Jeugdzorg plandemie

Beste Jeugdzorg en al haar medewerkers.

Een kind opvoeden is niet makkelijk, zo begint uw verhaal.

De site genaamd Richtlijnen Jeugd Hulp.

Uw richtlijnen https://richtlijnenjeugdhulp.nl/uithuisplaatsing/informatie-voor-ouders/

Uw richtlijnen hebben geen enkele juridische waarde, door het ontbreken van een legale Grondwet, Regering en Fake Koningshuis.

Iedereen legt een eed af, op de grondwet is op 13 mei 1940 is vervallen, samen met het Fake Koningshuis, maar lees verder want het wordt spannender.

https://www.mr-online.nl/brenninkmeijer-grondwet-zo-dood-als-een-pier/

Bezorgde ouders of alleen staande ouders vluchten voor het stalken van hun omgeving en de corrupte pedofielen regering, mede door het gevaar dat hun kinderen worden gevaccineerd.

Als u zelf kinderen zou hebben, doe net als Hugo de Jonge, laat je kind niet met vergift inspuiten.

Waarom niet?

Klaus Schwab, oprichter en voorzitter van het World Economic Forum WEF, spreekt tijdens een persconferentie. (Foto: dpa)

17-11-2020 14:43 uur 

De oprichter van het World Economic Forum, Klaus Schwab, zei onlangs dat de vierde industriële revolutie als onderdeel van de “Great Reset” zou “leiden tot een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit”. Deze trans humanistische benadering van de elites is door het publiek altijd afgedaan als een complottheorie.

De Great Reset is nu in gang gezet, mede door de Lock Down en de opgelegde onwettige maatregelen.

Wat ik me afvraag, op wiens gezag u acteert, en waarom u denkt enige autoriteit te hebben.

Om gelijk met de deur in huis te vallen, bekijk eerst even de 3 onderstaande linken, waar Demmink wordt besproken, men weet wie allemaal in de regering een Pedofiel is. https://twitter.com/Dontlookawayor1/status/1328238017136431105?s=19https://twitter.com/TruthHitsEvery1/status/1328304341200072706

Tijd van politieke correctheid is voorbij, we noemen het kind bij de naam.

Steeds meer bezorgde burgers in het land zien en voelen dat het niet klopt, en Jeugdzorg gebruikt wordt om juist gezinnen en kinderen zwaar te traumatiseren.

Daar in Nederland de meeste Pedofielen in de overheden, regering en koningshuis hebben is het wantrouwen met de dag toegenomen.

https://revolutionaironline.com/er-komt-een-aangifte-tegen-jaap-van-dissel-wegens-sado-pedofilie-en-rituele-lustmoord-op-een-kleuter-iedereen-in-bodegraven-kent-deze-zaak-maar-bijna-niemand-durft-te-spreken/

De peuter moord die door Jaap van Dissel is gepleegd, maar ook de pedofiele acties van Beatrix, Johan Friso, Mabel Wisse Smit, Ex minister van justitie Frits Korthals Ates, en de rechter in Den Bosch, de echtgenote van Ivo Opstelten die leverancier blijkt te zijn voor de Pedofielen die door Jeugdzorg worden geoogst.

https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/1205285/excuses-kabinet-om-misbruik-in-jeugdzorg

Mark Rutte zelf een pedofiel gaf opdracht te stoppen met het dossier demmink. https://www.ninefornews.nl/rutte-gaf-opdracht-te-stoppen-met-dossier-demmink/

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/hemlig-polisrapport-massiva-brister-i-hanteringen-av-sexbrott-mot-barn

Geheim politierapport: enorme tekortkomingen bij de afhandeling van seksuele misdrijven tegen kinderen

BIJGEWERKT VANDAAG 16 november 2020 19:40GEPUBLICEERD VANDAAG 18:15

De politie sorteert routinematig informatie over seksuele misdrijven tegen kinderen via internet en treedt niet op tegen verdachten met hoge prioriteit. Het staat in een geheim rapport van de Nationale Operationele Dienst van de politie (NOA).

Dat blijkt uit SVT’s Crime of the Week.

Check het concept verkiezingsprogramma ’21-25 van de VVD. Er staan echt schokkende plannen in, met als klap op de vuurpijl op de laatste! pagina (blz 95) het opzij zetten van het EVRM en verdragen/ rechtspraak .zie www.vvd.nl verwacht een stevige Anti Campagne

https://www.vvd.nl/content/uploads/2020/11/Verkiezingsprogramma-concept-VVD-2021-2025.pdf

Dit staat gelijk aan Genocide op de bevolking door de Fascistische Nazi’s van de VVD en de rest van het politiek addergebroed.

Beste Jeugdzorg medewerker, u bent mede verantwoordelijk voor de misdaad in naam van een corrupte pedofielen regering die als een tiran de bevolking al ruim 80 heeft belogen bedrogen en verraden.

Daarom verzoek ik dringen om geen deel meer te nemen in de misdaad in opdracht van een niet legale Bilderberg Nazi regering.

Iedere act die namens u of de overheid gepleegd wordt, zal reactie op roepen door de Pedo Jagers van Nederland.

Daar jullie de bron van veel ellende zijn, wees er op bedacht dat mensen het recht in eigen handen nemen, want de rechtsspraak van Pedo D66 rechters zal onder de voet gelopen worden in de revolutie die er aan staat te komen.

Het corrupte Hitler Kabinet heeft de bevolking de oorlog verklaart, daar gaat nu verandering in komen, want de hele regering zal weg gevaagd worden en de democratie weer hersteld.

De brief aan Donald J Trump zal alle onduidelijkheid wegnemen.

https://www.takecare4.eu/brief-aan-donald-j-trump/

We zitten niet te wachten op Globalisten Fascisten die top down de bevolking nog langer blijft koeioneren en misbruiken.

Als onze kinderen en kleinkinderen achterbaks gevaccineerd worden voor een Fake virus, er een bloedbad verwacht kan worden onder de verantwoordelijke die het hebben toegelaten.

Waaronder ook de linkse leraren in het onderwijs die dan voor Genocide hulp vogelvrij verklaard gaan worden.

Als het geval wat mij bekend is, door u gedupeerd wordt, verwacht een passende reactie.

Het is stuitend hoe Jeugdzorg denkt te kunnen acteren op aanwijzing door Satanisten uit de Politiek en Ambtenaren apparaat.

Doe mee de Bataafse Republiek in alle eer te herstellen, want Rutte en zijn boeven gaan de kerst niet halen, dan GESARA die per 2 Maart 2021 van kracht zal zijn.

Voor die tijd gaan Deep State ratten over de hele wereld opgeruimd worden, inclusief Rutte en zijn Hitler kabinet en de Stadhouder van bezet Nederland Willy von Amsberg.

https://www.gva.be/cnt/dmf20201116_95408068

Honderden Amerikaanse oorlogsvoertuigen komen aan in Waaslandhaven: “Zoiets zie je niet elke dag”

Twee boten vol Amerikaans oorlogsmateriaal zijn na een tocht van twaalf dagen uit Texas aangekomen in de Waaslandhaven. De honderden Amerikaanse oorlogsvoertuigen worden nu gestockeerd op de Antwerp Euroterminal (AET). De logistieke operatie Atlantic Resolve is een grote oefening tussen verschillende NAVO-partners.

