Killer virus en Frankenstein food .Deel 1.

Goede morgen lieve mensen en bezoekers,

Nu zijn mijn ogen toch ergens op gevallen hahahah letterlijk en figuurlijk.

We zullen bij de Frankenstein Food beginnen anders wordt het wel een lang artikel .maar ze staan wel in verband met elkaar zoals alle verbindingen met elkaar verbonden zijn.

We schenken onze dierenvrienden aandacht want zij roepen om hulp. Kunnen wij ze die ook geven ?

Terwijl ze zich vermaken in hun tanks, ze zien eruit als elke andere gezonde Atlantische zalm. Hun ogen zijn helder, hun huid is glorieus zilverachtig en hun volwassen lichamen stralen macht.

Het is pas wanneer je goed kijkt naar hun uitkomen dateert dat de alarmbellen beginnen te rinkelen. Een normale Atlantische zalm duurt 30 maanden te groeien naar volwassenheid. . . dit ras duurde slechts 16.

De majestueuze exemplaren zijn ‘frankenfish’ – genetisch gemodificeerde zalm gemaakt in een geheime onderzoeksbasis in de Panama regenwoud.

De zalm hebben gekregen genen van twee andere soorten vissen om ze te laten groeien twee keer zo snel als normaal. En terwijl de meeste mensen zouden steigeren bij het vooruitzicht, GM vis kunnen binnenkort komen naar een tafel in uw buurt.

Vorige week, Canadese autoriteiten gaven toestemming voor de commerciële productie van gg-zalm eieren voor de eerste keer, terwijl de Amerikaanse voedsel toezichthouders zijn in de laatste fase van de goedkeuring van de vis te koop in supermarkten en restaurants.

En waar GM zalm lood, andere dieren zullen volgen. Er zijn plannen om genetisch te modificeren tot 50 andere soorten, waaronder forel en tropische witte vis tilapia, voor menselijke consumptie.

GM kippen, runderen, schapen en varkens niet ver achter. (Het gebeurt  en is er al vergeet dat niet. ) het is een wisselwerking lieve mensen .

images (2)

Het vooruitzicht van de eerste commercieel geproduceerde GM vee heeft, niet verrassend, hun bezorgdheid geuit. Zelfs degenen die GG-gewassen te ondersteunen geloven dat de betrokken genetisch gemodificeerde dieren risico’s zijn gewoon te groot.  (En we blijven maar rustig door eten en door prutsen met van alles en nog wat de mensen zeggen toch niks???? zijn lam gemaakt ??!! we accepteren het gewoon .)

Dus wat is er zo gevaarlijk aan deze onschuldig ogende vis? En konden ze worden geserveerd in het Verenigd Koninkrijk binnenkort?

GM zalm zijn de creatie van AquaBounty, een biotechnologisch bedrijf gevestigd in Massachusetts en is genoteerd aan de London Stock Market.

Het bedrijf heeft de rechten in handen om gg-zalm produceren sinds 1996. Het produceert ook feeds het versnellen van de groei en het vergroten van de immuniteit van gekweekte garnalen. Waarom hebben zij nog steeds deze  rechten ??!!

De vissen zijn gegeven twee genen van andere soorten – een groeihormoon-gen van de Chinook zalm, de grootste van de Pacifische zalm soorten, en een gen van de paling-achtige oceaan steenbolk die ‘schakelt’ het groeihormoon.

De combinatie van deze twee genen kan de gg-zalm te blijven produceren een groeifactor hormoon – de stof die hun metabolisme om meer te eten en op gewicht triggers – het hele jaar door.ls bij hun groeihormonen deze uitwerking hebben en wij eten het wat gebeurt er met ons ???!!!

Normale jonge zalm, daarentegen, gaan door groeispurt alleen in het voorjaar en de zomer. De rest van het jaar – wanneer het voedsel minder schaars – hun groei vertraagt ​​dramatisch.

Met groeihormoon die zich door hun lichaam, kan de gg-zalm omvang van de markt van ongeveer £ 13 te bereiken in 16 tot 18 maanden, waardoor ze goedkoper te produceren.

