Slaap kindje Slaap, daar buiten loopt een schaap !?

Hallo Trouwe lezers en lieve mensen,

De gedachten gang van mensen is een mooi en verwonderlijk gegeven. Hoe blok ik me zelf af ter bescherming en dan zodanig dat het mij niet schaad ??

Ja dat is een geweldig mechanisme wat wij mensen bezitten een overlevings- mechanisme kun je wel zeggen en het zo verwoorden. Dat in het geheel niet ten kosten maag gaan van JEZELF  ,maar dat doet het NU net wel. Helaas ik kan er niks anders van maken, En ga het ook niet doen, dat doen anderen al Eeuwen lang .

Zandman_tekst2_Fussli2

Deze is van Inkt moet vloeien  Dit laat ik je lezen een stukje ** ” Maar aartsgevaarlijk word ik bij valavond. De wereld der schaduwen is dan ook MIJN wereld…  Waar je door het spel van licht en donker niet vermoedt dat ik kwistig met melk spuit en zo een mistig baken optrek dat je langzaam verdooftVal nu maar in slaap. Val in slaap… ,” **

Read more ; Het Zandmannetje 01 – David Moens (een Literaire Luister Creatie)

Een mooi stuk met goede ondergrond en door grond mag ik wel zeggen,het is ook wat je wil lezen en aandacht wil geven dat speelt ook mee.

Roodkapje 2

Zie foto is 1 ste van geweldige serie zie voor meer hieronder dat is ook de bron ; deze laat mooi zien wat er voor ons verborgen blijft en hoe een leugen gevangen zit  !!!

Het is zoals ik op de 26 November al ten kennen gaf in het stuk van Wist je dat hier op onze site.

Ik zal er nog iets uit citeren : 18 augustus 1992: Omdat A.M.L. van Rooij daartegen bleef doorprocederen is onder voorzitterschap van de officier van justitie G. Bos (CDA, en persoonlijke vriend van Frank Houben, kamerheer van koningin Beatrix en persoonlijke getuige van het huwelijk van Willem Alexander en Maxima) in een geheim samenspannend overleg met de volgende personen: officier van justitie mr. G. Bos (voorzitter), dhr. G. Broeren (parketsecretaris), dhr. H. de Vries (Milleu-inspectie Noord-Brabant), dhr. H. Artz (Provincie Noord-Brabant), dhr. V. Ditters (Waterschap De Dommel), mevr. I. Valk en dhr. M. Saris (Rijkspolitie Sint-Oedenrode) en burgemeester dhr. P. Schriek, wethouder mevr. E. van Dijk-Eerhart, hoofd afdeling B&M. dhr. C. Kerstholt en milieutechnisch medewerker. dhr. G. van Aarle (gemeente Sint-Oedenrode) besloten dat onder politieke verantwoordelijkheid van minister Hans Alders van VROM (PvdA) op verzoek van Milieu-inspecteur H. de Vries de GGD-arts Henk Jans door burgemeester Piet Schriek (CDA) van Sint-Oedenrode op A.M.L. van Rooij moet worden afgestuurd om hem geestesziek verklaard te krijgen.

AliceW1

 

Foto 2 ; Duidelijk inzicht hoe mooi we geïnteresseerd / on-des-geïnteresseerd zijn weer geven.(zie hier onder de serie)

Het is triest dat ze laatst nog een oproep deden voor de melding van de klokkenluiders weet je  nog ? Dat ze zich gerust konden melden en dat ze beschermd zouden worden ??!! Wat denk jij nou !!!!!!

Net zoals hier vermeld wordt bron ; villamedia.

