Doorzichtelijk en …..

Hallo Lieve bezoekers,

Ja, het rommelt goed in de Zorg. Je kunt er over van alles en nog wat terug vinden op het net, surfen noemen ze dat. Ooit/Nooit gedacht dat ik ooit zo zou surfen ?! (haha)

Doordat ik met verschillende personen spreek die werkzaam hierin zijn krijg je vaak een ander inzicht op de zaken die er spelen en die ze uitspelen met het VOLK. (wij dus ; de Burger)

2099e9604dba0fff814520e1bb732d73

Ik wil en val niet graag in herhaling maar doordat ik vaak gevraagd wordt om mijn zorgplan nog eens te vertellen krijg ik steeds meer inzicht die dieper gaat en ook de achter liggende handelingen van de overheid.

Door de gesprekken met de Gemeente en dat we opzij geschoven zijn, het gesprek wat ik had wat zo vers bij me blijft in woorden en de lichaamstaal die er toen aanwezig was. Wordt ik steeds helderder van inzicht en vooral doorzichtgelijk. Waar ik heel dankbaar voor ben dat ik dit waarnemen en beleven mag als toeschouwer en hoofdrolspeler wauw toch ?!!

Dat de meeste een half jaar contract(verlening) hebben ontvangen van de thuiszorg, even geen zorgen even opgelucht adem halen even geen stress. Later dan zien we wel weer. Onderdrukking van de stressfactor zal zijn vruchten afwerpen, de chaos in de zorg en gemeente die zich in alle bochten wringen om het soepel te laten verlopen. (wat NU al gaande is)

Zelf tot hun oren in de chaos jee, wat zal dat brengen ook voor hun is het een stressrace aan gebroken ook al weten zij de plannen wel/niet. Om die nu uit te voeren met de blokkades die ze niet voorzien hadden, ja, dat geeft een zwaar hoofd-hoofdpijnen en oververmoeidheid. Maar goed dat het stress gevoel er is toch, heel simpel, iets wat wij allemaal wel kennen en er gewoon over heen stappen tot de Brunout om de hoek komt kijken pieppiep. Ik dwaal af van de werkelijkheid, ik was gebleven bij ……….

O ja, Ik verspelde al een dikke anderhalf jaar dat de Zorg de thuis zorg verdwijnt, dat de personen met een WAJONG-IVA-WW in ieder geval een uitkering tot hun beschikking hebben dat deze groep mensen in de vrijwilligers banen stappen en zo hun uitkering krijgen door het uitvoeren van werk.In eerste instantie een goed plan, maar deze groep hebben zelf vaak beperkingen en willen heel graag, het zijn overlevingsdeskundige in heel veel opzichte mentaal en fysiek. Dus die positiviteit in een groep laten rond zweven wat zorg heet ; thuiszorg en dat deze groep langer thuis aan kan knommelen, houd de gemoederen lekker zoet en vooral bezig. Met gevolg dat er dadelijk veel met ziekte thuis zitten en de farmaceutische wereld weer een boost krijgt is er weer werk voor anderen. Het is een herhaling van iedere keer weer !! En gaan ze niet met het aanbod wat zij doen akkoord dan worden zij ontslagen. Gevraagd zal worden om in te stemmen met een salarisverlaging, wat een aantal ook zullen doen hoor heel begrijpelijk. En door dat het een specifieke groep uit de samenleving is zullen deze medewerkers met een toch al laag inkomen niet de maandelijkse lasten kunnen dragen om nog lager te gaan dan hun UITKERING ??!! 

FRAUDE ; Bij het PGB en de zorgverzekeraars en instellingen worden zo opgedreven en zo bespeelt dat het wel moet, anders komen ze er niet aan uit. Ook de Stichtingen die vrijwilligers hebben worden nu aangepakt met ja, hoe zal ik dit nu eens noemen ; heb er geen woorden voor. Maar goed de Overheid zal er alles aan doen om het de mens zo lastig mogelijk te maken met hun wetjes en ditjes en datjes. Je kunt hier zoveel terug vinden op het net. dat de werkelijkheid zo schittert dat het VERBLIND ?!!

Door een PARTICIPATIEWET in te voeren ; Partywet noem ik het, geeft het ware woord echt geen glans !! Een wet voor de PARTYEN die het meest ja knikken en zo hun werkwijze doen wat HUN opgelegd wordt van de HOGERE hand.! Daarom is Nu in veel gemeente onenigheid over de samen werking die dadelijk plaats gaat vinden met verschillende partyen samen werken en tot 1 fuseren. Wat is dit voor brabbel geschrift nee, lieverd ik zal een stukje citeren van Gewoon nieuws nov.19, 2014 van Jenny Cok ;

“In het plan wordt de uitvoering van de basiszorgverzekering weer een publieke taak. ‘Eén organisatie is veel goedkoper dan vele verschillende zorgverzekeraars en omdat we het publiek organiseren is het niet meer nodig om zoveel premiegeld op te potten. Daarbij laten we de tijd van winst maken met duur betaalde premies ook achter ons.’

Dit kun je na kijken en terug vinden maar toen had ik mijn gesprekken al lang gehad bij gemeentes en instanties die mij bekeken of ik van uit de ruimte naar de Aarde was gekomen, oftewel in het Nederlands ” een idioot”. mevr. Leijten had en heeft hier toen al een dikke 10 gescoord maar dat laat ons Schippertje niet zomaar door varen, ben je mal.

Ik wil je alleen maar zeggen, let op met wat je doet en waar je mee instemt, voelt het niet goed, doe het niet. De keuze is goed zoals JIJ hem maakt die is voor jouw van toepassing en je mag ontvangen wat voor jouw van toepassing is en niet voor een ander bestemd is dat is de scheidings- weg die nu heel duidelijk zichtbaar wordt voor vele die al wakker zijn en verder zien dan wat ze zien. De jeugd weet dit allemaal al en worden bestempeld met onhandelbaar en lui. Terwijl ze veel inzichtelijker zijn dan de meeste 2 voeters die rondlopen. Het is een proces van verandering waar we met zijn alle door gaan en beleven, vandaar dat de RIJKERE rijker zijn geworden in het MATERIAAL DAT GELD HEET EN BEZITTINGEN = hebzuchtiger. Dat is het grote verschil met de arme die rijker zijn geworden in samen zijn en innerlijk thuis komen, en terug naar de BASIS gaan de verandering omarmen en er mee aan de slag gaan. En zullen slagen. Geloof me maar.

wake-up-and-be-awesome-wooden-sign-closeup

Vraag je eens af wie is rijker ??!!! en te vrede ??!!

Laat je niet gek  maken in de zorg en werk en weet ik wat en waar allemaal het naar je toe komt vanuit de media de mindcontrole boemdings. Werk vanuit je Hart en het zal beloond worden.

illusie

 

Ik wens je een fijne dag vandaag.

WHITE LOVE FOR YOU ALL.

 

BRON EN LEER-INFO:

http://www.volkskrant.nl/brieven/thuiszorgmedewerkers-thebe-ontslagen-terwijl-directie-dik-betaalt-wordt~a3821191/

http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/11/leijten-weg-met-de-zorgverzekeraars/#.VJWlEVISY

http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=M4&l=NL

www.ninefornews.nl/waarom-breekt-er-geen-opstand-uit-de-zorg/

http://in5d.com/suicide-note-from-teen-reveals-the-secret-of-life/