Dieter Verschooren 16 november om 16:01

Zie deze mail als een serieuze waarschuwing om verder leed over en weer te voorkomen, werk niet langer mee met deze Satanisten die zich Elitair wanen.

We hebben allemaal een keuze, bij twijfel niet doen.

De corrupte politiek zal echter niet van stoppen weten, en zal daarom dat oogsten waar ze zolang voor gevraagd heeft.

Als wij als bevolking moeten kiezen tussen onder dwang leven of vrijheid, is voor de bevolking de keuze snel gemaakt, het bestuurlijke Nazi kartel schorem is duidelijk in de minderheid.

Bedenk dat de bevolking de adressen aan het verzamelen is van hun kwelgeesten, de afrekening is een kwestie van tijd, want de vlam zal in de pan slaan als het niet stop.

Van onze kinderen en kleinkinderen blijven jullie af, je daar aan vergrijpen is bloed link.

Neem zelf gerust een NWO Vaccinatie, is goed voor u krijg je haren van op de borst en geeft licht in het donker.

Heb je geen geweten, Hart, of een Ziel, denk je door te gaan op de verkeerde weg, wees wijs verklaar je zelf niet vogelvrij, ongeacht welke status of functie je denkt te hebben, want ze gaan komen, het zal erger zijn als een klein ongemak.

Wat je zelf niet geschiet doe het ook een ander niet, http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/

Iedere verdere actie van uw kan zal als een daad van agressie aangemerkt worden, met vervelende consequenties, er zal geen eenrichtingsverkeer zijn in gerechtigheid.

Begrijp me niet verkeerd, we zijn geen eigendom van deze corrupte staat, dus geen lijfeigenen, hebben geen contract met de staat of de belastingdienst.

Als de bevolking stopt met betalen, hebben jullie geen inkomen.

Mocht er een vlijtige Pedo kinderen leverancier van de Kindervrienden doof zijn weet dat je de doodstraf gaat krijgen.

Als bezet oorlogsgebied van de VS, worden ook de oorlogswetten hier toegepast door alle misdaden die er tegen de kinderen en mensheid zijn gepleegd. Daar maakt Trump geen grapjes van, hij is een man met een missie.

GOD WINT.

We gaan de leden van het Hitler kabinet uitzwaaien, met een mooie nieuwe vlag van de Bataafse Republiek.

Wij de bevolking zijn de Staat, niet de zelfbenoemde Satanische kneuzen van het Bilderberg Hitler Kabinet, ben bang dat jullie uitgekotst gaan worden. We accepteren geen Nazi Staats terreur meer.

Iedere actie van jullie kant, zal aan een onderzoek vooraf moeten gaan, handel met onze geboorte akten. https://dutch-birth-certificate-fraud.blogspot.com/2019/06/here-theinformation-to-trade-with-our.html

Brief aan Maxima omdat de Nederlander niet gevonden was, want hij bestaat niet. https://lettertomaxima.blogspot.com/2019/05/sign-withacknowledgement-date-27-may.html

De genocide van de MH370 / MH17 met medewerking van Rutte en zijn Fascistenclub. https://mh370-jit-lie.blogspot.com/2019/06/ferd-grapperhaus-warns-of.html

Het is jullie plicht om dit alles te onderzoeken, dan om mee te werken dat de democratie weer hersteld wordt en staatsterreur gaat stoppen.

Laat iedereen die deze mail leest, zijn scholen in de omgeving informeren en weten wat er staat te gebeuren, wat men kan verwachten als kinderen worden gevaccineerd.

Als dominion software systeem waar ook de verkiezingsfraude tegen Trump is gebruikt al jaren gebruikt wordt in vele landen om verkiezingen te stelen en beïnvloeden, dan zal dit ook grote gevolgen hebben voor  Rutte en co en Europa. ?

Dominion is ook gebruikt om de Covid  cijfers te beheren, dan weet je dat het hele verhaal een grote leugen is.

Meer info over het Corona Fascisme. https://www.stopworldcontrol.com/proof#

Het bewijs dat de pandemie met een doel was gepland

100% FEIT GECONTROLEERD

Ons doel is om 100% nauwkeurige informatie te presenteren. Elk feit kan worden gecontroleerd in de referenties onderaan de pagina. Als u iets ziet dat niet 100% correct is, laat het ons dan weten .

Honderden artsen zeggen dat de pandemie gepland was

Een groep van meer dan 700+ artsen in Duitsland genaamd ‘Doctors for Information’, die wordt ondersteund door meer dan 7.000 professionals, waaronder advocaten, wetenschappers, leraren enz., Legde een schokkende verklaring af tijdens een nationale persconferentie: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Een zwendel. Het wordt hoog tijd dat we beseffen dat we midden in een wereldwijde misdaad zitten. ‘

T hese honderden medische deskundigen te publiceren een krant met een oplage van 500.000 exemplaren per week, aan het publiek te waarschuwen over de verkeerde informatie in de mainstream media over het coronavirus.

Ze organiseren ook massale protesten in Europa, zoals die op 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich aanmeldden en volgens de organisatoren kwamen er bijna twee miljoen daadwerkelijk opdagen.

Honderden Spaanse artsen zeggen dat de pandemie is gepland

I n Spanje een groep van 600 artsen genaamd ‘Doctors for Truth’, maakte een soortgelijke verklaring tijdens een persconferentie. 

‘Covid-19 is een valse pandemie die is ontstaan ​​voor politieke doeleinden. Dit is een werelddictatuur met een sanitair excuus. We dringen er bij artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen door de waarheid te verspreiden. ‘  (2)

World Doctors Alliance

De ‘World Doctor’s Alliance’ (2A) verbindt duizenden artsen over de hele wereld, evenals bijna honderdduizend verpleegsters. Wat is hun boodschap? 

‘De pandemie is de grootste misdaad in de geschiedenis.’

Covid19 Patent,

In 2015 werd een ‘System and Method for Testing for COVID-19’ gepatenteerd door Richard Rothschild, met een Nederlandse overheidsorganisatie. Heb je dat begrepen? In 2015 – vier jaar voordat de ziekte zelfs maar bestond – werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld.

In de VS legt een documentaire genaamd PLANDEMIC COVID-19 bloot als een criminele operatie. Het is zowel de meest gecensureerde als de meest bekeken video aller tijden.

Deze historische documentaire wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen! 

WAT WETEN ZIJ?

