Pillen en de Grillen ervan. Deel 2.

Hallo lieve mensen ,

Wat een mooie zaterdag vandaag net zoals alle andere zaterdagen, de zon schijnt ook al is het een grauwe dag . Het is maar net wat JIJ er van Maakt toch ?

Ik had op 21 nov deel 1 geschreven en in het artikel vermeld dat het deel 1 is Nu is deel 2 geboren en hopelijk dringt het tot jullie door wat er Nu toch aan de hand is.

Het is een gegeven dat ieder zijn eigen keuze is met slikken van medicatie maar het mag ook een gegeven zijn dat je weet wat je Slikt. Ik wil het wel altijd weten het is mijn recht dat ik het mag weten.

En misschien kan ik het met kruiden alleen maar sterker en helender maken , een combinatie is altijd mogelijk echt waar .

Onmogelijk maakt het mogelijk ! Waar of Waar.

Samen werken tussen huisarts / specialist is een vertrouwens- kwestie en heel menselijk gericht maar het lijkt wel dat de richting verandert is . Hoezo kan het zijn dat als er iets is met  mijn huisdier en ik kan niet komen dan bel ik de dierenarts en die komt meteen vreemd hé ,als ik de huisartspost bel dan dien ik me in allerlei bochten te wringen om daar te komen ?? rare wereld toch ??!!

Maar goed dit is onder het volktaal gesproken zo zullen we het dan maar zeggen en benoemen  !!

We geven het al zolang aan op verschillende sites kun je er info over vinden, maar lees je het wel wat er echt staat of lees je wat je wilt lezen en je kop in zand steken ? Er zijn andere mogelijkheden maar ook de combinatie ervan is mogelijk en geheel vrij komen van deze medicatie is mogelijk als het je gegeven is . Gemakkelijk is het niet dat geef ik toe, maar het leven is in het geheel niet gemakkelijk en toch gemakkelijk het is welke draai je eraan geeft. Een afbouw is ook een mogelijkheid en ik heb cliënten begeleid die afgebouwd en zonder zijn nu , maar ook minder en kruiden toegevoegd of de korrelkuur van Alfons Ven en de Schumann Resonantie in werking gezet / geactiveerd . En er zijn mooie ,gelukkige en vreugdevolle resultaten mogen toekomen aan de persoon die er voor ging.

Gemakkelijk NEE NEE  echt niet de afkick verschijnsel is heel zichtbaar, en daar komt de denkwijze en gevoelswijze ook nog eens om de hoek kijken.

AANDACHT VOOR AANDACHT = WONDERBAARLIJK LIEFDEVOL.en  GEEN BERG IS TE HOOG VOOR JOU. DIE CREËER JE ZELF,  JE EIGEN BERG.

En wonderen bestaan je dient het ZELF  toe te laten en niet over je af te roepen DAT JE EIGENWAARDE DAALT TOT HET NULPUNT.!!!!

Laten we eens kijken wat Gewoonnieuws schrijft ter aanvulling anders zeg je wat een gewauwel en blablabla NEE LIEF MENS IK BEN GEEN SCHAAP.!!

We zijn inmiddels in 2013 en moet er geconstateerd worden dat het aantal Ritalin recepten of gelijkwaardige middelen welke uitgeschreven worden tussen 2003 en 2008 zijn verdubbeld en sinds 2009 nog steeds een stijgende lijn is.

Een studie uitgevoerd op laboratoriummuizen toont verder dat de effecten van Ritalin gebruik vaak vrijwel gelijk zijn aan die van cocaïne, wat grote zorgen zou moeten baren bij ouders die hun kinderen behandelen met de medicijnen. Het onderzoeksteam verbonden aan de Rockefeller Universiteit heeft aangetoond dat methylphenidate, het actieve ingrediënt in het ADHD medicijn, vrijwel dezelfde lange termijn schade oplevert als de harddrugs.

door Jenny  op nov.21, 2013, 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=RPQQ7Q5ec3A

Ik zal het anders stellen lief mens namelijk; Wiet / drugs daar zijn we o zo tegen WAAR OF WAAR . nu wat doen we eigenlijk we geven ze het op recept , vinden een gedrags- verandering totaal niet meer kunnen. Wiet mag niet verbouwt worden maar canabis is een heilige plant en zorgt en geeft niet allen voor het medische / helende werking maar ook goed voor isolatiebouw, kleding , andere materialen ,auot’s kunnen er van gemaakt worden maar wordt onderdrukt en vals info over gebracht op de burger het wereldvolk  heeft een ander kijk erop dat ons zo is toegebracht onder mind controle dat we zien wat we willen zien en niet de werkelijkheid. Want dan zou het heel anders economisch zijn en struisvogelpolitiek zou verdwijnen , gezonde en vreugdevolle mensen ja maar dat is nu net niet de bedoeling NEE  nee ; ieder dient down, depri en en als een robot en schaap te handelen en te leven en te zijn. oooooo Ja hé wat zeg je me nu ???  ieder dient down, depri en en als een robot en schaap te handelen en te leven en te zijn.

