Manipulatie en dan ………

 

Hallo Trouwe bezoeker,

Ik wil het graag met jullie hebben over MANIPULATIE.

Manipulatie komt helaas in verschillende niveaus voor zowel ; in de Huislijke sfeer / kring , School , Werk ,Sport Vereniging, Instanties (UWV, Gemeente, Vrijwilligerswerk, Huisarts, enz) met grote gevolgen van dien. deze zijn groter dan we in werkelijkheid wel echt weten . Of beter gezegd ;  WILLEN we het wel WETEN.!?

Het is ook moeilijk te door gronden, het klinkt kort door de bocht als ik zeg je kunt beter lichamelijke schade hebben dat is zichtbaar  – emotioneel manipulatie is onzichtbaar dus….. daar kan fijn op in gehakt worden. Klinkt HART . Afschuw roept het naar boven ,ja lieve mensen kind het gebeurt ook in jouw omgeving. Met kids maar ook Volwassenen en wat dacht je van de Oudere / Bejaarde !!???

Deze is een steun in de rug voor de gene die GEESTELIJK GEMANIPULEERD WORDEN en  heel BELANGRIJK IS .

Ik ga ook niet in mijn schulp kruipen dat heb ik te lang gedaan, ik sta voor mezelf DIT BEN IK. Ook al ben je mijn Vader, Moeder, Broer ,Zus of Vriend, of wie dan ook . Wie denk je wel dat je bent om mij zo te behandelen ! Acceptatie en Respect is een hele grote vriend van mij ook al doe je me dit aan. Ik hou evenveel van je ondanks dit , en ben je zo dankbaar dat je me net sterk  maakt op deze manier. Ik heb NU  mensen gevonden die mij hier in ondersteunen, zo dat ik de liefde die ik voor je heb koester en door stuur naar jouw toe.

Jij bent Verbittert, Gekwetst, Gefrustreerd ,en hebt vele HARTE PIJNEN . Deze pijnen gun je jezelf  niet maar zeker ook een ander niet ;  ook al is het je eigen vlees en bloed. Kon ik je maar verlossen van deze pijnen maar dat dien jezelf te doen.  Je laat zo duidelijk zien hoe JIJ behandeld wordt of bent behandelt geweest dat je het weerspiegeld aan mij . mensen die weten wat dit kan doen met je zien het ook en WILLEN het zien. vandaar de ondersteuning die zij geven hierin.

Zodat ik kan weerspiegelen Respect en de Acceptatie van jouw in heel JOUW ZIJN = alles wat ik aan je vraag  uit de grond van mijn HART. vanuit mijn HART .

Ben jij bereid om de verandering te doorstaan en en MIJ ECHT ZIEN EN te HOREN. zoals ik ben .

 

Ik dank dit mensen wezen dat mij benadert heeft om dit  te plaatsen  en onder de AANDACHT te brengen wat het geschreven heeft, en het MAG  zeker anoniem dat had ik je belooft, bij deze. en vanuit mijn Hart voor jouw je kracht lied heb ik erbij gezet omdat ik jouw zie en hoor. liefs van mij. Je buddy.

Een gedrags- beïnvloeding via het onbewuste want vaak gebeurt het onbewust terwijl ik ook situaties ken waar het bewust gebeurt  helaas heeft het hier een belangrijke spil in het geheel. ; het Gedrag.

Je kunt  zelf namelijk ontdekken hoe de andere een verwachtings- patroon op jouw probeert te drukken en je zo onderdrukt . Ja echt waar ,je kunt je daar op afstemmen. Door dat te leren, leer je vaardigheden kennen die het voorkomen wat jouw overkomt te gebruiken zodat het je helpt, zo groei jezelf door de ander eigenlijk en zo is het ook nog eens  effectief.  Door deze benadering die je uitstraalt door waardering voor de ander te hebben wordt je ook gewaardeerd en dit geeft je een BOOST  aan Zelfvertrouwen en Eigenwaarde. Ik zal je dan ook niet zeggen dat het gemakkelijk is , NEE  in tegen deel ,het kan heel pijnlijk zijn en je hebt terug vallen ,waarom ?? ; Nu  je jezelf bent wil je geheel niet zo  behandelt meer worden ,maar ook door je omgeving  niet , op die manier zit jij nu anders in elkaar ; liefdevoller .! Je zelfbeeld is zo positief dat het de ander net twijfel geeft en onzeker maakt. Maar soms ben je er niet tegen opgewassen , je voelt je niet gewaardeerd en geliefd, je maakt je zorgen, en je voelt je net een VOETBAL  daar wordt ook tegen aan geschopt.

kortom je word emotioneel gemanipuleerd.

Hoe hou jij je staande hierin ?

Hoe kun je hier nu het beste mee omgaan ?!

Vandaar wil ik je kennis laten maken met deze site ; zie hieronder.
http://www.psychologische-manipulatie.nl/Waarom.html

Hier vind je ondersteuning in vele vormen van dit ongewenst gedrags- uiting dat heet ; Manipulatie.

In de het Dierenrijke is geen MANIPULATIE of in wat voor vorm dan ook. Als je goed naar deze prachtige beelden kijkt zie je dat de Husky vast geketend zit .

Alleen mensen kunnen zich als beesten gedragen in een afschuwelijke weerspiegeling hier van die zelfs het Dierenrijk niet vertoond.?!

Wij mensen kunnen ook dit Manipulatie gedrag op de Dieren en  de Natuur uit oefenen en ook op jezelf !! en dat gebeurt vaker dan dat u denkt.!!

Maar je weet ons te vinden  NU heb je zelf een ervaring ,een beleving of een situatie waar het op je drukt ,en zo je onderdrukt . Wij kunnen je een helpende hand geven ,dan doen we dit samen om te overwinnen en leren het te beminnen.

Je mag het ook delen op het forum en het mag geheel anoniem er kan niks gepubliceerd worden of eraf gehaald daar zorgen wij voor. dat is onacceptabele.ook hier is respect voor iemands uiting in Hoog Vaandel gezet en wordt ook gehandhaafd door ieder van ons.

Warme Hart Groet