Oproep pan-Europese klokkenluiderswet

donderdag 24 oktober 2013

Het Europees Parlement (EP) heeft afgelopen woensdag tijdens een stemming over maatregelen tegen georganiseerde misdaad, corruptie en financiële witwaspraktijken de Europese Commissie opgeroepen om nog voor het eind van dit jaar een wetsvoorstel in te dienen voor een “effectieve en brede Europese bescherming van klokkenluiders in de publieke en private sector”. In de aangenomen tekst stellen europarlementariërs dat getuigen, informanten en anderen die met rechtbanken samenwerken beter beschermd moeten worden. Individuele lidstaten dienen “effectieve bescherming van klokkenluiders” te garanderen. In eerste instantie betreft het bescherming voor klokkenluiders over zaken die Europese financiële belangen raken, maar een voor journalisten interessant element is de oproep tot verplichte grotere transparantie en minder bureaucratische tegenwerking bij overheidsinstanties en publieke diensten.

Onderwerp: broneuropawetgeving

Hoe zien zij dat voor zich dat ze zich overgeven dat dat geheel ,ik denk het niet en dat zullen ze ook niet echt niet, er komen nu zoveel belangrijke stukken naar Buiten toe die het volk dient te weten en altijd achter gehouden is geworden. De verantwoording dragen over de daden is toch het moeilijkste wat er is. Ook nog gecreëerd door de mensheid.

Tot zoiets zijn we instaat zoveel power en kracht bezitten we ,we zijn er van af gedreven heel duidelijk. Weg gedreven van onze Eigen Natuur,Moeder Aarde en al wat Ademt.

Citeer uit het stuk dat Gewoonnieuws meldt op 26 november (bron zie onder en read more )namelijk;Zo links en rechts lees ik diverse achtergrondartikelen over hoe onze samenleving anno 2013 is opgebouwd. En wat blijkt? Onze welvaart is gekocht met schuld. Daardoor zijn de staatsschulden alsmede de private schulden bij burgers en bedrijven tot ongekende hoogten gestegen en dat niet alleen in Nederland maar ook in de meeste andere Europese landen. Het meest zorgelijk is nu de schuldopbouw in de Eurolanden waar nota bene de koude landen warme oortjes krijgen bij de onrustbarende stijging van hun staatsschuld; ten gunste van de warme landen waar bij de bevolking intussen de koude rillingen over het lijf lopen bij het aanschouwen van hun inmiddels onmogelijk af te lossen schuldenberg. Maar zoals zo vaak bij de politiek schuwe bevolking worden de meeste inwoners er koud noch warm van. Het is nu eenmaal zo gegroeid denkt men en de overheid zal er wel voor zorgen dat het goed komt. Dat is momenteel vaak de gedachtegang bij een in slaap gesukkelde bevolking.

h&G2

Foto 3 ; hoe lang blijven we slapen ??!!!

Foto serie  = van ; 1 , 2 en 3  http://www.fashionscene.nl/p/129988/once_upon_a_time_in_vogue

Ja,  Hoe lang nog dat we de rare Bokkesprongen nog volgen ? Wereldwijd.  Wie zijn hun om dat ons,jouw en mij onze kinderen onze toekomst die voor ieder van ons is ongeacht wat je levens niveau is. Wie zijn zij om je ziek te maken , en dan ook nog geestelijk manipuleren en lichamelijk laten aftakelen ; wie zijn zij  en geeft hun het recht.

Dat is mijn verdriet over de wereld en de inzichten die ik ook uitdraag, De pijn in mijn Hart , die geen grens kent net zo als mijn Liefde in mij geen grens kent. Het is wat Michel zong +/- 1993  en altijd verteld heeft maar weg werd gemaaid even zo uit de bocht vliegend gezegd .Heb diep respect voor zijn moed en al het goede werk wat hij voor de mensheid heeft gedaan. Zoals vele die hierdoor al heen zijn gegaan.

 

Met dank aan de bronnen voor de info en youtube.

Read more ; gewoonnieuws.

 

Read more ; http://www.hetechtenieuws.org/2010-04-29-brief-van-rooij-deel2.jpg hier staat zijn vraag om  hulp geschreven,

http://www.hetechtenieuws.org/2007-10-20.php   hier is het volledige artikel met de stukken maar helaas zijn er sommige al verwijderd omdat de WAARHEID TE HEET WORDT,EN NIET GELEZEN EN NAAR BUITEN KOMEN. Deze doen er wel degelijk toe.

Warme Hart Groet