Ison – Planet x – 2 de Zon ?? Spannend is het wel !

Hallo Vrienden,

Onze aandacht werd getrokken naar dit spectaculaire nieuws dat je eigenlijk  niet hoort maar wel kunt vinden op Youtube en het WebNet. En daarom geven wij het aandacht die het verdient.

http://www.sciencedaily.com/releases/2013/04/130423134024.htm

Credit: NASA, ESA, J.-Y. Li (Planetary Science Institute), and the Hubble Comet ISON Imaging Science Team)

130423134024

De Science Daily  is een site met waardevolle info,je kunt hier heerlijk rond surfen en mooi uit gelegd ook al is het geheel nieuw voor je .

We horen er wel wat over als je met personen praat die hier meer over weten of je komt op FB een bericht hierover tegen. maar een bericht die wel belangrijk is en uitdagend is om meer info te vergaren. Wij sporen je aan om een zoektocht te gaan ondernemen,misschien kom je tot ontdekking dat je een verborgen kwaliteit hebt omtrent dit onderwerp.

Mocht je meer over weten DEEL dan met ons alle je wetenschap ,zet het maar hieronder bij reactie zo krijgen we mooie wetenschap nieuws met nieuwe ontdekkingen.!? ieder heeft een ander inzicht en kennis en dat samen is GEWELDIG .

Daarom geven we aandacht aan deze aandacht het verdient het om te weten,en verklaart ook dat de mens en dier (planten ook) met verschuivingen en energie veranderingen te maken hebben ,je reageert er op ,emotioneel en lichamelijk. Het staat zo zeggen ze in de sterren geschreven ?!

Lees ook hier de mededeling die eronder staat op Youtube geeft je meer info.!

“Comet ISON is paying a visit to the Red Planet,” says astronomer Carey Lisse of the Johns Hopkins University Applied Physics Lab.

Oftewel;

“Comet Ison brengt een bezoek aan de Red Planet”

Bron : GOD CODE MATRIX of 188

 

 

Deze is van Gewoon Nieuws .

http://www.gewoon-nieuws.nl/2013/03/aanstormende-planeet-x-vanaf-juni-2013-zichtbaar-op-noordelijk-halfrond/#.UjqtIFNIXap

Hier sluiten we mee af. mensen die op de lezingen komen van Anton Teuben Niburu en de Schumann resonatie volgen kennen dit gegeven van de Planet x – Ison  al en je mag je eigen zelfonderzoek starten. We praten hier ook over bij de Meet en Greet avonden net als bij de Schumann workshop die wij als Take Care 4 houden. samen de kennis delen die je ontdekt hebt en uitwisselingen laten plaats vinden . Geweldig toch wat Leven wij in een bijzondere tijd NU  wauw . En weet dat je ECHT NIET ALLEEN BENT MET DEZE INTERESSE.

http://niburu.nl/universum/5119-komeet-ison-zal-overal-op-aarde-zichtbaar-zijn

Wij wensen je veel plezier genot toe met deze info schat.

Warme Hart Groet . Team Take Care 4.