Intree naar de HOLLE AARDE ?!

Hallo Lieve vrienden en trouwe bezoekers,

Zoals jullie weten geven wij de Schumann Resonantie ook voor de kinderen. Zij horen er ook bij en weten al veel hierover de Holle Aarde.

Zij voelen zich gehoord en begrepen en kunnen eindelijk met iemand over hun bevindingen praten en bij leren en samen uitwisselen heerlijk is dat om te zien hoe goed het hun doet. Maar ook de volwassen voelen en varen er wel bij en dat is nu net de bedoeling.

Hoe vaak voel je je beroert gaat naar de dokter en die stuurt je weer naar huis of ze kunnen niks vinden ??!! Nou ben eerlijk ,ik weet dat het veel en vaak speelt,dus…… Moeder Aarde is aan het veranderen dat zien en merken we Wereld-wijd en ook in je eigen omgeving. En aangezien we ONE zijn is dat ook bij ons het geval. Maar goed .

Heb je ook ZELFONDERZOEK GEDAAN  naar de Holle Aarde of is het VER VAN JE BEDSCHOW !! Kijk en luister hier naar hij is moedig en geeft zijn eigen bevindingen blood hij deelt het met ieder die horen wil. Maar RESPECT het kan een aavulling zijn op je eigen bevindingen of een trigger om op onderzoek uit te gaan. Dus ga deze meneer niet beoordelen of veroordelen.

Vandaar dat wij ook Meet and Greet avonden organiseren en de Sharing middag zit er ook aan te komen ? Dus volg ons zou ik zeggen.

Maar onze vriend Anton Teuben  heeft aan de Holle Aarde ook veel aandacht gegeven neem maar eens een kijkje; http://niburu.nl/het-complot/4980-wat-u-niet-mag-weten-de-holle-aarde-video

Het is een uitdaging om op onderzoek te gaan, nieuwe ontdekkingen doen die ze niet in de boeken willen hebben en al ZEKER niet op het onderwijs willen geven ??!! Hoe blijf jij hangen in de oudentijd en boeken lezen en leren die geen enkele nieuwe aanvulling hebben .!!

http://www.disclose.tv/news/Huge_Underwater_Obelisks_and_entrance_Hollow_Earth/95056

Deze heeft Diclose gister geplaats en zij geven hier ook vaker info over .

Zo nu ben je weer UP TO DATE .

Maak je eigen keuzen hierover en misschien mogen wij je ontmoeten .

Veel plezier met je onderzoek.