Waarom zeggen duizenden medische experts wereldwijd dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is? Wat weten ze, wat wij niet weten? Laten we eens kijken naar enkele interessante feiten …

Miljoenen COVID-19-testkits
verkocht in 2017 en 2018

T hij nieuwe COVID-19 de ziekte verscheen in China tegen het einde van 2019. Dat is de reden waarom het werd genoemd COVID-19, dat is een acroniem voor Corona Virus Disease 2019. De gegevens van het World Integrated Trade oplossing is echter shows iets verbluffend:

in 2017 en 2018 – twee jaar vóór COVID-19 – werden wereldwijd honderden miljoenen PCR-testkits voor COVID-19 verspreid.

L et deze wastafel in voor een tweede: letterlijk honderden miljoenen COVID-19 testkits werden geëxporteerd en geïmporteerd, over de hele wereld, in 2017 en 2018. Honderden miljoenen! 

‘Snel! Verstop het!!’

Deze verbijsterende gegevens werden op 5 september 2020 ontdekt door iemand die ze op sociale media plaatste. Het ging over de hele wereld viraal. De volgende dag, op  6 september, veranderde de WITS plotseling het oorspronkelijke label ‘COVID-19’ in de vage term ‘Medical Test Kits’. In eerste instantie vergaten ze echter één detail te verwijderen: onderaan de webpagina stond nog steeds de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’: 300215 wat ‘COVID-19 Test Kits’ betekent.

Enkele weken later werd ook de HS-code door de WITS gewijzigd in ‘Medical Test Kit’. Hun dekmantel kwam te laat: deze kritische informatie werd ontdekt en wordt wereldwijd door miljoenen onthuld. U kunt een pdf downloaden met de originele gegevens van deze website. Het is ook te zien op het  webarchief .


Twee jaar voor het uitbreken van COVID-19 begonnen landen over de hele wereld honderden miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor … COVID-19. 

H et argument om deze ontdekking te ontkennen, is dat het label ‘COVID’19’ pas in 2020 is toegevoegd. Dat houdt echter niet op, aangezien de productcode zelf voor deze testkits ‘COVID-19 Test Kit’ is. Bovendien verandert dat niets aan het feit dat twee jaar voor de pandemie plotseling alle landen van de wereld honderden miljoenen medische testkits begonnen te verspreiden die  specifiek voor COVID-19 worden gebruikt. 

Wanneer is het Virus verdwenen?

Als de Great Reset van Klaus Schwab en het IMF klaar is en iedereen tot een robot omgevormd is in hun transhumanisme, mensen worden zombies.

Men noemt te een project, dus een planning om ons te terroriseren en de NWO te accepteren op dwang van executie.

MASSA DISTRIBUTIE

Waarom explodeerde de hele wereld in massale distributie van honderden miljoenen COVID-19-testkits, vlak voordat de wereldwijde pandemie toesloeg?

Fauci garandeerde
binnen twee jaar een pandemie

I n 2017 Anthony Fauci maakte een zeer vreemde voorspelling, met een nog onbekende zekerheid. Met volledig vertrouwen garandeerde Fauci dat tijdens de eerste termijn van president Trump zeker een verrassende uitbraak van een infectieziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei: (3)

Er is GEEN VRAAG, er zal een uitdaging zijn voor de komende administratie op het gebied van infectieziekten.

Er zal een VERRASSINGSUITBRAAK zijn.Niemand twijfelt hierover.

Hoe kon Fauci een verrassingsuitbraak garanderen tijdens de eerste termijn van de regering-Trump? Wat wist hij, wat wij niet weten?

‘De komende twee jaar is er een UITBRAAK VAN VERRASSING. Er is GEEN TWIJFEL in ieders gedachten over dit.’

ANTHONY FAUCI

Bill en Melinda Gates stonden garant voor een op handen zijnde wereldwijde pandemie

I n 2018 Bill Gates publiekelijk aangekondigd dat een wereldwijde pandemie op komst was  , dat zou kunnen wegvagen 30 miljoen mensen. Hij zei dat dit waarschijnlijk het komende decennium zou gebeuren . (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een  gemanipuleerd virus de grootste bedreiging van de mensheid is en verzekerde ook dat dit de mensheid de komende jaren zou treffen (5)

Laat hun woordkeuze even in je geest weerklinken …

‘Er is een wereldwijde pandemie op komst.
Een ONTWORPEN VIRUS is de grootste bedreiging van de mensheid.
Dit zal gebeuren in het VOLGENDE DECENNIUM. ‘

BILL EN MELINDA GATES

Oefenen voor een pandemie

B ill Gates is ‘s werelds grootste vaccinhandelaar, die zijn fortuin van 50 miljard dollar heeft verdubbeld tot meer dan 100 miljard, simpelweg door vaccins over de hele wereld te verhandelen. Hij zei dat dit zijn ‘beste zakelijke investering’ ooit was.

Een paar maanden voor de uitbraak organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘coronavirus-pandemie-oefening’ . Ja, je leest het goed: Bill Gates organiseerde een coronavirus-pandemie-oefening, net voordat de coronavirus-pandemie  plaatsvond! 

Op de grote display in de aula zie je de tekst gedrukt: ‘We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt.’ Deze pandemie-oefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak .

Raad eens wat hun conclusie was? De hele wereld zal de vaccins van meneer Gates moeten kopen om de mensheid te beschermen tegen deze en komende pandemieën …

Bill Gates oefende voor een coronavirus-pandemie, net voordat de coronavirus-pandemie toesloeg. Zijn conclusie was: de hele mensheid moet mijn vaccins krijgen. 

Opwinding over de
verkoop van vaccins in het komende jaar

S hortly na deze ‘oefening voor een coronavirus pandemie’ Bill Gates tweeted:

Ik ben vooral enthousiast over wat volgend jaar zou kunnen betekenen voor een van de beste aankopen in de wereldwijde gezondheidszorg: vaccins. 

T hink hierover: ‘s werelds nr 1 vaccin dealer staat garant voor een wereldwijde pandemie voor te komen in de komende jaren, en zijn vrouw zei dat we allemaal zouden moeten vrezen een gemanipuleerd virus dat ‘op weg’. Vervolgens organiseren ze een oefening voor een op handen zijnde wereldwijde pandemie en zeggen ze dat vaccins de enige oplossing zullen zijn. Volgende … Bill Gates twittert hoe enthousiast hij is over het verkopen van vaccins in het komende jaar. Meteen daarna breekt de aangekondigde pandemie uit. 

En inderdaad, Bill Gates verkondigt meteen dat de enige oplossing voor de mensheid is om zijn vaccins te kopen …

2020 coronavirus-pandemie
voorspeld in 2013

H et volgende stukje informatie is vooral interessant omdat het laat zien hoeveel informatie er beschikbaar is voor wie onderzoek durft te doen. In 2013 schreef een muzikale artiest met de eigenaardige naam Dr Creep een rapnummer genaamd PANDEMIC. Daar is niets bijzonders aan, ware het niet dat een van zijn teksten luidt:  (6)

‘2020 gecombineerd met CoronaVirus, lichamen stapelen.’

Hoe is het mogelijk dat een onbekende muzikant een coronaviruspandemie zeven jaar later nauwkeurig kan voorspellen?

