Dossiernummer:22571227 Opgave restant saldo D1

Emailbericht van Inkassier Gerechtsdeurwaarders en INcasso

Lieve Ilse van Garrel, Dank voor jullie E-Mail, zowel als bedrijf en natuurlijkpersoon (mens).

Deze heb ik ter kennisname aangenomen. Zal bij het dossier komen om mijn claim aan Ilse van Garrel te gaan verzilveren.

Door hert bevestigen van deze valse claim van het VGZ via u bedrijf, bent u akkoord gegaan met mijn voorwaarde waardoor ik mijn claim kan gaan opeisen.

Het was erg aangenaam zaken met u bedrijf te doen, je vind niet vlug domme systeem Autisten waarbij dit lukt, dus gefeliciteerd met je aangeboren domheid.

U kunt geen mandaat tonen van u bedrijf die u machtigt om illegaal mensen te misleiden met spook rekeningen waar geen contract aan ten grondslag ligt.

Daar u als mensenhandelaar optreed zonder mij als Mens te willen erkennen, geld er een wettelijke commerciële handels rente over mijn vordering aan u als bedrijf, waarbij Ilse van Garrel bestuurders aansprakelijk is gesteld door mij, en haar geen autoriteit verleend heb om mij te chanteren met mijn dode rechtspersoon die ik als levend mens nooit met een ziek systeem ben aangegaan.

Mocht dit onverhoopt wel onbewust het geval zijn geweest ik deze machtiging van het corrupte Illegale Hitler Kabinet intrek.

Dank het systeem autisme van u leiden heeft u niet in de gaten dat het spel snel over is, ik de keuze had en heb genomen om niet aan jullie criminele acties mee te doen.

Zonder een ingeschreven adres heeft het VGZ me niet langer als verzekerde in zijn bestand zitten, ook daarom is u claim niet ontvankelijk voor mij.

Het VGZ had 5 werkdagen te tijd om alle afgedragen premie onder dwang aan mij terug te betalen door het ontbreken van een geldig contract met mij.

Het corrupte rechtssysteem is niet voor levende mensen, maar voor dode entiteiten, vandaar dat een contract van wie dan ook met het VGZ nietig is.

De corrupte rechtspraak heeft zich zelf opgeheven, daar 11 Presidenten van de rechtbanken in bezet Nederland als kennisdrager niet artikel 162 Sv hebben toegepast om de Genocide op de bevolking te stoppen vanaf 10 februari 2022.

Dit maakt dat het VGZ medeplichtig is aan GENOCIDE, daar zij de verzekerde hun Vaccinatie hebben betaald in opdracht van de Haagse Fascisten uit het Hitler kabinet.

De argeloze verzekerde betalen via de eigenbijdrage bij aan hun eigen executie namens de KROON van de niet legale lamzak Willy de overbodige en zijn Argentijnse allochtoon.

Nu wil het toeval dat ik levend verklaart ben, en in een goede geestelijke gezondheid  verkeer.

Ik jullie dwang en rechterlijke dwaling van het bedrijf Nederland BV niet aan erken, het vermeende vonnis is dus illegaal verkregen en nietig om die reden.

Daarbij komt dat ik geen officiële versie van het vonnis heb ontvangen, waardoor u niet verder kunt met de valse claim die u tegen mij heeft gesteld.

Daar ik mijn eigen leven claim, en geen bedrijfsoverheid inmenging toe sta i mijn privé sfeer, kan het CAK onmogelijk op legale manier een contract voor mij als levend mens afsluiten.

Het bestuursrecht wat daar voor toegepast wordt verbied ik op mij van toepassing te zijn, omdat het een Fake Nederlandse wetgeving betreft, dit terwijl Nederland enkel als Failliet bedrijf bestaat in de VS ingeschreven.

U als Inkassier en Incasso BV heeft een overeenkomst op mijn voorwaarden geaccepteerd vanaf 17 februari 2021 van €2000 per dag oplopend met €100 waardoor de kosten van €33.500.000 ruim zijn gepasseerd.

Voeg daarbij de wettelijke handels rente, wat ruim boven de €34.500.000 in het totaal komt voor u rekening.

U heeft een voorstel van mijn kant om te schikken niet geaccepteerd, waardoor ik mijn claim zal moeten handhaven, terwijl velen een claim aan u bedrijf gaan indienen.

