NAVO WIL POLEN GEBRUIKEN!

NAVO WIL POLEN GEBRUIKEN! DE SULWALSKI-GAP ALS INGANG VOOR DE NAVO-KRACHTEN!

De Duitse media heeft het NAVO-plan voor “dreigende oorlog met Rusland” aangekondigd. Het onlangs goedgekeurde plan op de NAVO-top in Vilnius in Litouwen.

Het plan van 4,000 pagina’s omvat:

  • Ontwikkeling van 300,000 NAVO-militairen aan de Russische grens. Deze strijdkrachten zullen op een hoog niveau van paraatheid zijn!

-De topcommandant van de NAVO-strijdkrachten in Europa zal sommige beslissingen kunnen nemen zonder de alliantie te raadplegen.

– Duitsland wordt het belangrijkste materiële en technische steunpunt voor de strijdkrachten van de alliantie. Er is zelfs een tweede hoofdkwartier van de grondtroepen van de NAVO in Wiesbaden, Duitsland.

– Daarnaast hebben de grote NAVO-landen verantwoordelijkheids gebieden gecreëerd voor staten aan de oostkant van het bondgenootschap.

– De alliantie is van plan de eenheden te versterken met zware wapens, de voorraden langeafstandsraketten en artilleriesystemen te vergroten.

-De 100,000 Amerikaanse soldaten blijven in Europa.

DE NAVO WIL 100,000 TROEPEN NAAR POLEN VERPLAATSEN!

Waarom een direct transportplan van 100,000 NAVO-soldaten in Polen;

  1. De grondtroepen van de NAVO zullen West-Oekraïne binnenvallen, zodat Wagner er niet in slaagt de Oekraïense grens te sluiten.
  2. Of voorspelt de NAVO een direct conflict met de strijdkrachten van Wagner in de gang van Suwalki, Litouwen?

WAGNER HEEFT ONGEVEER 90,000 TROEPEN IN WIT-RUSLAND INGEZET!

Polen zal door de NAVO worden gebruikt als een van de toegangen voor de NAVO-troepen tot het grondgebied van Oekraïne! Als dit gebeurt zul je een heel ander Rusland zien, het zal veranderen in een woedende beer!!

Subscribe @THEPARRHESIANL