Het lied voorspelde ook de rellen die in heel Amerika woedden tijdens deze pandemie:

‘De staat is in opstand en gebruikt buiten de straat. Het komt naar je ramen. ‘

Nogmaals: hoe kon een louche kunstenaar in 2013 weten dat in 2020 een coronavirus de aarde zou overspoelen, gevolgd door massale rellen? Zijn antwoord is interessant:


‘Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde’ complottheorieën ‘gelezen. Weet je, die onderzoeken waarvan de media niet willen dat we er naar kijken. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium van 2020-2030 plaatsvinden. Dus schreef ik er het nummer Pandemic over. ‘

Krijgen ? Deze man deed onderzoek naar wat gewoonlijk wordt aangeduid als ‘complottheorieën’. Dingen die we zijn geprogrammeerd om te negeren als ‘onzin’. Maar blijkbaar zijn die onderzoeken toch niet altijd zo stom, aangezien ze nauwkeurig voorspelden dat precies in 2020 deze pandemie en de rellen zouden plaatsvinden. 

Wat valt er nog meer te ontdekken als we onderzoek gaan doen? Blijf lezen voor meer informatie …

‘Maak je klaar voor een wereldwijde coronaviruspandemie’

I n september 2019 – ook vlak voor de uitbraak – bracht de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uit met de titel ‘A World At Risk’.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op … een uitbraak van het coronavirus!

Op de omslag van het rapport staat de foto van een coronavirus en mensen met gezichtsmaskers.

I n het rapport lezen we het volgende interessante paragraaf:

‘De Verenigde Naties (inclusief de WHO) houden ten minste twee systeembrede trainings- en simulatieoefeningen, waaronder een voor het opzettelijk vrijkomen van een dodelijke respiratoire pathogeen.’

Heb je dat begrepen? 

Uitbraak uit China aangekondigd

I n 2018 Institute for Disease Modeling maakte een video waarin ze tonen een griep virus – en dat is een coronavirus – van oorsprong uit China, uit de omgeving van Wuhan, en het verspreiden van over de hele wereld, het doden van miljoenen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’. Dat is precies wat er gebeurde, twee jaar later. 

VIRUS VAN WUHAN

Hoe konden ze weten dat er een wereldwijde coronaviruspandemie zou komen, die zou beginnen in het gebied van Wuhan, China? Hoe konden ze het zo nauwkeurig voorspellen, vlak voordat het gebeurde?

Is dit coronavirus ontwikkeld?

W aar komt het virus vandaan? Een van ‘s werelds meest vooraanstaande experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van … coronavirussen!

Ze nemen bestaande virussen en ‘bewapenen’ ze, wat betekent dat ze ze veel gevaarlijker maken, om als biologisch wapen te worden gebruikt. In de volgende videoclip van twee minuten zie je een woordvoerder van de Trump-regering, biowapen-expert Dr. Francis Boyle en president Trump vertellen hoe dit virus uit het laboratorium in Wuhan kwam.

Nu komt het interessante deel: in 2015 gaf Anthony Fauci dit lab 3,7 miljoen dollar. 

Figuur dit: dezelfde man die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een laboratorium dat coronavirussen ontwikkelt. In het korte filmpje hieronder zie je hoe een journalist president Trump vraagt ​​naar deze subsidie ​​die Fauci aan het Wuhan-lab heeft gegeven.

O f dat is natuurlijk geen bewijs dat kwam eigenlijk van deze lab, maar er zijn een aantal interessante toevalligheden: Fauci doneert miljoenen dollars naar een lab in Wuhan dat coronavirussen weaponizes. Niet lang daarna garandeert hij dat er zeker een verrassingsuitbraak zal plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de regering-Trump. Ondertussen werkt hij nauw samen met Bill Gates, die de mensheid belooft dat er een oplopende coronavirus-pandemie zal komen, wat inderdaad gebeurt direct na zijn aankondiging. Zowel Gates als Fauci vertellen de wereld nu dat we allemaal hun vaccins MOETEN krijgen …

Als we weten dat de vaccinindustrie het meest lucratieve bedrijf ter wereld is, met een omslag van honderden miljarden dollars, dan zou dit op zijn minst ons bewustzijn moeten vergroten … 

Er is veel, veel meer informatie die u moet weten. Wil je op de hoogte gehouden worden, schrijf je dan nu in, en blijf dan lezen … 

Meld u aan om de waarheid te kennen
en uw vrijheid te verdedigen!

Verschillende films voorspelden de pandemie van het coronavirus

P redictieve programmering is het proces waarbij de bevolking wordt geïnformeerd over gebeurtenissen die binnenkort zullen plaatsvinden. De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd, over… een wereldwijde coronaviruspandemie!

De film ‘Dead Plague’ toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als de remedie.  

Een andere film genaamd ‘Contagion’ laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstandelijkheid, gezichtsmaskers, lock-downs, handen wassen etc. als resultaat.

Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze films tot in detail voorspeld.

Stripboek van de Europese Unie bracht wereldwijde pandemie in beeld

I n 2012 een vreemd stripboek werd geproduceerd door de Europese Unie, ter verspreiding onder alleen hun werknemers . (2B) De titel van de strip is ‘INFECTED’ en toont een nieuw virus dat afkomstig is uit een Chinees laboratorium en zich over de hele wereld verspreidt. De oplossing voor deze pandemie wordt geschetst in het stripboek: globalisten dwingen één globaal gezondheidsplan af. Dit betekent:

Geen medische vrijheid meer,
maar medische tirannie door globalistische entiteiten. 

Dat is de boodschap van dit stripboek, uitgegeven aan de medewerkers van de Europese Unie. Een van de citaten van het stripboek luidt:

‘De veiligheidsmaatregelen die volgden, maakten ons bestaan ​​totaal ondraaglijk.’

Pandemie afgebeeld tijdens Olympische zomerspelen in 2012

D ijdens de opening show van de Olympische Zomerspelen in 2012, werd een coronavirus pandemie uitgespeeld voor het oog van de hele wereld. Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegsters die poppen werden van een controlesysteem, de dood op de loer, een demonische reus die over de hele wereld oprees, en het hele theater was zo verlicht dat het vanuit de lucht gezien leek op een coronavirus .

Waarom lieten de Olympische Spelen tijdens hun openingsshow een pandemie van het coronavirus zien?

Wereldwijde lockdown voorspeld in 2008

De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen.

Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een ​​nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren.

Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu voor onze ogen gebeurt, is dit boek opnieuw gepubliceerd. 

Journalisten voorspelden een
geplande pandemie

I n 2014 wordt de onderzoeksjournalist Harry Voxvoorspelde een geplande wereldwijde pandemie en zei dat de reden waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

‘Ze zullen voor niets stoppen om hun toolkit of control compleet te maken. Een van de dingen die ontbraken in hun toolkit zijn quarantaines en avondklok. Het plan is om honderdduizenden mensen ermee besmet te krijgen en de volgende fase van controle te creëren. ‘  (7)

‘Het plan is om honderdduizenden mensen ermee besmet te krijgen en
de volgende fase van controle te creëren.’

