoedelijk dood is, kan hij grote vorderingen tegen het Epstein fondsen te maken / houden dus het zal niet naar de USG. De civiele zaken kan gaan en Wexler zal zijn geld terug achteraf te krijgen terwijl ze doen alsof dat hij het nooit voor de Mossad fronted in de eerste plaats.

Epstein zullen worden genomen om een ​​plastische chirurgie centrum in Zwitserland geleid door Khazarians om wat werk gedaan op zijn oren, tanden en het gezicht te hebben. Wexler liep het op en Ghislaine was zijn handler van Epstein. Dit is een MEGA run op, een van de vele. Onderzoek MEGA en u zult begrijpen. Sinds MEGA heeft totale controle over de Amerikaanse LE, de USDOJ, en de CIA en de FBI, worden er geen echt onderzoek ooit bij.

UPDATE 4: White Hat verwijderen, maakt Alle Evidence Exploiteerbare?

Recap: Niet dood, beter dan zelfs kans nu onder controle van Trump, kleinere kans die hij verliet particuliere luchthaven NJ onderweg Israel vanmorgen. Jordan Sather biedt een uitstekende analyse van de juridische implicaties ten gunste van Trump van Epstein zijn theoretisch dood, al het bewijsmateriaal nu makkelijk te misbruiken zijn.

Alert Reader: Paramedici geen dode lichamen te vervoeren?

UPDATE 5: Epstein, Rothchilds, Global Currency Reset

NIEUW: Volgens de Franse schaduw minister van Buitenlandse Zaken vanmorgen, openbare gevangen zetten Epstein’s en nu geheime overdracht maakte deel uit van het laatste zetje in relatie tot de Global Currency Reset. De Mossad operatie en de pedofilie-bestanden waren en blijven een belang in het hart van de Rothschilds, waaronder in het bijzonder Lynn en Evelyn Rothschild binnen de VS jurisdictie. De kwestie Centrale Bank is nu gesloten. September is een complete positieve reboot van de wereld bankwezen te zien.

UPDATE 6:  JFK Patholoog Michael Baden   aanwezig bij vermeende autopsie? Is deze zieke signalering of bevestigen ze zijn vrij zeker dat we zijn allemaal volledig dom? We maken niet deze shit up.

UPDATE 7: Epstein’s Last bezoeker per Rudy Guliani Deep Sleep Leak

WAARSCHUWING LET OP: Dit is desinformatie, maar beter dan de absolute onzin wordt uitgevoerd door de zionistische gecontroleerde zet New York Times en New York Post .

Referenties: Top drie Epstein korte URL’s:

Who Is Robert David Steele?

Voormalig Marine Corps infanterie-officier, voormalig CIA-spion, oprichter moderne Open Source Intelligence (OSINT) tucht, top non-fictie reviewer (2.500+ beoordelingen over 97 non-fictie categorieën), aanbevolen voor de Nobelprijs voor de Vrede in 2017. Meer informatie: https: //robertdavidsteele.com