Maar de jongeren geven er geen gehoor meer aan dat hoor je als je naar ze luistert , en zij komen in opstand ook de oudere die het weten wat er verborgen is ,weg gehouden en verdraaid voor het volk de burger zoals jij en ik.

Of vlieg ik hier uit de bocht ???? Schokkend is de waarheid altijd maar innerlijk weet je het ,open de deur voor jezelf , dat is de verantwoordelijk wat je draagt over en voor jezelf .Eerst daar mee beginnen dan kan de omgeving  ook delen met je ??

Hoe duidelijk wil je het voorgeschoteld hebben ??

Citeer uit Niburu.co het volgende ; Vitaminen zijn levensgevaarlijk en natuurlijke geneesmiddelen moeten verbannen worden omwille van de farmaceutische industrie, althans dat willen sommigen ons doen geloven.

Via de David Icke website werden wij opmerkzaam gemaakt op een artikel wat geschreven is door een aantal artsen en al in 2004 is gepubliceerd op de website LEF (Life Extension Magazine). Het artikel heet: “Death by Medicine” en het komt met een aantal onthutsende cijfers. Dit zijn weliswaar wat oudere cijfers en voor Amerika, maar ongetwijfeld zal deze situatie in de loop der jaren niet verbeterd zijn, hooguit verslechterd.

In het kader van de voortdurende hetze tegen natuurlijke geneesmiddelen is het van groot belang om te beseffen wat voor schade wordt aangericht door het gebruik van farmaceutische medicijnen.

Er staat onder andere:

Er is iets fout als gezondheidsorganisaties beweren dat vitaminen gevaarlijk zijn en tegelijkertijd de gepubliceerde statistieken volkomen naast zich neerleggen waarin staat dat de door de overheid goedgekeurde medicijnen het grootste gezondheidsgevaar opleveren.

Tot nu toe konden we op Life Extension alleen maar geïsoleerde statistieken citeren om de gevaren van conventionele medicijnen onder de aandacht te brengen. Niemand had ooit de moeite genomen om alle gepubliceerde statistieken die te maken hebben met verwondingen en sterfgevallen veroorzaakt door overheid goedgekeurde medicijnen, te combineren. Dat is nu veranderd.

Een groep onderzoekers heeft uiterst nauwkeurig alle statistische bewijzen onderzocht en hun conclusies zijn absoluut schokkend. Zij hebben een artikel gepubliceerd wat “Death by Medicine” heet en overtuigend bewijs levert dat het gezondheidssysteem van vandaag de dag vaak meer kwaad dan goed doet.

Dit rapport, wat volledig is onderbouwd met bewijs, laat zien dat het aantal mensen die in een ziekenhuis een nadelige/negatieve reactie vertonen na gebruik van voorgeschreven medicijnen, in totaal 2,2 miljoen mensen per jaar bedraagt.

Het aantal onnodig voorgeschreven recepten voor antibiotica ten behoeve van virale infecties bedraagt 20 miljoen per jaar.

Het aantal onnodige medische en chirurgische uitgevoerde procedures bedraagt 7,5 miljoen per jaar.

Het aantal mensen wat per jaar onnodig wordt opgenomen in een ziekenhuis bedraagt 8,9 miljoen per jaar.

Het meest schokkende cijfer is echter het aantal doden per jaar door conventionele medicijnen, dit ligt op een onthutsend totaal van 783.936 per jaar.

Dit bewijst zonder twijfel dat het Amerikaanse gezondheidssysteem de nummer één doodsoorzaak is geworden in Amerika. Ter vergelijking, in 2001 was het aantal mensen wat stierf aan hart- en vaatziekten 699.897 en kanker 553.251.

Wij hebben dit artikel op onze website gepubliceerd om het totale falen van het Amerikaanse gezondheidssysteem te herdenken.

Aldus de website van David Icke.

Bron:
David Icke
Life Extension Magazine 

http://www.youtube.com/watch?v=6MZvPw3IX9o

Ik hoop dat de fragmenten goed te kijken en te beluister zijn ik hoor het dubbel en in echovorm maar laat je niet tegen houden om het te kijken. We worden in de gaten gehouden mijn excuses ervoor. Dit is belangrijk voor je.http://www.youtube.com/watch?v=6MZvPw3IX9o

Read more ; gewoon nieuws. Medisch

Met dank aan de info voor deze te delen met jullie.

Warme Hart Groet