HARRY VOX,
GERENOMMEERDE ONDERZOEKSJOURNALIST

‘Scenario voor de toekomst’

D zijn gerenommeerde onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation waarin alles wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het wordt allemaal met angstaanjagende nauwkeurigheid beschreven … tien jaar voordat het gebeurde!

Het document is getiteld ‘Scenario voor de toekomst  van technologie en internationale ontwikkeling’. (9) Dat zegt het al: een scenario voor de toekomst. Het heeft een hoofdstuk genaamd ‘LockStep’ waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof het in het verleden is gebeurd, maar dat duidelijk bedoeld is als repetitie voor de toekomst.


De pandemie van 2020 wordt gruwelijk gedetailleerd beschreven in het ‘Scenario voor de toekomst’ van de Rockefeller Foundation, geschreven in 2010.

Het ‘scenario voor de toekomst’ gaat verder met het vergelijken van twee verschillende reacties op hun voorspelde pandemie: alleen de VS ‘ontmoedigden’ mensen sterk om te vliegen, terwijl China verplichte quarantaine voor alle burgers afdwong. De eerste reactie wordt ervan beschuldigd het virus nog meer te verspreiden, terwijl het opleggen van een verstikkende lock-down wordt geprezen. Vervolgens beschrijft het de implementatie van totalitaire controle:

Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag gebogen en luchtdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot lichaamstemperatuurcontroles bij de ingang van gemeenschappelijke ruimtes zoals treinstations en supermarkten. 

Het is duidelijk dat het verleggen van autoriteit het gewenste antwoord is. Maar volgens dit ‘scenario van de toekomst’ wordt het erger:

‘Zelfs nadat de pandemie was verdwenen, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op burgers en hun activiteiten hangen en zelfs geïntensiveerd.’

‘In ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische ID’s voor alle burgers bijvoorbeeld, en strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit essentieel werd geacht voor de nationale belangen.’


Volgens de Rockefeller Foundation moet een wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven, om zich weer veilig te voelen.

Handboek voor globale controle

Nu de aangekondigde pandemie inderdaad hier is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation naar voren met stap twee: een handboek over het implementeren van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle benodigde controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

Wanneer je de twee Rockefeller-documenten combineert, zie je het plan:

1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie aan met een coronavirus en zeggen ze waartoe dit moet leiden: een geheel nieuw niveau van autoritaire controle. 

2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor het toepassen van dit controlesysteem.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

‘ Digitale apps en privacybeschermde trackingsoftware moeten op grote schaal worden gebruikt om een ​​completere contacttracking mogelijk te maken.’

‘Om de Covid-19-epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen.’

Een olgens hun ‘Scenario van de toekomst’ de hele wereldbevolking zou een digitale id dat geeft aan wie alle vaccins heeft ontvangen te krijgen. Zonder voldoende vaccinaties wordt de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer etc. ontzegd.

In 2020 is dat precies waar Bill Gates en veel regeringen om vragen.

De contacten van iedereen moeten worden gecontroleerd

I n een uitgelekte regering video (10)  zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo , de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe ze een groot controlesysteem kunnen opzetten om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren.  Ze bespreken hoe ze een leger kunnen bouwen om dit controlesysteem uit te voeren. 

‘Er moeten honderden controleagenten worden aangesteld. Ze testen iedereen en checken vervolgens al hun contacten. Dit is op deze schaal nog nooit eerder gedaan.
Dit is een leger ondervragers dat ieders contacten zal controleren. ‘

ANDREW CUOMO,
GOUVERNEUR VAN NEW YORK

Een geheel nieuw niveau van wereldwijde controle

B ill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die tegen Covid-19 zijn ingeënt mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11) Er worden al digitale vaccin-ID’s ontwikkeld (12) en Gates heeft een patent op de technologie waarmee het lichaam van een persoon overal kan worden getraceerd. Deze technologie heet WO2020-060606 (13) . Daarnaast wil Gates een wereldwijd meetnetwerk opzetten, dat iedereen kan volgen die met Covid-19 in aanraking is gekomen (14) .      

Je lichaam verbinden met kunstmatige intelligentie

T hij meer we leren over het doel van de pandemie, hoe meer we zien het allemaal om draait controlerende mensheid. Big Tech en Big Pharma willen ons allemaal verbinden met wereldwijde netwerken die ons 24/7 kunnen controleren, en … beslissen of we ons vrij kunnen bewegen of niet. Met dat in gedachten wordt een bepaalde uitvinding uit 2015 intrigerend. 

In 2015 bedacht Richard Rothschild een ‘Testmethode voor COVID-19’. De methode bestaat in feite uit het verzenden van zeer persoonlijke gezondheidsinformatie naar ‘de cloud’, die wordt beheerd door Big Tech. (14A)

Het is interessant dat Richard Rothschild niet medisch geschoold is, maar hij is advocaat. Waarom wil een advocaat een methode ontwikkelen om virussen te detecteren? We vinden het antwoord door naar zijn andere uitvinding te kijken. Hij ontwikkelde een systeem waarin mensen worden gefilmd, om gedetailleerde informatie te verzamelen over hun gezicht, lichamen, bewegingen enz.

Deze videogegevens worden vervolgens gecombineerd met andere persoonlijke informatie en dit alles wordt naar de cloud gestuurd, waar het wordt verbonden met kunstmatige intelligentie.

Dit opent een hele nieuwe wereld van bewaking en controle. Zoals we zien in het volgende citaat uit de beschrijving van deze uitvinding:

‘… bieden rijkere informatieniveaus met behulp van methoden van “Big Data” -analyse en “Machine Learning”, en door kunstmatige intelligentie (“AI”) toe te voegen voor de implementatie van aanbevelingen en oproepen tot actie.’

In gewoon Engels: verzamel steeds meer persoonlijke informatie over mensen, stuur die naar kunstmatige intelligentie, die vervolgens de autoriteiten informeert om actie te ondernemen.

Dit past perfect in het plan om een ​​wereld van totale controle te creëren, waar al onze privé-informatie in handen is van degene die aan de macht is.

Het plan: de mensheid injecteren met een DNA-veranderend vaccin

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

‘Ze zullen een door mensen veroorzaakt coronavirus vrijgeven. Als gevolg hiervan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin voegt een derde DNA-stam toe aan het lichaam van een persoon, waardoor het in wezen een hybride wordt. Zodra een persoon is geïnjecteerd, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Door deze genetische verandering verliezen mensen het vermogen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich ervan bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker worden gecontroleerd, om slaven te worden voor de elite. ‘

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat deze professionele onderzoeker niet gek is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan en dit is wat hij in de loop der jaren heeft ontdekt.

We moeten oppassen dat we gedegen kennis, gebaseerd op jarenlang onderzoek, niet afwijzen, simpelweg vanwege ons eigen gebrek aan inzicht in deze onderwerpen.

