Knoflook doodt 14 soorten kanker en 13 soorten infecties. waarom schrijven artsen het niet voor?

0 By Kraven on nov 11, 2016

Knoflook is een van de beste natuurlijke antibiotica ter wereld. Knoflook heeft het geweldige vermogen om 14 soorten kanker en 13 soorten infecties te doden.

In de lijst hieronder, gaan we slechts een klein deel van de ziekten laten zien die knoflook kan doden en voorkomen. Dit is allemaal dankzij knoflook’s krachtige anti-schimmel en anti-kanker eigenschappen:

cytomegalovirus Infecties
Helicobacter pylori-infectie
Candida (gist) infectie
Schimmel infectie
Mycotoxine geassocieerde aflatoxicose
Methicilline-resistente Staphylococcus aureus (MRSA)
Virale infecties (herpes simplex 1 en 2, para-influenzavirus type 3, vacciniavirus, vesiculaire stomatitis en humaan rhinovirus type 2)
Groep B Streptococcus Infectie
Klebsiella-infectie
HIV-1 infectie
Vibrio infectie
Pseudomonas Aerigonosima
Mycobacterium tuberculosis,
Clostridium infectie

Knoflook is een geweldige en zeer gezonde groente en het is door veel mensen gebruikt in de wereld om kanker te behandelen en te genezen door de eeuwen heen. De grote filosoof Hippocrates beveelde aan dat we allemaal grote hoeveelheden knoflook moeten gebruiken als medicijn tegen kanker.

Als je besluit om de behandeling van uw kanker aandoening te ondersteunen met behulp van deze geweldige en zeer gezonde groente, moet je op zijn minst 7-8 teentjes knoflook per dag consumeren. Vergeet niet dat je ze eerst moet pletten voordat je het eet. Meestal zijn er ongeveer 10-12 teentjes per bol knoflook. Je moet ook niet vergeten dat het uiterst belangrijk is om ze na het pletten gedurende tenminste 15 minuten te laten liggen, want in die tijd komt een enzym genaamd alinase vrij, die deze anti-schimmel en anti-kanker eigenschappen produceert.

Veel mensen in de wereld eten de knoflook meestal rauw, maar sommige mensen vinden het lekker als het gekookt is. Ik eet het meestal rauw, ik hou ervan op die manier. Er zijn veel verschillende manieren waarop je knoflook kunt toevoegen aan je gezonde voeding. Je kunt het toevoegen aan je favoriete sandwiches, je favoriete maaltijden of salades. En je moet het gebruik van knoflook supplementen vermijden, omdat, volgens de medische experts, ze niet dezelfde anti-kanker en anti-schimmel resultaten produceren.

Het dringt ook door tot de onderzoeksliteratuur. Een bekende biomedische databank – MEDLINE, die wordt verzorgd door de NLM (National Library of Medicine), heeft meer dan 4245 onderzoek abstracten over knoflook. Tijdens ons onderzoek hebben we gekeken door alle daar vrijgegeven data, en we vonden dat knoflook een uiterst belangrijk ingrediënt is bij het voorkomen en behandelen van meer dan 150 aandoeningen. En we hebben het over aandoeningen variërend van kanker tot diabetes, infecties tot aan de vorming van plak in de slagaders, van DNA-schade tot aan kwikvergiftiging.

Een ander interessant ding dat we vonden was, dat terwijl we ons onderzoek deden, op het greenmedinfo blog ook werd gesteld dat knoflook voordelen heeft voor de gezondheid en het een zeer nuttig ingrediënt is bij bijna 167 aandoeningen of symptomen van ziekte. Maar het was duidelijk dat de meeste onderzoeken aangeven dat de grootste rol van knoflook in de preventie en behandeling van hart- en vaatziekten en kanker ligt. En we weten allemaal dat deze twee ziekten de voornaamste oorzaken van overlijden zijn binnen landen met hoge inkomens.

De natuurlijke “instrumenten”, speciaal ontworpen voor de bestrijding van vele ziekten, zoals knoflook, hebben vele levens gered van mensen in de oudheid. Deze natuurlijke remedies zijn goedkoop, en door de tijd getest, veilig en lekker. Mensen vandaag de dag worden steeds meer en meer bewust van de kracht en beginnen artsen te vermijden, omdat het lijkt alsof ze altijd medicijnen voorschrijven als onderdeel van de behandelingen terwijl er betere en efffectievere natuurlijke alternatieven zijn.

Uiteindelijk, is het allemaal aan jezelf! Het is jouw keuze, omdat je verantwoordelijk bent voor je eigen gezondheid. Je kunt dit accepteren en ingrediënten en groenten van de natuur gebruiken ter verbetering en bescherming van je gezondheid in het algemeen.

Als je van deze post genoot, zorg er dan voor dat je het deelt met je vrienden en familie. Dank je.

(Healthyfoodhouse.com)