AquaBounty is het verspreiden van de productie en de afzet van de GM-vissen over drie landen.

Ongeveer 100.000 zalmeitjes per jaar worden gemaakt in de fabriek in het Prince Edward Island, Canada, alvorens te worden verscheept naar Panama.

Daar zullen ze worden gekweekt in volwassenen in zee grenzende ‘verzegelde tanks’ voor 18 maanden, gedood en verkocht in de VS

download (2)

Pro-GM wetenschappers dringen er is geen reden waarom genetisch gemodificeerd voedsel niet meer gevaarlijk voor de mens dan gewoon voedsel zou moeten zijn. **** Hallo Wakker worden *****

Immers, heeft de mensheid geknoeid met de genetische make-up van dieren en planten sinds het begin van de landbouw door middel van selectieve natuurlijke fokkerij. 

Genetische modificatie, zeggen ze, is gewoon een nauwkeuriger optellen of aftrekken van genen.

Maar er zijn twee grote verschillen met GM. Veranderingen in dieren en planten die ooit nam eeuwen kan nu plaatsvinden binnen een generatie.

En genen van de ene soort kan worden toegevoegd aan een ander. Tomaten kan worden gegeven anti-vries genen van Arctic vis om ze te weerstaan ​​vorst. Rijst kan worden genen van narcissen het een rijke bron van vitamine A. maken met andere worden dadelijk eet je narcissen in plaats van rijst hahahahhaha wat zijn we lekker bloemig vandaag hé !!!??????

Critici zeggen dat de combinatie van genen van verschillende soorten kan onvoorziene gevolgen hebben.

Terwijl de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vonden geen verontrustende verschillen tussen het vlees van GM en gewone vis, heeft nog niemand in staat geweest om aan te tonen of de vis veilig zijn gedurende vele jaren van consumptie. Dus wat schreef ik toe net hier boven al het gebeur AL .

Bron ; mailonline. en de foto is van http://www.wetenschap24.nl/nieuws/artikelen/2010/juni/Zalmpopulaties-redden-visserij.html en van blog.seniorennet.be

Dan weet je ook wat hier op volgt of niet soms ??  Om de mensen die dit soort praktijken uitvoeren al eeuwen lang en verder gaan en verder gaan kijken we raar op door wat er allemaal om ons heen gebeurt. Ben gerust misschien ben je nog slapend en dan krijg je de helft maar mee, of niks oppakt dat kan ook.

Vraag je dan maar eens af als je ziek wordt komt het door dit ?? ;;;;;

Ik denk en weet het 100% zeker dat het geknoei  met voedsel planten en dieren ons zelf niet te goede komt dat zie je toch om je heen gebeuren zowel in uiting in gedrag, als lichamelijke vergroeiingen en ziektes met zich mee brengt hoe kan het ook anders. Toen er paardenvlees in het het vlees schap was en de mensen werden er op geattendeerd ; slowmotie was het wat de mens aan reactie gaf . En dat wilde ze graag zien zodat ze weer ongestoord verder kunnen gaan met waar ze mee bezig waren.

Het is geen film dat hier afgedraaid wordt maar realiteit en wij eten en drinken lekker door ,worden lekker ziek, worden raar in het gedrag , o maar dat is goed zo we zitten in de film .

http://www.youtube.com/watch?v=QNixyZPBQew

Deze kunnen schokkend zijn als je het voor het eerst leert kennen wat er werkelijk speelt en tot ontdekking komt .Je hoort het nu ook op het laatste filmpje over de Zalm dus dit is realiteit. Je hebt er recht op om te weten.

Doe zelfonderzoek lieve mensen we betalen er zelfs voor ?? hoe gek is dat ??? heb je hier over iets te melden doe het voor jezelf maar ook voor anderen.Deel de info die je weet .

Ik wens je een fijne dag toe.

Warme Hart Groet

Je bent uitgenodigd om meer te lezen als je dat wilt.;

Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2517137/The-Frankenfish-GM-super-salmon-muscling-way-plate.html#ixzz2mOjZZVe3
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook