Invloed op en van de omgeving Deel 1

Hallo en een hele Goede morgen voor ons allemaal toegewenst,

Zo de omgeving, ja ik kijk uit mijn raan en zie …………

A = Muren van een flatgebouw .

B = Uitkijk op een Fabriek.

C = Uitkijk Windmolens.

D = Weilanden, akkerbouw.

Ik woon in een verhoogde bouw een Drivéinwoning helemaal tegek . Maar ik kijk uit mijn raam en zie…… Ja dat kan toch ook heel anders en duurzamer ,gekleurder,  waarom doen ze toch allemaal zo moeilijk over duurzaam energie terwijl het voor het oprapen ligt .

Is dat omdat de ene partij Bang is dat ze minder geld krijgen en hun product gaat verdwijnen?? Stil maar Schreeuwers er komt wel iets anders voor in de plaats.

Of

Is dat ze bang zijn voor vernieuwing ? en in overgave gaan op het nieuwe systeem dat Effectief is ,Gezonder , Happy, o jaaaaa VOOR IEDEREEN IS !!??  En dat ze DAT NU NET  niet gewend zijn geen RAng en Stand is er dan , jee geen verschil in milieu’s en op niveaus jeeee wauw ik vind dat wel Sjieck en Cool en te maf geweldig gewoon.

Ik wil je graag in kennis stellen over de site ;

http://mirpeelenmaas.com/

Het is een aanbeveling om tekijken .  Ooooo spannend enne wat vind je ervan ?

Sjieke site hé en inspirend en deze prachtige mensen die  deze stichting bewonen om het zo maar eens een andere benaming aan tegeven . WIj kennen ze persoonlijk en ze zijn allemaal lieve behulpzame personen die met allbei de 2 benen stevig in de grond staan . Levensdeskundige zijn het  zonder eigen belang maar in het belang van de mensheid net als wij.

 

Als ik dat zo zie wauw dan is het nieuwe wereld die zich graag laat zien en vele mogelijkheden gaat geven aan ons maar zover zijn we nog niet we gaan stap voor stap anders is de onderbouwing  / Fundering nie goe hé enne daa motte we nie hebbe ?!!

Als ik dan eens in mijn andere belevingswereld Groene dakken zie en zonnepanelen,kleurrijker , hoe ziet het er dan uit. Ik denk een geweldige plaats voor ouder en kind.

www.vantholt.com is de foto van maar ook een intersante site ???????

lets do it !!

Neem dit nu eens oké volgens het onderzoek wat ze daar weergeven ben ik het niet helemaal eens maar goed dat is mijn mening en waarneming van het geheel . En wat is die van jouw ????

www.groendak.info  daar is deze foto van ,neem een kijkje en laat je verrassen.

Citeer er een stukje van dat geplaatst is op bouwalmanak.nl ; *** Vrijwel iedereen is het er mee eens dat zwarte daken vervangen moeten worden aangezien ze niet bijdragen aan de energiebesparing van een dak iets wat groene daken mogelijk wel zouden doen. Een nieuw Amerikaans onderzoek trekt groene daken echter in twijfel want het stelt namelijk dat witte daken 3x energie efficiënter zijn dan groene daken.

 

Het onderzoek stelt dat ondanks dat groene daken er duurzaam en leuk uitzien ze niet de meest milieuvriendelijke oplossing zijn. Volgens het onderzoek zijn groene daken wel duurzaam wanneer het op de eigen woning aankomt aangezien groene daken er voor zorgen dat een woning beter om kan gaan met regenwater echter wanneer het gaat om global warming dan is een wit dak aanzienlijk slimmer om aan te schaffen. ***

Hé enne wat dacht je van onze BOEREN DAN .

Voor hun is dit anders boeren ook veel beter en veel fijner werken dan de stess awt ze nu hebben iedere keer weer er zijn niet voor niks zoveel zelfmoord gevallen bij boeren die en dat niet naar boven mag komen ??!!

Waarom ; ;;;

Zo kan het ook , laat je VERRASSEN en neem een kijkje.

 Foto is van nl.123rf.com

Citeer van de prachtige en intresante website .bijenhof-dv.nl

Het artikel ;

Biologische wijze van boeren redt de honingbijen.

Bioboeren hebben een grotere impact op de biodiversiteit op plaatsen waar ook in de directe omgeving van de percelen het land wordt bewerkt – dus in landelijk gebied waar veel landbouw wordt bedreven. De onderzoekers merken op dat de resultaten vooral gebaseerd zijn op meetresultaten uit West-Europa en Noord-Amerika, aangezien in andere gebieden de biolandbouw nog niet voldoende werd onderzocht. Alle gebundelde studies werden gescreend op meetresultaten, representativiteit, betrouwbaarheid en mogelijke vooringenomenheid.

Willen we daar nie allemall aan mee werken wauw zeg ik je .

Het boerenbestaan leidt vaak tot grote psychische problemen. Een Antropoloog genaamd Lizzy van Leeuwen schreef een boek over zelfmoord onder boeren. In het buitenland is hier veel aandacht voor, maar in Nederland lijkt het een taboe.  In de Altijd Wat Wijzer zetten we  de feiten van het boerenleven in Nederland op een rij.

Het is echt zo denk je NU erkelijk dat de Boer zijn vee wil vergiftigen met al die antibiotica !! en de dieren zo laten huizen en opfokken alseen  plof dier ??!!  Nee lieve mensen echt niet hoor.Denk hier maar eens over na ?

Zo nu ga ik afsluiten mijn idee fontijn blijft stromen nu en ga aan het werk. Net zo als jij .Heerlijk toch.

Ik wens je een fijne dag toe enne tot deel 2.

Warme Hart Groet

Leer meer en info bronnen zie  de links hier onder;

http://www.bouwalmanak.nl/groen-dak-minder-duurzaam-dan-wit-dak

http://www.bijenhof-dv.nl/nieuws-bijen-honing-bijensterfte-artikel/items/biologische-wijze-van-boeren-redt-de-honingbijen

http://www.bitcoinweb.nl/nieuws/818/samenvatting-knaw-minisymposium-de-wiskunde-en-informatica-achter-bitcoin/

http://www.bouwalmanak.nl/transformatie-metrostation-parijs

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/antibioticaresistentie/antibioticaresistentie-in-de-veehouderij

http://zembla.incontxt.nl/seizoenen/2013/afleveringen/10-01-2013/veehouders_op_de_vingers_getikt_om_antibiotica_gebruik