Robert Kennedy Jr. brandt Bill Gates en zijn stichting tot de grond toe af

Robert Kennedy Jr. brandt Bill Gates en zijn stichting tot de grond toe af

22 april 2020 0 Door Indignatie redactie

Robert Kennedy Jr., neef van de voormalige president John F. Kennedy en een anti-vaccinatie-activist, bekritiseerde onlangs Bill Gates omdat hij, naar zijn mening, een soort “dictatuur” van vaccins leidde als een manier om zijn vele bedrijven met betrekking tot vaccinatie.

De filantropische moordpartijen van Bill Gates in 5 “projecten”

Robert Kennedy Jr. brandt Bill Gates en zijn stichting tot de grond toe af. Hij slaat de plank gedeeltelijk mis, door het niet of slechts voorzichtig over zijn financiële tentakels te hebben, maar wellicht komt dat ooit nog eens. We nemen enkele stukken van Kennedy over, dus Billy Boy kan hier even mee vooruit. De successtory van de onvolprezen Microschroot gauwdief Bill Gates in vijf Projecten.

(1) Het Polio project in India en elders

Polio uitroeien met 1,2 miljard dollar. Gates nam de controle over van India ’s National Advisory Board (NAB) en gaf mandaat om 50 types poliovaccins (te gebruiken vanaf 5 jaar) aan elk kind 5 jaar én jonger. Indiase artsen geven de Gates-campagne de schuld van een verwoestende polio-epidemie die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen heeft verlamd. Maar pas in 2017 heeft de Indiase regering het vaccinprogramma van Gates stop gezet en Gates en zijn handlangers uit de NAB gezet. Hij mocht India oook niet meer in. Het aantal gevallen van polio verlamming daalde toen snel. In 2017 gaf de Wereldgezondheidsorganisatie met tegenzin toe dat de oorzaak van de wereldwijde polio-explosie voornamelijk een gevolg van het gebruikte vaccinstam is, afkomstig van het Gates’ Vaccinprogramma. De meest angstaanjagende epidemieën in Congo, de Filippijnen en Afghanistan zijn allemaal verbonden met de poliovaccins van Gates. In 2018 was ¾ van de poliogevallen wereldwijd afkomstig van de anti-poliovaccins van Gates.

(2) Het HPV project in India

In 2014 financierde de Gates Foundation tests van experimentele HPV-vaccins, ontwikkeld door GSK en Merck, op 23.000 jonge meisjes in afgelegen Indiase provincies. Ongeveer 1200 meisjes hadden ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuunziekten en vruchtbaarheids-stoornissen. Zeven meisjes stierven. Onderzoeken van de Indiase overheid hebben aangetoond dat de door Gates gefinancierde onderzoekers consequent de meest inhumane ethische overtredingen hebben begaan: kwetsbare dorpsmeisjes onder druk zetten in het proces, hun bezorgde ouders pesten, toestemmingsformulieren vervalsen en botweg medische zorg aan de gewonde en zieke meisjes weigeren. Deze zaak ligt nu bij het Hooggerechtshof van het land.

(3) Het malaria project

In 2010 financierde de Gates Foundation een proef met een experimenteel malariavaccin van GSK, waarbij 151 Afrikaanse baby’s zijn omgekomen en bij honderden andere ernstige nadelige gevolgen werden veroorzaakt, waaronder verlamming, epilepsie en koortsachtige stuiptrekkingen bij 1.048 van de 5.049 kinderen.

(4) Het meningitis project

Tijdens de MenAfriVac-campagne van Gates 2002 in Afrika ten zuiden van de Sahara hebben Gates-medewerkers duizenden Afrikaanse kinderen onder dwang gevaccineerd tegen meningitis. Tussen de 50-500 kinderen ontwikkelden zich verlammingsverschijnselen. Zuid-Afrikaanse kranten klaagden: “Wij zijn proefkonijnen voor de farmaceutische industrie”. Nelson Mandela’s voormalige Senior Economist, Professor Patrick Bond, beschrijft de filantropische praktijken van Gates als “meedogenloos” en “immoreel”.Lees ook:  Coronavirus: China’s reactie en verkeerde informatie

(5) Het Project World Health Organisation (WHO)

De “depopulatie agenda”.

In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO met de belofte om de populatie te verminderen, gedeeltelijk door middel van nieuwe vaccins. Een maand later vertelde Gates aan een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de bevolking kunnen verminderen”.

In 2014 beschuldigde de Kenya’s Catholic Doctors Association de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onvrijwillige Keniaanse vrouwen met een nep “tetanus” vaccinatiecampagne.

Onafhankelijke laboratoria detecteerde de chemische sterilisatieverbinding in elk getest vaccin.

Na het jarenlang ontkennen van de beschuldigingen, gaf de WHO uiteindelijk toe dat men 10 jaar eerder het steriliteitsvaccins was begonnen te ontwikkelen. Vergelijkbare beschuldigingen kwamen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

Een studie van 2017 (Morgensen et al. 2017) toonde aan dat de populaire DTP vaccinatie van de WHO meer Afrikaanse mensen doodt dan de ziekte die het pretendeert te voorkomen. De sterftecijfers van gevaccineerde meisjes waren maar liefst 10x hoger dan dat van niet-gevaccineerde kinderen. Niettemin weigerden Gates en de WHO het dodelijke vaccinatieproces stop te zetten dat de WHO jaarlijks aan miljoenen Afrikaanse kinderen dwingend voorschrijft.

Voorstanders van de wereldwijde volksgezondheid over de hele wereld beschuldigen Gates ervan de WHO-agenda te kapen. De WHO stopt met de projecten waarvan bewezen is dat ze besmettelijke ziekten inperken, dat wil zeggen : schoon water, hygiëne, voeding en economische ontwikkeling. Beweerd wordt dat hij de WHO middelen heeft omgeleid om zijn persoonlijke fetisj te dienen – namelijk dat een goede gezondheid alleen uit een spuit komt.

Naast het gebruik van zijn filantropische belastingvrije geldmiddelen om de WHO, UNICEF, GAVI en PATH te controleren en zijn wil voor te schrijven, financiert Gates ook particuliere farmaceutische bedrijven die vaccins ontwikkelen en produceren en daarnaast een groot netwerk van frontgroepen uit de farmaceutische industrie die misleidende propaganda rondbazuinen, frauduleuze studies ontwikkelen, toezicht houden op overheidsinstanties en psychologische operaties uitvoeren tegen de aarzeling om vaccins te gebruiken. Ze gebuiken hiervoor de macht en het geld van Gates om afwijkende meningen het zwijgen op te leggen en de naleving van de door hen opgestelde regels af te dwingen.

In deze recente non-stop Pharmedia-optredens constateert Gates glunderend dat de Covid-19-crisis hem de mogelijkheid biedt om zijn derdewereldvaccinatieprogramma’s nu ook op Amerikaanse kinderen los te laten, de wetgeving aan te passen en aldus kan afdwingen.Lees ook:  Yi Gang wil de crash door coronavirus met een biljoen stoppen

Tot zover Robert Kennedy. Volgens mij weet hij meer over Billy Needle…..

Dus Bill Gates moet de wereld redden, met zijn obsessie om alles wat los en vast zit te injecteren met een depopulatievaccin? Het is bekend dat hij zijn kindertjes nooit ergens mee heeft laten inspuiten, dit volgens zijn arts, die het naar het laat aanzien niet meer kan navertellen.

Je snapt er eigenlijk niets van dat deze vent nog in een vliegtuig mag stappen en de wereld rond mag reizen. Zou er niet gewoon een arrestatiebevel van India of Kenia uit moeten gaan? Of worden de United States Tomahawk kruisraketten dan in stelling gebracht…..c.q. een paar passagiersvliegtuigen een MH-17/MH-370 bezorgd…. Je wéét het niet, tegenwoordig…..

ERNSTIGE Beschuldigingen! Robert Kennedy Jr. wijst Bill Gates erop om met vaccins te experimenteren met mensenlevens

Om het bovenstaande te illustreren, beweerde hij zelfs dat hij polio probeerde uit te roeien met $ 1,2 miljard, dus nam hij de controle over van de National Advisory Board (NAB) en bestelde naar verluidt 50 vaccins in plaats van vijf , voor elk kind onder de 5 jaar. Als gevolg hiervan, waarschuwde Kennedy, geven Indiase artsen de Gates-campagne de schuld van een vaccinstam die tussen 2000 en 2017 496.000 kinderen verlamde.

Nadat de campagne was opgeschort, daalde de verlammingssnelheid naar verluidt sterk.

Evenzo gaf Kennedy aan dat de Gates Foundation in 2014 experimentele tests van HPV-vaccins heeft gefinancierd, die zijn ontwikkeld door GSK en Merck. De tests werden uitgevoerd op 23.000 meisjes in afgelegen Indiase provincies, en ten minste 1.200 leden aan ernstige bijwerkingen, waaronder auto-immuun- en vruchtbaarheidsstoornissen . Zeven stierven.

Onderzoeken door de Indiase regering zorgden ervoor dat Gates-functionarissen de meisjes en ouders dwongen de tests uit te voeren.

In 2010 financierde Gates blijkbaar een proef met het experimentele HSK-malariavaccin dat 151 Afrikaanse kinderen doodde en ernstige bijwerkingen veroorzaakte zoals verlamming, toevallen en koortsstuipen bij 1.048 van de 5.049 kinderen.

Kennedy haalde veel andere gevallen aan waarin de stichting naar verluidt grote investeringen in kwetsbare bevolkingsgroepen deed en nadelige gevolgen had. Nu vestigt de activist de aandacht op het voornemen van Gates om zijn vaccinatieprogramma op Amerikaanse kinderen toe te passen.

Tot dusver heeft de zakenman echter geen verdere details verstrekt of op de aantijgingen gereageerd.