20 jaar onderzoek zegt:
het vaccin zal ons DNA veranderen

D octor Carrie Madej leidde twee grote klinieken in Georgië, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. Ze bestudeerde de afgelopen twintig jaar DNA en vaccins en maakte een urgente video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19. Het doel van deze nieuwe vaccins zal tweeledig zijn: 

1) herprogrammeer ons DNA en maak hybriden van ons die gemakkelijker te controleren zijn.2) verbind ons met kunstmatige intelligentie via een digitale vaccin-ID, die ook een heel nieuw rijk van controle zal openen.

Deze medisch deskundige zegt dat ze meerdere keren heeft waargenomen hoe ziektes per vliegtuig over de bevolking werden verspreid. Wegens goede redenen kan ze hier niet meer in het openbaar over vertellen.

Ontvolkt de aarde door middel van georganiseerde epidemieën

D r. John Coleman was een inlichtingenofficier van de CIA die een boek schreef met de titel ‘The Committee of 300’. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen regeringen, de gezondheidszorg, de voedingsindustrie, de media enzovoort manipuleren. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die regeringen en de media controleren, is om de aarde te ontvolken. 

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

‘Ten minste 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden uitgeroeid door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten .’

DR. JOHN COLEMAN, INLICHTINGENOFFICIER VAN DE CIA

Houd de mensheid onder de 500.000.000

I n 1980 een granieten monument werd opgericht in Georgië, genaamd de Guidestones. Een set van 10 richtlijnen is op de structuur gegraveerd in acht moderne talen en een kortere boodschap is bovenaan de structuur gegraveerd in vier oude taalscripts. De eerste richtlijn luidt als volgt:

1. Houd de mensheid onder de 500.000.000 in eeuwig evenwicht met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid te behouden’ het veroorzaken van ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten’ is.

Vaccins gebruiken om de mensheid te verminderen

D ijdens een TED talk Bill Gates herhaalde dit doel, toen hij letterlijk gezegd dat de nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking te verminderen met 10-15%! (16)

‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugdringen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en anticonceptie ‘.

BILL GATES, VACCIN DEALER

Covid19-vaccin
voor populatiecontrole?

M ike Adams is een gepubliceerde voedsel wetenschapper, schrijver van het populair-wetenschappelijke boek Eten Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs. Jaren geleden zei hij het volgende:

Een ontwikkeld biowapen zal worden vrijgegeven in bevolkingscentra. Er zal worden opgeroepen tot massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie om met een vaccin te komen. Wonder boven wonder zullen ze in een recordtijd een vaccin laten ontwikkelen. Iedereen zal in de rij moeten staan ​​en deze vaccinatie moeten nemen.

Er is inderdaad een release van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinmandaat, enorme overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaamaan miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal doden. Het wordt een dodelijk vaccin, ontworpen om de wereldbevolking te verminderen. 

SAMENVATTING:
WAS DE PANDEMIE GEPLAND?

T- huizen van artsen over de hele wereld noemen de pandemie een wereldwijde misdaad, een werelddictatuur met een sanitair excuus.

De jaren vóór COVID-19 begon de hele wereld plotseling honderden miljoenen PCR-testkits voor COVID-19 te verspreiden.

I n 2013 voorspelde een onderzoeker dat er in 2020 een wereldwijde pandemie met coronavirus zou plaatsvinden. Hij wist dit vanwege persoonlijk onderzoek naar zogenaamde ‘complottheorieën’.I n 2017 Anthony Fauci gegarandeerd een verrassing uitbraak van een besmettelijke ziekte tijdens de eerste termijn van het bestuur Trump.R echts voor de wereldwijde coronavirus pandemie, Bill Gates organiseerde een wereldwijde coronavirus pandemie oefening: Event201.Een LSO kort voor het uitbreken van de wereldwijde paraatheid Monitoring Board vertelde de wereld klaar is voor een coronavirus pandemie te zijn.I n 2018 het Institute for Disease Modeling kondigde een wereldwijde pandemie met een griepvirus, van oorsprong uit China op het gebied van Wuhan.ikn 2018 hebben Bill en Melinda Gates aangekondigd dat er in de komende jaren een wereldwijde pandemie van een geconstrueerd virus zou plaatsvinden.T hij coronavirus SARS-CoV-2 kan zijn gemaakt in de Bio Safety Lab Level 4 in Wuhan, die miljoenen dollars ontvangen van Anthony Fauci.In verschillende films werd de pandemie van het coronavirus zeer gedetailleerd weergegeven en werd zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel genoemd.

Een  stripboek geproduceerd door de Europese Unie toont een virus dat zich wereldwijd verspreidt. De crisis wordt opgelost door totalitaire medische tirannie in te voeren.De Olympische Zomerspelen van 2012 speelden tijdens hun openingsshow een pandemie van een coronavirus.D e onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde in 2014 dat er een wereldwijde pandemie zou ontstaan, zodat de ‘heersende klasse’ een hoger niveau van autoritaire controle zou kunnen invoeren.De onderzoeksjournalist Anthony Patch voorspelde een wereldwijde pandemie met een door mensen gemaakt virus, dat zou worden gebruikt om een ​​DNA-veranderend vaccin aan de mensheid op te dringen.D r. Carrie Madej heeft decennia lang DNA en vaccins bestudeerd en zegt dat het plan is om het COVID-19-vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten:herprogrammering van het menselijk DNA.D e CIA-officier Dr. John Coleman bestudeerde geheime genootschappen en zegt dat het hun doel is om de aarde te ontvolken door middel van georganiseerde pandemieën van dodelijke snelwerkende ziekten.I n de staat Georgia een enorme monument werd opgericht in 1980 met tien richtlijnen voor de mensheid, in acht talen. De eerste van deze ‘Tien Geboden’ is dat de mensheid moet worden teruggebracht tot een half miljard mensen.B ill Gates zei tijdens een TED-talk dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.TDe ‘gezondheidswachter’ Mike Adams voorspelde jaren geleden wat we nu zien gebeuren: de introductie van een technisch biowapen, gevolgd door een vaccinmandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.I n 2010 heeft de Rockefeller Foundation publiceerde de ‘Scenario voor de toekomst …’ waarin ze een komende wereldwijde pandemie beschrijven, dat moet leiden tot de uitvoering van de autoritaire controle over het volk, die vervolgens zal toenemen na de pandemie.I n 2020 de Rockefeller Foundation publiceert een handboek over hoe deze wereld van controle te creëren, met een stap voor stap handleiding. Ze zeggen dat het leven niet weer normaal kan worden, totdat de wereld ‘Locked Down’ is geworden met deze top-down controle van autoritaire regeringen.We zien inderdaad dat Bill Gates en vele anderen wereldwijd meteen de controle overnemen op ongekende manieren, met het afdwingen van vaccin-ID’s, microchips die in mensen worden geïmplanteerd, het dragen van gezichtsmaskers verplicht stellen, sociale afstand nemen, gedwongen lock-downs, extreme contactopsporing , enzovoorts.

