Koningin Beatrix zelf een Pizza gate Satanist

Op het blog staat alle info inclusief de MH370 die ons als MH17 met een leugen wordt opgedrongen: https://lettertomaxima.blogspot.com/
Koningin Beatrix zelf een Pizza gate Satanist heeft de rituele moord en verkrachting van Marianne Vaatstra aan de Korlaar broers in opdracht gegeven en daar € 500.000 voor betaald.
In de video verteld de Ex van een van deze Gangsters wat ze heeft gezien:
https://www.youtube.com/watch?v=LWEw4nfhMVM&t=171s
Ook hier in bezet Nederland is de bevolking aan het ontwaken, ruim 1,7 miljoen Nederlanders betalen geen belasting meer met de rede dat ze geen criminele organisatie willen steunen die de oorlog in de Oekraïne als onze oorlog aanprijzen.
Het is de oorlog van het Haagse kwaad uit de politiek die de wapenstilstand van de tweede wereldoorlog hebben verbroken met Rusland.
Ik zie nu alle samen komen, het instorten van het schuldengeld systeem, de oorlogsdreiging met Rusland, waarbij Rusland verteld dat er een radioactieve wolk richting Duitsland en England komt als gevolg van de Uranium wapen die England heeft geleverd aan de Nazi in Oekraïne, want Rusland heeft de opgeslagen wapens vernietigd eer ze tegen Rusland ingezet kon worden.
De Staling radar is vanaf dat moment door de Westerse Elite uitgeschakeld om hun rol in deze aanslag te willen verzwijgen.
Daar Donald J Trump de Commander en Cheff van het UPU is naar dat de Paus is onttroond staan alle legers van aangesloten Landen onder zijn commando.
Wat de senaat in de VS ook doet om al dan niet het schulden plafond te verhogen, de Dollar is DOOD en kan niet meer gereanimeerd worden net als de Euro.
Op het moment dat de EBS er gaat komen maakt het niets meer uit op Pedo Joe het schulden Plafond wel of niet heeft verhoogd, het is gedaan met de Satanische heerschappij van de Deep State ratten en de rest van de wereld.
Dit maakt dat het moment komt dat het Internet zal uitvallen, waardoor Banken niet meer kunnen functioneren, en NESARA / GESARA haar intrede gaat doen rond middel Juni 2023.
Iedereen die heeft mee gedaan aan Pedofilie en of de GENOCIDE in opdracht van de BIS, WEF en uitgevoerd en ontwikkelt voor het Pentagon (Darpa) om de nRMA aanslag op de wereld bevolking te plegen om te ontvolken zal berecht worden voor militaire tribunalen waar makkelijk 1000 mensen voor een en het zelfde vergrijp berecht kunnen worden in een zitting.
Tot het zover is, haal je geld van de Bank, want het maakt de Cabal er onrustig en Bang want met lege rekeningen is niet te stelen zoals er in Cyprus, Griekenland en IJsland is gebeurt.
Een bevolking die zich nu bewust is van de geldfraude zal geen CBDC accepteren, wat de Cabal WEF verraders in de politiek of Fake Koningshuis ook proberen, het feit dat ik de politiek jaren heb geconfronteerd met het einde van Nederland en Koningrijk op 13 Mei 1940 toe we geannexeerd werden door de Nazi en per 18 Mei het Hitler bestuur werd ingevoerd heeft Fake Koning Willy immers erkend, door zijn excuus aan te bieden bij de Dodenherdenking 2020 in Amsterdam van de tweede wereld oorlog, Dat zijn overgroot moeder Koningin Wilhelmina was gevlucht, hij vergat er echter bij te zeggen dat volgens de grondwet van toen het koninkrijk is vervallen als ook de grondwet.
De Naoorlogse Pedo Nazi’s uit Den Haag hebben in 1983 de grondwet gewijzigd.
Iets wat er niet meer is kun je niet wijzigen zonder openkaart te spelen en de bevolking te raadplegen.
Het is gelijk als je in de zomer een lichaam zie drijven, met een ijsmuts op en de schaatsen onder gebonden, dan is reanimatie zinloos de persoon is DOOD en overleden.
Ik kijk er naar uit om de lopende ontwikkeling mee te maken, want dit kan en zal veranderen om de wereld bevolking van een ziek systeem te bevrijden.