Ilse van Garrel je bent een rund als je met mij stunt.

Lieve Ilse ik kan je van veel betichten, behalve van gezond verstand, toen men dit heeft uitgedeeld moet je al in de achterste rij gestaan hebben, en als troost de lege doos hebben ontvangen.

Als jij goed kan rekenen, reken er dan niet op dat ik je ooit zal betalen voor een valse claim van een bedrijf wat zich medeschuldig maakt aan de misdaad en GENOCIDE tegen de bevolking.

Hartelijke groet en bedank dat ik weer een leuk artikel heb mogen schrijven wat op diverse Website komen.

Als je de waarheid eenmaal weet zal je nooit geen leugen meer accepteren.

Voor alle systeem door-gevaccineerde, kijk je DELA mogelijkheden eens na.

DELA Voor elkaar – Coöperatie van 3 mln. leden

Jullie hebben het immers voor elkaar gedaan om mee te doen aan een dodelijk experiment met een Bio-Wapen voor De-populatie der Globalisten.

:Robert-Theodorus-Gradus: Brekel:

https://operationdisclosureofficial.com/2023/07/21/restored-republic-via-a-gcr-as-of-july-21-2023/

 LogoE-mailbericht  Betreft dossier 22571227Uw referentie   4248977602/VGZInzake          VGZ / BREKEL RTG   Inzake uw schuld aan VGZ Organisatie B.V. inzake VGZ ZORGVERZEKERAAR N.V. stuur ik u hierbij een opgave van het nog openstaand bedrag. U heeft de afgelopen dagen hiervoor al een brief mogen ontvangen per post. hoofdsom…………..€..1.769,47proceskosten……….€….693,14nakosten…………..€…..99,50betekening…………€….157,44rente……………..€…..20,05overige kosten……..€……1,34saldo te voldoen……€..2.740,94  Het totaal bedrag moet binnen 3 dagen na vandaag aan mij betaald zijn. Om het u makkelijk te maken kunt u gebruik maken van onderstaande link waardoor u direct via uw eigen bank de betaling kunt overmaken. Zo hoeft u niet apart in te loggen opdossier Online.        Betaal met iDeal  Betaal met iDeal  Natuurlijk kunt u ook via onze website www.inkassier.nl bij ‘Dossier Online’ met de inlogcode, die op uw brief staat, betalen via IDEAL. Ook kunt u via de website een regeling treffen. U dient het gehele openstaand bedrag ineens te betalen of hiereen betalingsregeling voor te treffen binnen de 3 dagen vanaf vandaag. Mocht de betaling of betalingsregeling niet tijdig door mij ontvangen zijn dan kan de deurwaarder binnenkort bij u aan de deur staan. Ik hoop u voldoende informatie te hebben gegeven over het openstaand bedrag en ontvang graag zie uw betaling of betalingsregeling. Hoogachtend,

Inkassier Gerechtsdeurwaarders & Incasso
Postbus 1089
6801 BB Arnhem
KvK: 09092530

Tel: +31 (0) 26 – 35 25 300 (algemeen)
Tel: +31 (0) 26 – 75 05 400 (dossierzaken)
Fax: +31 (0) 26 – 35 25 310

Email: info@inkassier.nl
Website: www.inkassier.nlDISCLAIMER:
De informatie verzonden in dit bericht en/of de meegezonden bijlagen is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Gebruik door anderen dan geadresseerde(n) is verboden. Indien u dit bericht per vergissing heeft ontvangen, verzoeken wij u ons onmiddellijk hiervan op de hoogte te stellen en het bericht te vernietigen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan. Dit bericht is vertrouwelijk en kan onder een wettelijke of contractuele geheimhoudingsplicht vallen. Hoewel bij de verzending van e-mail de nodige zorgvuldigheid wordt betracht, staat Inkassier niet in voor de juiste en volledige overbrenging van de inhoud van dit bericht, noch voor de tijdige ontvangst daarvan en kan niet garanderen dat de e-mail en bijlagen onder alle omstandigheden vrij zijn van virussen of andere onbekende defecten bevatten. Inkassier aanvaardt geen aansprakelijkheid in deze. Tevens vormen meningen verkondigd in een e-mail niet noodzakelijk de mening van Inkassier.