The Perception Deception van David Icke.

De Perception Deception is voorbestemd om een werk opgenomen door de geschiedenis als het meesterwerk dat de wereld veranderd is.

Hallo en een goedemorgen deze morgen lief mens,

Ja het boek van David Icke is nu ook als e-book te verkrijgen, het geeft een dieper inzicht op vele zaken die zich nu afspelen Wereldwijd, maar ook dat het begrijpbaar is .Dat is zo belangrijk, en hoe hou je erin staande dat is ook heel belangrijk dat je niet omgeschofelt wordt .Maar blijft staan als een goed gewortelde boom.

Hier wat details over de inhoud ervan.

David Icke, ‘s werelds meest controversiële auteur, heeft de laatste kwart eeuw het ontrafelen van de geheimen van het heelal, de werkelijkheid en de krachten die onze wereld te manipuleren doorgebracht.

Wat eens belachelijk gemaakt en ontslagen wordt nu keer op keer bevestigd als Icke, een cijfer van plezier voor zo lang, wordt erkend als een man ver vooruit zijn tijd.

In dit immense werk van 435.000 woorden, 900 pagina’s en meer dan 800 illustraties, Icke legt in-dot aangesloten detail een leven van onderzoek en inzicht over onze ‘-computer’ gesimuleerde realiteit, het holografisch universum en de verborgen niet-menselijke krachten die manipuleren menselijk leven via hybride bloedlijn families en netwerken tot een wereldwijde Orwelliaanse toestand van totale controle.

Wat Icke bloot over een breed scala van verbonden onderwerpen, mensen en gebeurtenissen biedt de tools en het bewustzijn voor de mensheid om deze ontvouwen nachtmerrie te stoppen en de wereld te herstellen tot wat het ooit was en weer zal zijn – een plaats van liefde, harmonie, vrede en ontwaakt bewustzijn.

Zoals Icke zegt: ‘. Ik kan nu zien dat mijn hele leven heeft het voortouw genomen om dit boek’

De Perception Deception is voorbestemd om een ​​werk opgenomen door de geschiedenis als het meesterwerk dat de wereld veranderd is.

Inclusief 32 pagina’s van het originele kunstwerk door Neil Haag.

Wil je dit downloaden dat kan via deze link hier.

Een E-book is geheel van deze tijd ,maar ook zo bekeken dat je de Moeder Natuur niet schaad voor het papier geweldig toch .

http://www.youtube.com/watch?v=q9AM8zM7_V0

Wij wensen je veel plezier met het nieuwe Boek van David Icke.

Bron; http://www.davidicke.com/headlines/

Warme Hart Groet  Team Take Care 4.