Een onderdeel van deze controle van bovenaf is extreme censurering van elke stem door artsen, wetenschappers of andere experts die kritiek hebben op wat er gaande is.

Meld u aan om de waarheid te kennen
en corruptie te bestrijden

Onderkant formulier

Alle voorspellingen werden gedaan
kort voordat het gebeurde

N oot dat elke voorspelling van deze pandemie werd aangekondigd een paar jaar of zelfs maanden voordat het gebeurde . Het feit dat zo’n historisch unieke gebeurtenis tot in detail werd voorspeld – door films, shows, onderzoekers, artsen, degenen die laboratoria financieren die deze virussen ontwikkelen, degenen die miljarden verdienen aan deze pandemieën, degenen die een heel nieuw niveau willen creëren van controle in onze wereld, enz. – laat zien dat het was gepland.

Zijn er tekenen dat de pandemie wordt gemanipuleerd?

Tot dusverre hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland . Als het inderdaad wordt georkestreerd, dan zou dat ook tijdens de pandemieduidelijk moeten zijn. Een geplande pandemie is ook een gecontroleerde pandemie. Zien we inderdaad dat de pandemie wordt gemanipuleerd? Absoluut. De andere posts op StopWorldControl.com laten zien hoe letterlijk elke medische, wetenschappelijke, overheids-, educatieve en journalistieke stem die verschilt van de mediapropaganda, agressief wordt gecensureerd.

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid was er zo’n wereldwijde censuur van artsen en gerespecteerde wetenschappers over de hele wereld.

Daarnaast is er een ongekende vertoning van wereldwijde fraude met covid-nummers. Letterlijk elk stukje informatie over COVID-19 is onjuist. Medisch personeel over de hele wereld heeft toegegeven dat ze zwaar onder druk staan ​​om elke patiënt als een covid-patiënt te registreren en elk overlijden – ongeacht de oorzaak – als een covid-dood.

U kunt het bewijs voor deze schandalige bewering zien in deze schokkende onthulling van de grootste fraude in de geschiedenis van de wereld.  

Wie zit er achter
het plan om de wereld te beheersen?

We hadden het over een groep mensen die ‘globalisten’ worden genoemd. Dus, wie zijn deze ‘globalisten’ eigenlijk? Het zijn rijke, invloedrijke mensen over de hele wereld die van plan zijn één wereldregering op te richten. Dit zal hen in staat stellen om elk mens op de planeet te controleren. Hun strategie is om elk gebied van onze samenlevingen te domineren: gezondheidszorg, voedingsindustrie, media, regeringen, religie, alles.

Totale wereldheerschappij is een duivels verlangen geweest van veel machtige leiders in de wereldgeschiedenis. Denk maar aan de beruchte wereldrijken van Rome, Groot-Brittannië, de Perzen, de Russen, enzovoort.

Deze perverse passie heeft de corrupte harten van de mensheid niet verlaten, maar de middelen om dit doel te bereiken zijn veranderd. In plaats van naties binnen te vallen met tanks en bazooka’s, maken ze nu de mensheid tot slaaf met behulp van de kracht van angst. Als ze genoeg paniek kunnen creëren, kunnen ze de ‘oplossing’ presenteren. Deze oplossing betekent echter dat we onze vrijheid opheffen en ons onderwerpen aan hun controle.

De belangrijkste spelers in het globalisme zijn de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank en vooral de vele particuliere banken die in feite de wereld al beheersen. Deze zichtbare entiteiten zijn echter slechts een façade, om de ware krachten te verbergen, namelijk de vele ‘geheime genootschappen’. Veel van deze globalisten kwamen onlangs bijeen in het kleine stadje Davos, in Zwitserland, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen uit te voeren. Hier zijn enkele van de uitspraken die ze hebben gedaan: (18 )

‘Dit is het historische moment in de tijd, niet alleen om het virus te bestrijden, maar ook OM HET SYSTEEM VORM te geven. 

De pandemie biedt een kans om ONZE WERELD TE RESETTEN. 

De wereld moet gezamenlijk en snel optreden om ALLE ASPECTEN van onze samenlevingen en economieën, van educatieve tot sociale contacten en arbeidsomstandigheden, te VERNIEUWEN.

ELK LAND, van de Verenigde Staten tot China, moet meedoen, en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet GEVORMD worden. ‘ 

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum

Het World Economic Forum creëerde een ‘spinnewiel’ met al hun doelstellingen. Daarop zien we de volgende drie ‘projecten’: Covid19 gevolgd door Global Governance en Internet Governance.

COVID-19 is een cruciaal project dat de weg effent voor de volgende stap: GLOBAL GOVERNANCE. Ze zijn van plan om in de nabije toekomst volledige censuur op internet te creëren: INTERNET GOVERNANCE.

Niemand wil deze organisaties

Geen enkel mens op aarde heeft ervoor gestemd dat deze organisaties zelfs maar bestaan, laat staan ​​dat ze de volledige controle over ons leven, gezinnen, gemeenschappen, banen, gezondheid, industrieën, enz. Krijgen. Toch presenteren ze zichzelf als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

De Wereldgezondheidsorganisatie positioneerde zichzelf als de baas over onze gezondheid, zonder dat iemand van ons voor hen had gekozen. 

Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in overeenstemming is met de richtlijnen van deze ‘Wereld’-organisatie.

Tienduizenden artsen en wetenschappers zijn over de hele wereld gecensureerd door Facebook, Youtube en Twitter. Waarom? Omdat deze socialemediagiganten stellen dat ALLEEN wat de Wereldgezondheidsorganisatie zegt, waar is. Dat is een duidelijk voorbeeld van wereldtirannie door de globalisten. Ze installeren hun eigen ‘wereld’-instellingen – die NUL gezag hebben over ieder van ons – maar simpelweg omdat ze zichzelf’ wereldleiders ‘noemen, nemen ze het gezag over de hele mensheid op zich.

De mensheid als geheel moet zich onderwerpen aan de ‘Wereld’ Gezondheidsorganisatie, zonder ooit onze mening te vragen of zelfs maar te raadplegen met andere medische experts. In feite wordt elke medische deskundige die zich uitspreekt tegen zijn beslissingen gecensureerd.

Dit betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van ware journalistiek en het opleggen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door individuen die niemand wilde, en toch nemen ze simpelweg de eigendom van onze wereld over. .  

Zij zijn de grote, dikke, gemene bullebak op de speelplaats, die iedereen de baas speelt.

Wereldgezondheidsorganisatie
wordt gerund door een terrorist

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie was lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië, Tigray People’s Liberation Front. (19) Het Department of Homeland Security stelt duidelijk:

“De TPLF kwalificeert als een Tier III terroristische organisatie … op basis van haar gewelddadige activiteiten …”

Laat dit tot je doordringen: de man die de Wereldgezondheidsorganisatie leidt, is letterlijk een communistische terrorist, die betrokken is geweest bij het opleggen van het communisme aan Ethiopië. Diezelfde man pest nu de hele wereld, vertelt ons allemaal wat we wel en niet kunnen doen, censureert elke medische professional die een andere mening heeft, eist blinde gehoorzaamheid van de hele mensheid, terwijl hij mandaten oplegt om te worden ingeënt door hun nr. een financiële sponsor: Bill Gates.

