Prinses Diana Documentaire; must see

Hallo Lieve bezoekers,

Deze is bij ons verschenen en ook bij anderen onder ons. Door ieder deze mogelijkheid te bieden om deze te zien en de WAARHEID wat zover ieder dat voor zich zelf uitmaken kan toch ook deze bekeken heeft en inzicht verschaft over hoe en wat. De vragen misschien beantwoord krijgt ,en dit soort info ook niet in de leerboeken en bibliotheek te vinden is. Mijn vragen zijn voor een gedeelte ingevuld en jammer dat het zo heeft moeten gebeuren, of dat de onderste steen ooit boven komt drijven weet ik niet. Ik weet wel dat ik niet graag in de schoenen sta van de personen die veel meer weten en zwijgend alles mee het graf in gaan nemen als hun tijd daar is.!! Geweten heet dat. Ook dit is ieder zijn eigen keuze toch ?!! het is interessant om te luisteren en te zien wat ze ons willen vertellen.

Ik heb dit via de BRON ; YOURNEWSWIRE.COM

Onwettig doden is een 2011 Britse documentaire film, geregisseerd door Keith Allen, over de dood van Diana, prinses van Wales en Dodi Fayed op 31 augustus 1997.

De film werd verboden in 2012 na wordt geseponeerd door advocaten tegen potentiële laster rechtszaken. Producenten gaf toe dat advocaten hen had gewaarschuwd om 87 bezuinigen als ze wilden de film in Groot-Brittannië te tonen.

De film kostte £ 2.500.000 te produceren en is nooit gezien door het publiek.

VIA DEZE BRON KUN JE DE FILM BEKIJKEN THANKS DAT JE KIJKT .

Een absolute must see. Deze ongesneden, ongecensureerde versie mag niet online te blijven voor zeer lang. Gelieve te delen deze heinde en verre.