NESARA / GESARA: De dageraad van een nieuwe wereld

https://web.telegram.org/k/#@DavidWilcock

“Het einde van de armoede, het einde van de schulden, het begin van een nieuwe gouden eeuw!”
Bereid je voor op een wereld waarin armoede, honger en schulden overblijfselen uit het verleden zijn, vervangen door mondiale welvaart en duurzame vrede voor iedereen!

💥 NESARA bundelt krachten met GESARA 💥

In een monumentale verandering heeft NESARA, een alomvattend economisch hervormingsplan voor de Verenigde Staten, zijn lot verenigd met GESARA, zijn mondiale tegenhanger. Deze gedenkwaardige aankondiging luidt een diepgaande transformatie in die niet alleen gevolgen zal hebben voor de Verenigde Staten, maar ook voor een coalitie van 206 soevereine naties wereldwijd. De spil van deze transformatie is het nieuwe financiële systeem dat binnen GESARA is verankerd.

🌍 Een mondiaal goudstandaard-monetair systeem 🌍

Zodra GESARA centraal staat, zal het Internationale Monetaire Fonds (IMF) het begin verklaren van een ‘mondiaal goudstandaard monetair systeem’. In dit nieuwe tijdperk zullen alle resterende fiatvaluta worden ingewisseld voor door goud gedekte valuta, een belangrijke stap verwijderd van papiergeld. De opmars naar digitale valuta zal onder dit vernieuwde financiële systeem aan kracht winnen.

📈 Een transitie geworteld in eenvoud 📈

Om een ​​naadloze overgang te garanderen, zijn er zorgvuldige voorbereidingen getroffen. Het nieuwe financiële systeem is al maanden operationeel en wordt veilig gehost op een kwantumserver die ongevoelig is voor hacking of ongeautoriseerde toegang. Cruciaal is dat de proliferatie van rijkdom een ​​hoeksteen van deze transformatie is. Nieuwe vermogensbezitters zijn eerder geneigd bij te dragen aan humanitaire inspanningen, waardoor uiteindelijk de welvaart voor iedereen wordt bevorderd.

📊 Mechanismen voor het opbouwen van rijkdom 📊

Deze transformatie zou kunnen leiden tot een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, wat paradoxaal genoeg een katalysator voor het opbouwen van rijkdom is. De resulterende stijging van de lonen en salarissen compenseert de prijsdaling als gevolg van belastingverlagingen, soms tot 80% van de eindproductkosten, en luidt zo deflatie in. Lagere energiekosten, dankzij vrije-energietechnologieën, dragen verder bij aan deze financiële renaissance.

🌄De toekomst: een glorieuze realiteit 🌄

Onze toekomst staat klaar om een ​​groots tapijt van innovatie en overvloed te zijn. Technologieën die ooit door de kliek werden onderdrukt, waarvan sommige al eeuwen oud zijn, worden eindelijk losgelaten. De ongerepte wateren van Antarctica zullen bijvoorbeeld dorre gebieden nieuw leven inblazen en leven in alle flora en fauna brengen. Er wacht ons een wereld met gepersonaliseerde creditcards, replicators die alles produceren en een hernieuwd bewustzijn van de kracht van de geest om onze verlangens te manifesteren. Echte gezondheidszorg die in staat is om ons lichaam te verjongen, ledematen en organen opnieuw te laten groeien, en zelfs het verouderingsproces tientallen jaren terug te draaien, ligt in het verschiet.

💰Bevrijding uit financiële ketens💰

Geld en traditioneel bankieren, instrumenten die van oudsher door de kliek werden gebruikt om ons te manipuleren en te controleren binnen een op schulden gebaseerde economie, staan ​​op het punt te verouderen. De munten zullen echter blijven bestaan. Met de wereldwijde eliminatie van staatsschulden zullen de belastingen voor individuen en bedrijven worden verlaagd. In plaats daarvan wordt een vaste omzetbelasting van ongeveer 15% op nieuwe artikelen ingevoerd.

🏰 De ontbinding van de piramide van de mondiale elite 🏰

De huidige piramidestructuur, gedomineerd door de mondiale elite, regeringen en bedrijven, heeft zijn limiet bereikt. Deze structuur bestendigt klassenverschillen en schaarste. Ware spirituele evolutie ontstaat wanneer iemands identiteit materiële gehechtheden overstijgt. Met de komst van vrije energie, geavanceerd transport en replicatoren die voor iedereen toegankelijk zijn, ontstaat echte gelijkheid.