Is dit de wereld waarin je wilt leven, vanaf nu?

Steeds meer pandemieën,
totdat de mensheid zich onderwerpt

T eze globalisten zelfs dreigen de mensheid met meer lijden, als we niet in te dienen om hun totale controle. Prins Charles sloot zich onlangs bij de globalisten aan en verklaarde publiekelijk:

Er zullen steeds meer pandemieën komen  als we ‘de grote reset’ nu niet doen. (18)

Bill Gates noemt dit al ‘pandemie’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’ . De onderzoeker die in 2013 voorspelde dat er in 2020 een coronaviruspandemie zou plaatsvinden, gevolgd door rellen, zei dat het plan is om in 2020-2030 een reeks pandemieën te creëren.

Dit decennium is het gekozen tijdsbestek om de wereld in één grote gevangenis te veranderen.

Globalisten zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is om de ruggengraat van de mensheid te breken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun wereldwijde controle. Het verplicht stellen van vaccins is de sleutel tot hun plan, omdat de vaccins ons zullen verbinden met wereldwijde controlesystemen. Alleen de gevaccineerden zullen zich vrij kunnen bewegen.

Begint u te begrijpen waarom meer dan 700 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische experts uit de VS en nog veel meer over de hele wereld deze pandemie een ‘wereldwijde’ misdaad ‘noemen? 

Leiders van de katholieke kerk
waarschuwen de mensheid

Een aartsbisschop en verschillende kardinalen van de rooms-katholieke kerk schreven een brief aan de mensheid om ons te waarschuwen voor wereldwijde tirannie onder het mom van COVID-19. Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

We hebben reden om aan te nemen, op basis van officiële gegevens over de incidentie van de epidemie in relatie tot het aantal doden, dat er machten zijn die geïnteresseerd zijn in het creëren van paniek onder de wereldbevolking met als enige doel om permanent onaanvaardbare vormen van beperking op te leggen aan vrijheden om mensen te controleren en hun bewegingen te volgen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de totstandkoming van een wereldregering buiten alle controle.

Is er hoop? Wat kunnen we doen? 

Ik heb hoop voor onze toekomst, of zijn we overgegeven aan de genadeloze handen van deze slechte megamiljardairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons kunnen voorstellen!

Dit is geen doemscenario, maar een wake-up call voor de mensheid om te stoppen met blindelings geloven in de maffia-media en perverse politici, en op te staan ​​als iemand voor een toekomst van vrijheid. Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Global Freedom Fighters, die de mensheid naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid zullen leiden dan we ooit hebben gekend. 

Ontdek een toekomst vol hoop.
Schrijf je nu in!

B aast te delen met uw familie en vrienden, moedig ik u met klem om het verder een stap en echt uitgegroeid tot een wereld-wisselaar. Deel deze website met degenen die onze samenleving beïnvloeden. Ze zijn niet allemaal corrupt. Veel leiders zijn eenvoudigweg misleid, omdat ze zijn opgeleid om nooit het verhaal in twijfel te trekken. Het is aan ons om ze te informeren. 

Zoek op internet naar e-mailadressen van leiders in de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg, de politie enzovoort. Doe het! 

Download posters!

U kunt krachtige posters, flyers en memes downloaden om de waarheid te verspreiden. Download de bestanden en druk ze af in zoveel exemplaren als u nodig heeft. Loop dan door de straten en stop ze in de brievenbussen, en geef ze aan de mensen die je ontmoet.

Download folders, posters en memes

Steun de strijd voor vrijheid

Hallo , mijn naam is David Sorensen. Ik ben de auteur van StopWorldControl.com. Ik bied dit aan als een gratis hulpmiddel voor de hele mensheid, om onze vrijheid en toekomst te beschermen.

Met een masterdiploma in communicatie koos ik ervoor om een ​​leven met veel geld achter me te laten en de wereld te dienen met mijn capaciteiten. 

Wanhopige hulpkreten van over de hele wereld overspoelen mijn mailbox. Mensen uit China, Slowakije, het Midden-Oosten, Zuid-Amerika enz. Zien hoe hun leven van hen wordt afgenomen en tirannie wordt opgelegd door corrupte regeringen, ondersteund door media die eigendom zijn van de triljonaircriminelen.

De sleutel om hun duivelse greep op de mensheid te breken is WAARHEID. Daarom wil ik de noodkreten beantwoorden en de website in zoveel mogelijk talen vertalen om de mensheid te informeren.

Dit is een monumentale taak waarvoor geld nodig is. Als je me wilt helpen vechten voor de vrijheid van de wereld, overweeg dan om hier een genereuze donatie te doen . Open alstublieft uw hart en steun dit unieke platform voor de stem van vrijheid.

Samen kunnen we de mensheid helpen beschermen tegen machteloze gekken en een wereld van vrijheid en geluk creëren.

Referenties

1: Duitse groep artsen voor informatie

2: Spaanse groep Doctors For Truth

2A: World Doctors Alliance

2B: EU-strip toont wereldwijde pandemie

2C: Documentaire Plandemic

2D: Richard Rothschild gepatenteerde testmethode voor COVID-19 

2E: Uitvindingen van R. Rothshild

3: Fauci garandeert een uitbraak voor de komende twee jaar.

4: Bill Gates kondigde een wereldwijde pandemie aan

5: Melinda Gates zegt dat de grootste bedreiging van de geesteswetenschappen een ontwikkeld virus is

6: Tekst van het nummer uit 2013 dat een coronaviruspandemie in 2020 voorspelde

7: Harry Vox voorspelde de wereldwijde pandemie

8: Robin de Ruiter voorspelde lockdowns

9: Scenario voor de toekomst beschreven wereldwijde pandemie

10: Andrew Cuomo praat met Bill Clinton over autoritaire controle

11: Bill Gates heeft het over een digitale ID om mensen te controleren

12: Vaccins koppelen aan een digitale ID

13: Gates beschikt over technologie om een ​​lichaam overal te traceren

14: Gates wil een wereldwijd monitoringsysteem

14A: Uitvindingen door Richard A Rothschild

15: Download het boek van CIA-officier Coleman

16: Gates heeft het over het verminderen van de wereldbevolking met behulp van vaccins

17:  Tientallen miljoenen Covid-19-testkist werden in 2017 en 2018 geëxporteerd door de EU, de VS, China enz.

18:  DAVOS en de bijeenkomst van de globalisten

19:  Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie is lid van de gewelddadige terorristengroep

20: Brief van aartsbisschop en kardinalen aan de mensheid

21: Bill Gates werkt aan digitale vaccinatie-ID’s